Wellness ORHIDELIA | Wellness & Spa Slovenija

Wellness-Orhidelia-Deus-travel-Novi-Sad-

Wellness ORHIDELIA – Terme Olimia

Kompletnu ponudu sa cenama mozete pogledati na linku ovde

WELLNESS ORHIDELIA je svet prestižnih termalnih uživanja. Arhitekturna poezija z aoči i kolaž izabranih luksuznih detalja za dušu. U bazenima se krije čudesan vodeni svet, sauna centar koji će Vam ugrejati telo, dušu i srce…2009. godine Wellness Orhidelia je bio u užem izboru 11 finalista „World Architecture Festival 2009“, u kategoriji „Holiday“. Po izboru posetilaca i stručnog žirija u kategoriji „Turizam – veliki Wellness“ Orhidelia je proglašen za najbolji wellness centar u Sloveniji u sezoni 2009/2010. i 2011/2012. Arhitektonski studio „Enota“ za projekat Wellness Orhidelia dobio je srebrnu medalju za najbolje rešenje objekata namenjenih sportu i rekreaciji…


Bazeni: masažne ležaljke, gejziri, whirlpooli, spora reka, svetlosna špilja, podvodna muzika Termalna voda u Termi Olimia povoljno utiče na smanjivanje negativnih uticaja na zdravlje kao i posledica stresa. Kupke u termalnoj vodi opuštaju napetost u mišićima i poboljšavaju prokrvljenost tkiva i jačaju obrambene mehanizme tela. Kompletnu ponudu sa cenama mozete pogledati ovde

HOTEL SOTELIA 4**** TERME OLIMIA | Wellness & Spa Slovenija

TO JE SVET … … … ALI JE DRUGAČIJI SVET.
Wellness Orhidelia, najprestižniji deo Termi Olimia, probudiće u vama ljubav prema sopstvenom telu i duhu. Prostranost Wellness centra Orhidelia omogućava svakom gostu da nađe svoj intimni kutak mira i opuštanja.

Uživajte u otvorenim i zatvorenim bazenima, sauna centru, brojnim tematskim odmaralištima i osvežavajućoj kulinarskoj ponudi.

Wellness Orhidelia je arhitektonska poezija za oči i kolaž izabranih luksuznih detalja za dušu. Ona je spomenik originalnosti i čulnosti gde ste u svakom trenutku i na svakom mestu sami u intimi svojih misli i čulnih doživljaja.

Dođite i pronađite svoj intimni kutak i učinite nešto dobro za sebe… Kompletnu ponudu sa cenama mozete pogledati na linku ovde

Opuštanje za odabrane – zvuk himalajskih posuda u bazenu, prepustite se dubokom doživljaju, magični zvuk pevajućih posuda harmonizuje levu i desnu moždanu stranu. Posebni doživljaji: zvučne terapije sa planetarnim gongovima, opuštanje uz zvuk kristalnih posuda, podmladjivanje sa tibetanskim vežbama, punjenje energijom vežbama “pozdrav Suncu”, vežbe disanja za pravilno disanje. Saune: programska parna kupka Amana, parna sauna Mamosa, bio sauna Lavana, Savu – programska finska sauna i Sonoran – infracrvena sauna. Ulaz u Wellness & Spa centar Orhidelia se dodatno naplaćuje i nije uključen u cenu paketa. 

ENOTA ARHITEKTI ORHIDELIA PODCETRTEK 2009

Image 1 of 10

ENOTA ARHITEKTI ORHIDELIA PODCETRTEK 2009

Kompletna ponuda Termi u Sloveniji na www.slovenija-terme.rs 

 

Informacije i rezervacije u Novom Sadu:

DEUS TRAVEL D.O.O. Turistička agencija

ul. Železnička br. 46

21000 Novi Sad

Telefoni:

tel:  +381 (0) 21 210 10 77

fax: +381 (0) 21 210 10 78

mob:+381 69 189 98 89 viber/mobilni

[email protected]

www.deustravel.rs

 

Podelite na društvenim mrežama:

Prijavite se na newsletter

Ostavite nam svoju email adresu ispod i redovno ćemo Vas obaveštavati o svim novostima i specijalnim ponudama naše agencije.

Avio karte
za ceo svet

Letovanje u Grčkoj 2024.

Rezervišite letovanje za 2024. na nekim od najlepših mesta u Grčkoj.

Tražiš posao u turizmu?

Odvaži se i postani deo uspešnog tima turističke agencije DEUS TRAVEL-a Novi Sad.

Pronađite povoljan smeštaj na Zlatiboru!

Prijatelji DEUS TRAVEL-a

Poklon vaučer

Poklonite putovanje Vašim najdražima.

Sa naše Facebook stranice

Interesuje Vas rafting?

ARGUS TOURS
Novi Sad

Ovlašćeni zastupnik
DEUS TRAVEL

Imate pitanja?

Ne ustručavajte se da nas pozovete. Stojimo na raspolaganju za sva Vaša pitanja.

Pogledajte ponudu za krstarenja!

 

        Grupni li individualni polasci na                    krstarenja!