fbpx

Hotel Vassilikon 3* | Lutraki

Hotel Vassilikon 3* | Lutraki
Hotel Vassilikon 3* | Lutraki

 

Hotel Vassilikon se nalazi na samo 50 metara od plaže Lutraki koja je označena Plavom zastavicom i na 200 metara od termalnih izvora.

Objekat nudi klimatizovane sobe i besplatan bežični internet u zajedničkim prostorijama.Korintski kanal je udaljen 4 km. Atina je udaljena 80 km. Javni parking u okolini hotela može se besplatno koristiti.

Hotel raspolaže sa 28 soba. Sobe u hotelu uređene su u zemljanim tonovima i imaju drveni pod, a od sadržaja poseduju TV i mini frižider. U svakoj sobi postoji sopstveno kupatilo sa fenom za kosu.

Sobe u Hotelu Vassilikon su dvokrevetne i mogu da smeste dve do tri osobe. Sobe su opremljene sa dva standardna ležaja ili francuskim ležajem a za potrebe treće osobe može se dodati pomoćni ležaj. Ni jedna standardna soba nema balkon!

Usluga u hotelu je noćenje sa doručkom – buffet servis (samposluživanje).

Glavno letovalište – Lutraki:
Udaljenost Beograda od Lutrakija autom iznosi oko 1100 km i potrebno je oko 11 sati vožnje, dok avionom udaljenost Beograda od Lutrakija iznosi 780 km.

Lutraki je udaljen 4 km od Korintskog kanala, a oko 80 km od Atine. U krugu od 70 km od grada nalaze se lokaliteti kao što su: Mikena, Epidaurus, Nafpilion, malo dalje Sparta, zatim Olimpija Tirins, kao i Atina čiji jednodnevni obilazak sa posetom Akropolju toplo preporučujemo.

Korintski zaliv – opšte informacije:
Korintski zaliv je deo istočnog Jonskog mora i pripada Grčkoj. Predstavlja spojnicu između Atine i Peloponeza. Dobio je ime po najvećoj luci u zalivu, gradu Korintu. Značajni gradovi Korinskog zaliva su: grad i luka Korinta, Itea, Nafpakos, kao i najpoznatije letovalište Lutraki o kome ćemo malo detaljnije pisati u daljem tekstu.

Zaliv je dugačak 130 km, a širok 8-32km. Severnu obalu zaliva čini teško pristupačna obala središnje Grčke, a južnu pristupačniju obala Peloponeza. Danas su obe obale spojene novoizgrađenim mostom, koji predstavlja jedan od najvećih mostova u Evropi. Stene su prirodne i krečnjačkog porekla, dostižu visinu do 75 metara, a sa vrha se organizuju bandži skokovi. Kanal se danas koristi najvećim delom za turitičke brodove i jahte.Korintski kanal je kanal koji povezuje Korintski zaliv sa Egejskim morem. Izgrađen je 1893. godine i to ručno – lopatama, jer je kompanija koja je započela posao doživela bankrot.

Website: http://vassilikonhotel.gr/

Informacije i rezervacije u Novom Sadu:

DEUS TRAVEL  D.O.O. Turistička agencija

ul. Železnička br. 46

21000 Novi Sad

Telefoni:

tel:  +381 (0) 21 210 10 77
fax: +381 (0) 21 210 10 78
mob: +381 69 189 98 89 viber / mob

[email protected]

www.deustravel.rs

Podelite na društvenim mrežama:

Prijavite se na newsletter

Ostavite nam svoju email adresu ispod i redovno ćemo Vas obaveštavati o svim novostima i specijalnim ponudama naše agencije.

Avio karte
za ceo svet

Letovanje u Grčkoj 2024.

Rezervišite letovanje za 2024. na nekim od najlepših mesta u Grčkoj.

Tražiš posao u turizmu?

Odvaži se i postani deo uspešnog tima turističke agencije DEUS TRAVEL-a Novi Sad.

Pronađite povoljan smeštaj na Zlatiboru!

Prijatelji DEUS TRAVEL-a

Poklon vaučer

Poklonite putovanje Vašim najdražima.

Sa naše Facebook stranice

Interesuje Vas rafting?

ARGUS TOURS
Novi Sad

Ovlašćeni zastupnik
DEUS TRAVEL

Imate pitanja?

Ne ustručavajte se da nas pozovete. Stojimo na raspolaganju za sva Vaša pitanja.

Pogledajte ponudu za letovanje u Bugarskoj!

 

Sigurni polazak iz Novog Sada!