Vila Plamenac Divcibare

VILA PLAMENAC DIVČIBARE

Vila Plamenac se nalazi na Divčibarama, visoravni na planini Maljen, koja je poznata kao planinsko turističko mesto, 38  kilometara jugoistočno od Valjeva.Smeštene na nadmoskoj visini od 980 metara, zahvaljujući pre svega povoljnom geografskom položaju, Divčibare su jedinstveno mesto na kome se sjedinjavaju vazdušne mase iz Mediterana, Karpata i Panonske nizije, što Divčibarski vazduh obogaćuje dragocenim jodom. Putem koji vodi ka vatrogasnom domu, jezeru za vodosnabdevanje i novoj skijaškoj stazi, stiže se i do ovog objekta, smeštenog u prijatnoj borovoj šumi.Do Vile Plamenac možete doći iz pravca Valjeva i Mionice. Krećući se prema centru samih Divčibara, ugledaćete sa leve strane puta benzinsku pupmu pre hotela “Divčibare”, gde je potrebno skrenuti levo. Od same benzinske pumpe do Vile Plamenac preostaje svega 300m.

Ukoliko dolazite iz pravca Užica, odnosno iz pravca Valjeva preko Bukova, krećete se prema hotelu “Divčibare” i sa desne strane nailazite na pumpu gde skrećete desno. Na samom skretanju vidljiva je tabla Vile Plamenac. Vila Plamenac je ugostiteljski objekat koji pruža mogućnost smeštaja na jednoj od najlepših planina zapadne Srbije. Predstavlja jedinstvo modernog i tradicionalnog, smeštaj u luksuznim apartmanima koji su locirani u netaknutoj prirodi. Sam položaj objekta kao i njegova orijentacija u borovoj šumi obezbeđuje prijatan pogled iz svake apartmanske jedinice na prepoznatljiv pejzaž Divčibara. Zadovoljavanje potreba korisnika usluga kao što je forma zdravog i aktivnog odmora, zadovoljavanje potreba turista naklonjenim avanturističkim aktivnostima koji uključuju izazov, posedovanje  sadržaja koji pruža mogućnost relaksacije, rasterećenja  i oslobađanja napetosti, šumska idila je sve ono što Vilu Plamenac čini svojevrsnim planinskim utočištem. Udaljena oko 300m od glavne saobraćajne ose Divčibara, Vila Plamenac ima veoma povoljnu prostornu dispoziciju u kontekstu celokupnih Divčibara. Ugostiteljski objekat Vila Plamenac se sastoji od prizemlja, sprata  i potkrovlja. Pruža mogućnost boravka u osam apartmanskih jedinica od kojih je jedan u suterenu, tri u prizemlju i četiri u potrkrovlju.

Apartmani poseduju TV, FRIŽIDER , BEŽIČNI INTERNETApartman A11 – apartman, kategorija 1 (prva) sa 4 zvezdice.Apartman A11 se nalazi na prvom spratu na severoistočnoj strani objekta. Njegova pozicija je ugaona sa severozapadnom orijentaciom, pri čemu su prostori poput trpezarije i dnevne sobe okrenuti zapadnom suncu i borovima koji okružuju objekat. Iz predsoblja sa garderobom se pristupa kupatilu i dnevnom prostoru, koji objedinjuje kuhinju, trpezariju i dnevnu sobu. Ovakvo spajanje funkcija u jedinstveni dnevni prostor omogućava stvaranje jedne protočne i fleksibilne prostorije. Iz dnevnog boravka se ulazi u trokrevetnu sobu sa mogućnošću smeštaja 4 osobe. Prostorna dispozocija apartmana, zajedno sa funkcionalnom koncepcijom pruža ambijent za jedan ugodan boravak na planini. Apartman se sastoji od predsoblja, dnevnog boravka, kuhinje, trpezarije, spavaće sobe i kupatila ukupne kvadrature od 37,39 m2…

.

Informacije i rezervacije u Novom Sadu
DEUS TRAVEL D.O.O. Turistička agencija
ul. Železnička br. 46
21000 Novi Sad

Telefoni:
tel: +381 (0) 21  210 10 77
fax: +381 (0) 21 210 10 78
[email protected]
www.deustravel.rs

Podelite na društvenim mrežama:

Prijavite se na newsletter

Ostavite nam svoju email adresu ispod i redovno ćemo Vas obaveštavati o svim novostima i specijalnim ponudama naše agencije.

Avio karte
za ceo svet

Letovanje u Grčkoj 2024.

Rezervišite letovanje za 2024. na nekim od najlepših mesta u Grčkoj.

Tražiš posao u turizmu?

Odvaži se i postani deo uspešnog tima turističke agencije DEUS TRAVEL-a Novi Sad.

Pronađite povoljan smeštaj na Zlatiboru!

Prijatelji DEUS TRAVEL-a

Poklon vaučer

Poklonite putovanje Vašim najdražima.

Sa naše Facebook stranice

Interesuje Vas rafting?

ARGUS TOURS
Novi Sad

Ovlašćeni zastupnik
DEUS TRAVEL

Imate pitanja?

Ne ustručavajte se da nas pozovete. Stojimo na raspolaganju za sva Vaša pitanja.

Pogledajte ponudu za krstarenja!

 

        Grupni li individualni polasci na                    krstarenja!