SUPERNOVA TRAVEL – Novi Sad | Železnička br.46 | 021 210 10 77

SUPERNOVA TRAVEL - Novi Sad | Železnička br.46 | 021 210 10 77
SUPERNOVA TRAVEL – Novi Sad | Železnička br.46 | 021 210 10 77

 

Ovlašćeni agent Supernova Travel -Deus Travel u Železničkoj br.46

DEUS TRAVEL   Novi Sad je ovlašćeni agent za prodaju aranžmana u organizaciji Supernova Travel. Slobodno nas pozovite na 021 210 10 77 ili na 069 189 98 89 i proverite da li je raspoloživ neki od aranžmana u organizaciji Supernova Travel.
DEUS TRAVEL  Novi Sad se nalazi u Železničkoj ulici broj 46 i ovlašćeni je agent za prodaju  u organizaciji Supernova Travel u Novom Sadu 069 189 98 89 ili na 021 210 10 78…pozovite odmah 🙂

Supernova travel u svojoj velikoj ponudi ima najleša krstarenja sa najboljim kruz komapnijama. U ponudi su aranžmani za krstarenja našeg  partnera iz Beograda – turističke agencije SUPERNOVA TRAVEL  čiji smo ovlašćeni agent u Novom Sadu.

SUPERNOVA TRAVEL NOVI SAD 1 Turistička agencija Deus Travel

 

Krstarenje – pustolovina na moru kao iz omiljenih filmova!  Uživajte u čarima mora i plovidbe istražujući osunčane predele Egeja i Mediterana ili impresivne fjordove severne Evrope. Otkrijte zašto putovanja modernim kruzerima predstavljaju jedan od najeksluzivnijih vidova odmora.

Tražite idealno letovanje za porodicu, želite da iskusite uzbudljivu avanturu sa prijateljima ili da se opustite na romantičnom putovanju? U svim ovim slučajevima krstarenje je sjajan izbor – na vama je samo da odaberete rutu i odlučite koliko vremena želite da provedete na brodu – tri, sedam ili osam dana ili pak čitave dve nedelje!

Krstarenja su stekla veliku popularnost upravo zato što nude bezbroj prilika za istinsko uživanje. Plovidba brodom, vrhunski smeštaj u brodskim kabinama, bogata gastronomska ponuda, kao i razne mogućnosti za provod i opuštanje, samo su neki od razloga da se odlučite za plovidbu kruzerima.

Programi krstarenja u organizaciji Supernova travel zavise od destinacija koje se obilaze, ali je koncept uglavnom isti – svakog dana kruzer pristaje u novu luku i pruža vam se prilika da za kratko vreme obiđete neka od najatraktivnijih evropskih ostrva, poznate primorske gradove Evrope i atrakcije u njihovoj blizini.

Izaberite idealno krstarenje za vas!
Supernova travel organizuje više od 100 različitih ruta za krstarenje. Kruzerima čije rute su u sklopu naše ponude možete krstariti istočnim i zapadnim Mediteranom, Egejskim morem i severnom Evropom, Karibima, Južnom Amerikom, Arapskim zalivom… Upoznajte ikone Egeja ili krenite putevima sedam svetskih čuda. Posetite najlepše gradove severne Evrope u julu ili pak iskusite jesen na sunčanom Mediteranu.

U zavisnosti od odabrane rute, plovidbu možete optočeti iz Soluna, Atine, Trsta, Manfalkonea, Đenove, Venecije, Kopenhagena… Nudimo aranžmane u prolećnim, letnjim i jesenjim terminima, u trajanju od 3, 4, 5, 7, 8 i 14 noći na brodu. U našoj ponudi imamo čak i aranžmane za put oko sveta od 118 dana. Pogledajte detaljnu ponudu naših krstarenja i rezervišite na vreme rutu koja vam najviše odgovara.

Upoznajte naše brodove: sadržaji na kruzerima kojima ćete krstariti!
Brodske kompanije sa kojima sarađujemo su u samom vrhu ovog oblika turizma. Njihovi luksuzni kruzeri su pravi putujući hoteli na vodi, i poseduju sve što vam je potrebno za savršen odmor. U zavisnosti od toga koje doba godine izaberete za krstarenje, možete uživati na bazenima, u sunčanju na palubi ili pak u brojnim sadržajima u zatvorenom.

Na većini brodova dostupne su najrazličitije aktivnosti – teretane, fitnes, spa i wellness centri, igraonice za decu, bioskopi, pozorišta, objekti u kojima se organizuju svirke uživo i noćne žurke, karaoke i plesne večeri, kazina. Ukoliko pak tražite potpuno opuštanje i mir, krstarenje može biti idealna prilika da čitate – čak i ako ne ponesete svoje knjige, na skoro svakom brodu možete pronaći knjižaru ili biblioteku. Wi-Fi mreža je takođe na raspolaganju putnicima kruzera, a pristup internetu uglavnom je moguć uz doplatu.

Što se gastronomske ponude i ishrane tokom plovidbe tiče, uobičajeno je da imate na raspolaganju švedski sto u restoranu, ali se jelovnik može razlikovati od broda do broda.

Plovidbe koje organizujemo realizuju se brodovima renomiranih kompanija Celestyal Cruises, MSC Cruises, Costa Cruises, Royal Caribbean, Holland America Cruise Lines, Princess Cruises.

Celestyal Cruises je dobitnik više od 60 prestižnih turističkih nagrada i priznanja. Nudi all inclusive aranžmane za 3,4,7 ili 14 noćenja, a kruzerske linije pokrivaju Grčku i grčka ostrva, Egej i Mediteran. Njihovi kruzeri su pre svega jako popularni za krstarenja grčkim ostrvima i istočnim Mediteranom. Supernova nudi aranžmane za dva broda ove kompanije: Celestyal Crystal (kapaciteta 1200 putnika) i Celestyal Olympia (1600 putnika).

MSC Cruises je treći najveći brend u svetu za krstarenja i najbrže rastuća kompanija u ovoj industriji. Apsolutni su lider kada je reč o kruzerskim putovanjima u Evropi, Južnoj Americi i Južnoj Africi, a imaju snažno prisustvo i u oblastima Kariba, Severne Amerike i Dalekog Istoka. Deo su MSC grupe (Ženeva, Švajcarska), kao vodećeg privatnog konglomerata za brodski transport i logistiku u ovoj zemlji. MSC brodovi plove tokom čitave godine u području Mediterana i Kariba, dok sezonskim intinererima pokrivaju Severnu Evropu, Južnu Ameriku, Južnu Afriku, Aziju, Dubai, Katar, Saudijsku Arabiju i Crveno more.

Smeštaj na krstarenjima!
Kabine za smeštaj putnika su u svakom kruzeru kategorizovane, pa prilikom rezervacije aranžmana možete odabrati unutrašnju, prozorsku ili balkonsku kabinu. Naravno, od vašeg izbora smeštaja zavisiće i cena krstarenja. Svi naši aranžmani podrazumevaju boravak u dvokrevetnim kabinama, a cene se obračunavaju po krevetu. Međutim, uz doplatu, možete rezervisati i aranžman u trokrevetnim i četvorokrevetnim kabinama, pod uslovom da su u trenutku rezervacije još uvek dostupne.

U svim kabinama su udobni, novi kreveti koji će vam omogućiti da se pristojno odmorite nakon dnevnih aktivnosti na brodu i obilaska destinacija na odabranoj ruti. Kabine su opremljene kupatilom i tuševima, LCD televizorom, sefom, minibarom i drugim sadržajima koji garantuju vrhunski komfor.

Cene krstarenja!
Iako krstarenja spadaju u luksuzni oblik turizma, cene Supernova travel aranžmana su pristupačne, posebno ako se uzmu u obzir naše specijalne ponude. First minute krstarenja su savršena prilika da po izuzetno povoljnoj ceni rezervišete vrhunski turistički aranžman i plovidbu koju ćete dugo pamtiti i prepričavati.

U svakom slučaju, na svim našim brodovima postoje tri kategorije kabina, a od toga koju od njih odaberete za smeštaj tokom krstarenja zavisiće i cena aranžmana. Najjeftinija opcija su unutrašnje kabine, zatim prozorske, dok ćete najveću sumu morati da izdvojite ukoliko se opredelite za luksuzne balkonske kabine.

Šta sve uključuje cena aranžmana za krstarenje?
Ako drugačije nije naznačeno u opisu putovanja, cena krstarenja uglavnom obuhvata plovidbu prema predviđenom planu puta, smeštaj u kabinama izabrane kategorije na bazi punog pansiona ili all inclusive usluge, lučke takse, korišćenje bazena, fitnes sale, kao i rekreativno zabavne programe i animaciju dece u igraonici ili specijalizovanom prostoru za najmlađe.

Pogledajte našu ponudu ruta za krstarenje i dostupne sadržaje na brodovima kojima ćete putovati. Uz program plovidbe za svaku rutu postoji precizan cenovnik i svi sadržaji koji ulaze u osnovnu cenu aranžmana. Za zahtevnije putnike, Supernova travel nudi mogućnost doplate za dodatne brodske servise i sadržaje.

Šta sve ne obuhvata cena krstarenja?
U okviru detaljnog opisa programa putovanja možete pronaći i informacije za svako krstarenje šta ne ulazi u osnovnu cenu i koje su mogućnosti za doplatu dodatnih sadržaja. Uglavnom nisu uključeni u cenu troškovi prevoza do i od luke ukrcavanja, obavezno međunarodno zdravstveno osiguranje, pića na brodu koja ne ulaze u osnovni paket pića, fakultativni izleti, korišćenje mini bara u kabini, zabava u kazinu. Dodatno se plaćaju i ostale lične usluge na brodu poput pranja odeće, kupovine u brodskim prodavnicama, room servisa, korišćenja brodskih sredstava telekomunikacije, a na nekim brodovima i internet konekcije.

Ako vas zanimaju fakultativni izleti, u okviru svakog itinerera postoje predviđene brodske ekskurzije i cene za njih. Pročitajte uslove i način plaćanja i krenite na putovanje iz svojih snova!

U opisu svakog pojedinačnog aranžmana za krstarenje pronaći ćete detaljne informacije o planu plovidbe i o sadržajima na svakom kruzeru. Za sve dodatne informacije budite slobodni da nas kontaktirate.

Krstarenja | 5 top saveta!

Informacije i rezervacije subagetna SUPERNOVA TRAVEL u Novom Sadu:

DEUS TRAVEL  D.O.O. Turistička agencija

ul. Železnička br. 46

21000 Novi Sad

Telefoni:

tel:  +381 (0) 21 210 10 77

fax: +381 (0) 21 210 10 78

mob +381 69 189 98 89 viber/whatsapp

[email protected]

www.deustravel.rs

Podelite na društvenim mrežama:

Prijavite se na newsletter

Ostavite nam svoju email adresu ispod i redovno ćemo Vas obaveštavati o svim novostima i specijalnim ponudama naše agencije.

Avio karte
za ceo svet

Letovanje u Grčkoj 2024.

Rezervišite letovanje za 2024. na nekim od najlepših mesta u Grčkoj.

Tražiš posao u turizmu?

Odvaži se i postani deo uspešnog tima turističke agencije DEUS TRAVEL-a Novi Sad.

Pronađite povoljan smeštaj na Zlatiboru!

Prijatelji DEUS TRAVEL-a

Poklon vaučer

Poklonite putovanje Vašim najdražima.

Sa naše Facebook stranice

Interesuje Vas rafting?

ARGUS TOURS
Novi Sad

Ovlašćeni zastupnik
DEUS TRAVEL

Imate pitanja?

Ne ustručavajte se da nas pozovete. Stojimo na raspolaganju za sva Vaša pitanja.

Pogledajte ponudu za letovanje u Bugarskoj!

 

Sigurni polazak iz Novog Sada!