TOSKANA DEUS TRAVEL

NOVA GODINA 2017.!!! U pripremi!
T O S K A N A od 129 €
Sa posetom Bolonji i Firenzi, i fakultativno Siena i San Gimignano, Pisa i Luka
6 DANA – 3 NOĆI / AUTOBUSOM Paket aranžman: prevoz, smeštaj i panoramsko razgledanje Firenze1.DAN putovanje (Utorak 29.12.2015. ): BEOGRAD – MONTECATINI TERME- Sastanak grupe u 18.30 časova na parkingu preko puta »Buvlje pijace« na Novom Beogradu,  ugao ulica Jurija Gagarina i Antifašističke Borbe. Predvidjeno vreme polaska autobusa je u 19.00 časova. Vožnja autobusom kroz Hrvatsku i Sloveniju sa kraćim zadržavanjima radi odmora. Noćna vožnja…

2.DAN putovanje (Sreda 30.12.2016. ): BOLONJA- MONTECATINI TERME – Dolazak u Bolonju-jedan od najzanimljivijih i najlepših gradova Italije. Jedini na svetu čiji je centar istorijski grad,grad kolonada, veličanstvenih palata, duge akademske tradicije. Panoramski obilazak Trg Madjore, Fontana Netuno, bazilika San Petronio, tornjevi Asineli I Garizenda… Slobodno vreme za individualne aktivnosti, (oko 13.00h). predvidjen polazak za Montecatini Terme. Dolazak u Montecatini Terme i smeštaj u hotel posle 15.00 h (po hotelskim pravilima). Slobodan dan za šetnju i individualne aktivnosti. NOĆENJE.
3.DAN (Cetvrtak 31.12.2016.): MONTECATINI TERME – FIRENZA- MONTECATINI TERME – DORUČAK. Celodnevni izlet za Firenzu. Razgledanje grada – pešačka tura (Palazzo Medici, Duomo e Battistero, Santissima Annunziata, Biblioteca Nazionale, Santa Croce, Casa di Dante…) Slobodno vreme za individualno upoznavanje prestonice renesanse. Povratak u Montecatini Terme u popodnevnim satima. Mogucnost fakultativnog prevoza do centra Firence u 21.00 i organizovani povratak u 01.00. SREĆNA NOVA GODINA! NOĆENJE.
4.DAN (Petak 01.01.2017.): MONTECATINI TERME – SIENA- SAN GIMIGNANO– MONTECATINI TERME. DORUČAK. Celodnevni fakultativni izlet “upoznavanje” Toskane. Avanturu počinjemo sa obilaskom Siene, rodnog mesta Sv. Katarine. Razgledanje grada: San Domenico, Casa di Santa Caterina, Piazza del Campo Duomo e Battisterio.. Put nastavljamo dalje do živopisnog San Gimignana, poznatog po svojim brojnim srednjevekovnim tornjevima. Šetnja starim jezgrom i vijugavim uličicama tog prekrasnog gradića smeštenog u pokrajini Chianti poznatoj po istoimenom vinu. Povratak u Montekatini Terme u večernjim satima. NOĆENJE.
5.DAN putovanje (Subota 02.01.2017.): MONTECATINI TERME–PISA -LUKA – BEOGRAD. DORUČAK. Odjava iz hotela. Slobodno vreme do polaska za Srbiju (oko 16.00h). Mogućnost fakultativnog izleta za Pisu , jedne od glavnih luka renesansnog doba i glavne suparnice Genove za prevlast nad Ligurskim morem. Razgledanje grada: Duomo, Torre Pendente, Piazza dei Miracoli . Nastavak vožnje ka Luki – jednom od najlepših gradova Toskane. Panoramski obilazak: Trgovi Napoleone, Anfiteatro i San Mikele, gradska katedrala Svetog Martina, rodna kuća Ðakoma Pučinija… Slobodno vreme. Povratak u Montekatini Terme i polazak za Srbiju predviđen oko 16.00 h. Noćnja vožnja preko Slovenije i Hrvatske sa kraćim usputnim zadržavanjima radi odmora i carinskih formalnosti.
6. DAN putovanja (Nedelja 03.01.2017. ): BEOGRAD. Očekivani dolazak u Beograd na mesto polaska oko 06.00.časova (u zavisnosti od uslova na putu i graničnim prelazima ).
CENA PAKET ARANŽMANA IZRAŽENA U € PO OSOBI:

HOTEL

29. Decembar 2016 .

Hotel 3*

149

*BROJ SOBA PO PROMO CENI JE OGRANIČEN

PROMO* 129 €

USLOVI PLAĆANJA: Plaćanje je isključivo u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu poslovne banke BANKE INTESA za efektivu, na dan uplate.
NAČIN PLAĆANJA: Celokupan iznos aranžmana do 9 mesečnih rata za korisnike VISA, AMERICAN EXPRESS i MASTER kreditnih kartica INTESA BANKE; VISA, MASTER i DINA kreditne kartica Komercijalne banke – isključivo u agenciji Argus Tours ili 59 € po osobi prilikom rezervacije, a preostali iznos do pune cene aranžmana gotovinski, platnim karticama najkasnije 21 dan pre početka aranžmana ili u 3 jednake mesečne rate prilikom rezervacije – čekovima građana, bez kamate ili kompletan iznos kreditima kod poslovnih banaka, a na osnovu profakture koja mora biti realizovana u roku od 7 dana od dana izdavanja, a najkasnije 21 dan pre početka aranžmana. U slučaju značajnih poremećaja na monetarnom tržištu, cena aranžmana podleže promeni.

ARANŽMAN OBUHVATA: Vanlinijski prevoz autobusom (visokopodni ili dabldeker, audio, video opremljenosti, prosečne udobnosti, bez obuhvaćenih usluga pića, hrane i dr. tokom putovanja) na relaciji prema programu putovanja, tri noćenja sa doručkom u dvokrevetnim sobama ili dvokrevetnim sobama sa pomoćnim ležajem u hotelu 3* u Montecatini Termama, obilaske prema programu putovanja, usluge vodiča-pratioca za vreme trajanja aranžmana, troškove organizacije putovanja,.
ARANŽMAN NE OBUHVATA: Međunarodno putno osiguranje, оbaveznu gradsku komunalnu taksu za – za hotele sa 4* – 2 eur dnevno po osobi, a za hotele sa 3* – 1 eur dnevno po osobi i plaća se na recepciji hotela, fakultativne izlete (u organizaciji ino partnera), potrebne ulaznice za kulturno istorijske spomenike, individualne troškove i ostale nepomenute troškove. Izvršilac usluga i pomoći turistima u mestu odredišta je inopartner San Marino Viaggi e Vacanze  – Via 3 Settembre,99 (Admiral Point Center) – Repubblica di San Marino.
Putno osiguranje se preporučuje za ulazak na teritoriju zemalja EU, te putnici sami snose odgovornost da u slučaju  neobezbedjenog putnog osiguranja ili na osnovu slobodne procene graničnih vlasti, budu sprečeni da uđu na teritoriju istih.
OSIGURANJE: Mogucnost pribavljanja međunarodnog putnog osiguranja u agenciji u iznosu 600 din. sa osiguranom sumom do 25.000 EUR, za sve putnike bez ograničenja starosnih granica, u vidu medicinske asistencije po uslovima Uniqa osiguranja (Milutina Milankovica 134 Beograd ) – osnovno osiguravajuće pokriće (obaveštenja i uputstva u vezi sa osiguranjem sadržana su u uslovima Uniqa osiguranja, koji su Vam na raspolaganju već prilikom uplate aranžmana). U slučaju zdravstvene intervencije (pozvati broj 011/36 36 955 centra za pomoć Uniqa osiguranja)
Rezervacija 1/1 soba je moguća isključivo NA UPIT , uz doplatu od 45 € . Za ovaj prigram ne postoji mogucnost sopstvenog prevoza.
NAPOMENA : Molimo da uzmete u obzir da usled državnih ili verskih praznika, na određenoj destinaciji neki od lokaliteta, ili tržnih centara, prodavnica, restorana, muzeja… ne rade i postoji mogucnost izmene redosleda pojedinih sadržaja u programu. Zbog saobraćajnih propisa u Montecatini-ju, ne postoji mogućnost da autobus dodje do samog hotela pa Vas molimo da to imate u vidu.
CENA FAKULTATIVNIH IZLETA: prevoz za Firencu (31.12.) 15 €, Izlet za Sienu i San Gimignano 25 €, Izlet za Pisu i Luku 25 €. Minimum 25 prijavljenih putnika je potrebno da bi se fakultativa ostvarila,a u slučaju manjeg broja prijavljenih cena fakultative je podložna promeni prema uslovima lokalne agencije ino-partnera. Organizator izleta zadržava pravo izmene termina i uslova izvođenja fakultativnih izleta predviđenih ovim programom.
VAŽNA NAPOMENA: U slučaju uvođenja viza za državljane Republike Srbije, svi putnici su u obavezi da organizatoru dostave na vreme potrebnu dokumetaciju, a o uslovima i plaćanju viziranja će naknadno biti obavešteni.NAPOMENA : Obaveštavaju se putnici, s obzirom na postojeću situaciju, uzrokovanu kretanjem velikog broja migranata i vanrednim nepredvidivim okolnostima na pojedinim graničnim prelazima, granični prelaz ili pak zemlja tranzita može biti promenjen, od onoga što je navedeno u programu putovanja. U zavisnosti od trenutne situacije, i radi potpune i bezbedne realizacije programa, sa tim u vezi  molimo da putnici imaju razumevanja I za eventualna kašnjenja, na koja organizator putovanja u datoj situaciji, ne moze da utiče. OPIS HOTELA: Hotel La Pia 3*, Hotel Augustos 3*,3*,Hotel Eur 3*,Hotel Marina 3*, Hotel Piccadilly 3*, Hotel Maestoso 3*, Hotel Alba 3*, Hotel Buenos Aires 3*, Hotel Montebello 3*, Hotel Miramonti 3*, Golf Hotel Corallo 3* … nalaze se u Montekatini Termama . Hoteli raspolažu restoranom, barom i recepcijom. Sve sobe su opremljene TWC-om, TV-om i telefonom. Doručak je kontinentalni. www.lapiahotel.it www.augustus-hotels.it http://www.hoteleur.org/#!the-hotel/aboutPage www.hotelmarina.biz www.piccadillyhotel.com www.hotelmaestoso.it www.hotelalba.org www.albergobuenosaires.it www.hotelmontebello.it www.fabianihotels.com. www.golfhotelcorallo.itTačno ime hotela znaće se 2 dana pre puta o čemu će putnici biti blagovremeno obavešteni. Putnici će biti u obavezi da dodju da promene ugovor o putovanju i dobiju novi ugovor sa tačno navedenim imenom hotela. Putnici će biti smešteni u jednom od navedenih hotela . Molimo putnike da 48 sati pred put pozovu agenciju radi potvrde mesta i vremena polaska. Molimo Vas da se pre zaključenja ugovora o putovanju upoznate sa programom putovanja i Opštim uslovima putovanja agencije Argus Tours, kao i sa Opštim uslovima medjunarodnog putnog osiguranja-Uniqa osiguranja.Aranžman je rađen na bazi od minimum 50 putnika,U slučaju nedovoljnog broja prijavljenih putnika, krajnji rok za obaveštavanje o otkazu aranžmana je najkasnije 5 dana pre datuma polaska. Organizator putovanja zadržava pravo izmene redosleda pojedinih sadržaja u programu.

Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja Agencije ARGUS TOURS.

Informacije i rezervacije u Novom Sadu:

DEUS TRAVEL D.O.O. Turistička agencija

ul. Železnička br. 46

21000 Novi Sad

Telefoni:

tel: +381 (0) 21 210 10 77

fax: +381 (0) 21 210 10 78

office@deustravel.rs

www.deustravel.rs

Podelite na društvenim mrežama:

Prijavite se na newsletter

Ostavite nam svoju email adresu ispod i redovno ćemo Vas obaveštavati o svim novostima i specijalnim ponudama naše agencije.

USKRS I 1. MAJ 2023.

Kompletna ponuda za Uskrs i 1. Maj 2023.

Avio karte
za ceo svet

Letovanje u Grčkoj

Rezervišite letovanje za 2022. na nekim od najlepših mesta u Grčkoj.

Tražiš posao u turizmu?

Odvaži se i postani deo uspešnog tima turističke agencije DEUS TRAVEL-a Novi Sad.

Pronađite povoljan smeštaj na Zlatiboru!

Prijatelji DEUS TRAVEL-a

Poklon vaučer

Poklonite putovanje Vašim najdražima.

Sa naše Facebook stranice

ARGUS TOURS
Novi Sad

Ovlašćeni zastupnik
DEUS TRAVEL

Imate pitanja?

Ne ustručavajte se da nas pozovete. Stojimo na raspolaganju za sva Vaša pitanja.

Prelepa Srbija

Upoznaj se sa lepotama Srbije!