Wellness-Orhidelia-Deus-travel-Novi-Sad-

WELLNESS ORHIDELIA TERME OLIMIA

WELLNESS ORHIDELIA je svet prestižnih termalnih uživanja. Arhitekturna poezija z aoči i kolaž izabranih luksuznih detalja za dušu. U bazenima se krije čudesan vodeni svet, sauna centar koji će Vam ugrejati telo, dušu i srce…2009. godine Wellness Orhidelia je bio u užem izboru 11 finalista „World Architecture Festival 2009“, u kategoriji „Holiday“. Po izboru posetilaca i stručnog žirija u kategoriji „Turizam – veliki Wellness“ Orhidelia je proglašen za najbolji wellness centar u Sloveniji u sezoni 2009/2010. i 2011/2012. Arhitektonski studio „Enota“ za projekat Wellness Orhidelia dobio je srebrnu medalju za najbolje rešenje objekata namenjenih sportu i rekreaciji…
Bazeni: masažne ležaljke, gejziri, whirlpooli, spora reka, svetlosna špilja, podvodna muzika… Termalna voda u Termi Olimia povoljno utiče na smanjivanje negativnih uticaja na zdravlje kao i posledica stresa. Kupke u termalnoj vodi opuštaju napetost u mišićima i poboljšavaju prokrvljenost tkiva i jačaju obrambene mehanizme tela.

TO JE SVET … … … ALI JE DRUGAČIJI SVET.
Wellness Orhidelia, najprestižniji deo Termi Olimia, probudiće u vama ljubav prema sopstvenom telu i duhu. Prostranost Wellness centra Orhidelia omogućava svakom gostu da nađe svoj intimni kutak mira i opuštanja.

Uživajte u otvorenim i zatvorenim bazenima, sauna centru, brojnim tematskim odmaralištima i osvežavajućoj kulinarskoj ponudi.

Wellness Orhidelia je arhitektonska poezija za oči i kolaž izabranih luksuznih detalja za dušu. Ona je spomenik originalnosti i čulnosti gde ste u svakom trenutku i na svakom mestu sami u intimi svojih misli i čulnih doživljaja.

Dođite i pronađite svoj intimni kutak i učinite nešto dobro za sebe…

Opuštanje za odabrane – zvuk himalajskih posuda u bazenu, prepustite se dubokom doživljaju, magični zvuk pevajućih posuda harmonizuje levu i desnu moždanu stranu. Posebni doživljaji: zvučne terapije sa planetarnim gongovima, opuštanje uz zvuk kristalnih posuda, podmladjivanje sa tibetanskim vežbama, punjenje energijom vežbama “pozdrav Suncu”, vežbe disanja za pravilno disanje. Saune: programska parna kupka Amana, parna sauna Mamosa, bio sauna Lavana, Savu – programska finska sauna i Sonoran – infracrvena sauna. Ulaz u Wellness & Spa centar Orhidelia se dodatno naplaćuje i nije uključen u cenu paketa. Za sve putnike iz Beograda je obezbedjen prevoz luksuznim kombijem sa kućne adrese do hotela u Termama Olimia, a za putnike iz Novog Sada polazak može biti kod uključenja na Auto put kod Rume (raskarsnica kod Rume).

.

Kompletna ponuda Termi u Sloveniji na www.slovenija-terme.rs 

 

Informacije i rezervacije u Novom Sadu:

DEUS TRAVEL D.O.O. Turistička agencija

ul. Železnička br. 46

21000 Novi Sad

Telefoni:

tel:  +381 (0) 21 210 10 77

fax: +381 (0) 21 210 10 78

office@deustravel.rs

www.deustravel.rs

 

Podelite na društvenim mrežama:

Prijavite se na newsletter

Ostavite nam svoju email adresu ispod i redovno ćemo Vas obaveštavati o svim novostima i specijalnim ponudama naše agencije.

USKRS I 1. MAJ 2022.

Kompletna ponuda za Uskrs i 1. Maj 2022.

Avio karte
za ceo svet

Letovanje u Grčkoj

Rezervišite letovanje za 2022. na nekim od najlepših mesta u Grčkoj.

Tražiš posao u turizmu?

Odvaži se i postani deo uspešnog tima turističke agencije DEUS TRAVEL-a Novi Sad.

Pronađite povoljan smeštaj na Zlatiboru!

Prijatelji DEUS TRAVEL-a

Poklon vaučer

Poklonite putovanje Vašim najdražima.

Sa naše Facebook stranice

ARGUS TOURS
Novi Sad

Ovlašćeni zastupnik
DEUS TRAVEL

Imate pitanja?

Ne ustručavajte se da nas pozovete. Stojimo na raspolaganju za sva Vaša pitanja.

Prelepa Srbija

Upoznaj se sa lepotama Srbije!