Tropical Island | Tropski Raj u Berlinu !

Tropical Island | Tropski Raj u Berlinu!

AQUA PARK U BERLINU!

Tropical Island | Tropski Raj u Berlinu!

Tropski raj u Evropi: Veliki vodeni park u kojem se možete kupati, surfati i sunčati pod palmama i to tokom cele godine. Parkom dominira kišna šuma koja se proteže na 10.000 metara kvadratnih, a u kojoj je zasađeno verovali ili ne 50.000 biljaka. Tropical Island je dom i za razne tropske životinje poput flamingosa, pauna i crveno-modre are. Pedesetak kilometara od Berlina (cca 45 km) u bivšem vazduhoplovnom hangaru smestio se najveći tropski vodeni park u Evropi. Tropical Island Resort prostire se na 6.47 hektara, a odjednom može primiti čak 6000 gostiju. Najbolje od svega ? Tropical Island Resort otvoren je tekom cele godine.

U hangaru vladaju pravi tropski uslovi – toplo je i vlažno svih 365 dana u godini – nezavisno od spoljnih meteoroloških uslova, koje pak možete proučavati kroz stakleni krov.

Namenjen je gostima svih generacija i profila. Deci je namenjen Tropino Club koji nudi vožnju minibrodovima, zabavne tobogane i igre s vodom uz koje im nikad neće biti dosadno.
Odrasli se mogu opustiti u laguni koja je napravljena po uzoru na balijske, uživati u sauni ili drugim spa uslugama te se okupati u takozvanom „tropskom moru“ koje prekriva površinu veličine tri olimpijska bazena.

Tropical Island Berlin
Tropical Island Berlin

U sklopu vodenog parka  Tropical Island Resort možete jesti u restoranima koji služe sve od hamburgera i pizza do azijske kuhinje, ali i prespavati u šatoru. Tropical Island Resort omogućuje kampovanje u sklopu vodenog parka. Spoljni deo po imenu Amazonia nudi i spuštanje niz veštačku reku, kao i surfanje.

Tržnica do koje se stiže „na vesl“Tropska ostrva” mogu da ugoste 6.000 gostiju i pogodna su za odmor svih vrsta. To je posebno carstvo za decu koja se mogu spuštati niz tobogan ili veslati.

Tropical Island Berlin 3 Turistička agencija Deus Travel

Tu je i klub Tropino koji nudi čamce na naduvavanje, minijaturne automobile i igranje vazdušnog hokeja. Postoje i veći tobogani, što garantuje da ni roditeljima neće biti dosadno.
U nemačkom odmaralištu “tropsko more” pokriva površinu tri bazena olimpijske veličine u kojima je temperatura vode uvek 32 stepena. U slučaju da izležavanje pored bazena, pod sunčanim nebom, ne opušta dovoljno, u parku se nalazi spa centar sa kompletnom uslugom. Odmaralište ima i spoljnu oblast, zvanu Amazonija, koja se može koristiti tokom cele godine. Takođe, u okviru “Tropskih ostrva” postoji i hotel pa se mnogi odlučuju da ovde provedu godišnji odmor.

 

Informacije i rezervacije u Novom Sadu:

DEUS TRAVEL  D.O.O. Turistička agencija

ul. Železnička br. 46

21000 Novi Sad

Telefoni:

tel:  +381 (0) 21 210 10 77

fax: +381 (0) 21 210 10 78

+381 69 189 98 89 viber/mob

[email protected]

www.deustravel.rs

Podelite na društvenim mrežama:

Prijavite se na newsletter

Ostavite nam svoju email adresu ispod i redovno ćemo Vas obaveštavati o svim novostima i specijalnim ponudama naše agencije.

Avio karte
za ceo svet

Letovanje u Grčkoj 2024.

Rezervišite letovanje za 2024. na nekim od najlepših mesta u Grčkoj.

Tražiš posao u turizmu?

Odvaži se i postani deo uspešnog tima turističke agencije DEUS TRAVEL-a Novi Sad.

Pronađite povoljan smeštaj na Zlatiboru!

Prijatelji DEUS TRAVEL-a

Poklon vaučer

Poklonite putovanje Vašim najdražima.

Sa naše Facebook stranice

Interesuje Vas rafting?

ARGUS TOURS
Novi Sad

Ovlašćeni zastupnik
DEUS TRAVEL

Imate pitanja?

Ne ustručavajte se da nas pozovete. Stojimo na raspolaganju za sva Vaša pitanja.

Pogledajte ponudu za letovanje u Bugarskoj!

 

Sigurni polazak iz Novog Sada!