sportski-kamp-skouras

SPORTSKI KAMP-SKOURAS KAMP 2023.

CENE SEZONA 2023.!

Sportski kampovi su jako bitni za razvoj dece.Kako rastu, deca stiču nove veštine i nadograđuju postojeće sposobnosti. Penjanje, trčanje, skakanje i preskakanje dodatno razvijaju i osnažuju njihova tela. Sve više se socijalizuju i savlađuju sve više potrebnih životnih veština. Igre sa pravilima i neizbežan timski rad imaju važnu ulogu za decu školskog uzrasta. Oni im pomažu da razviju sopstvene fizičke veštine i da vežbaju saradnju, uzajamno razumevanje i logičko mišljenje. Oni ih uče kako se treba smenjivati sa članovima svoje ekipe, kako treba deliti zajedničko, poštovati svoje vršnjake i uvažavati pravila….

Kroz igru, rekreaciju i sport deca i omladina uče da rasuđuju i kritički misle dok iznalaze rešenja za probleme. Oni unapređuju duh prijateljstva, solidarnosti i fer igre, uče se timskom radu, samodisciplini, poverenju, poštovanju drugih, liderstvu i veštinama savladavanja problema. Da bi se deca razvila u odgovorne i brižne odrasle osobe, ove aktivnosti su od presudnog značaja. One pomažu mladim ljudima u suočavanju sa izazovima i pripremaju ih da preuzmu liderske uloge u svojim zajednicama. Skouras kamp koji se nalazi u Grčkoj, nedaleko od mesta Afitos i Nea Fokea je idealno mesto za decu koja žele da borave u sportskom kampu. Skouras kamp je najveći sportski kamp Grčke, ima oko 2500 ležajeva. Gosti Skouras kampa su deca iz cele Evrope…
Pogledajte par fotografije sa lica mesta, Sezona 2023. u Skouras kampu!

Pogledajte fotografije plaže koji koriste deca iz Skouras kamp-a (pet minuta hoda od kampa)!

Za  sezonu 2023. uradili smo smene od 6 ili 7 noći u zavisnosti od termina. Smene za sezonu 2023. su određene!:

2022 09 26 at 07 29 40 Skouras smene slika 2023 1.pdf Turistička agencija Deus Travel

U zavisnosti od smene nudimo od 7 noćenja, polazak je dan ranije od navedenog datuma...

Važna novost: Postoji mogućnost i za pojedinačne prijave u kamp u određenim smenama. Roditelji letuju u blizini (ili deca putuju sa našim pratiocima) dok su im deca sa svojim vršnjacima u sportskom Kamp-u Skouras. Molimo da se za detalje i cene raspitate u agenciji…

Skouras – Sportski Kamp 2022. Nalazi se na poluostrvu Halkidiki, na prvom prstu Kasandra u mestu Nea Fokea, a u blizini mesta Afitos. Udaljen je 75 km od aerodroma „Makedonija“ u Solunu. Svaka soba sadrži 4-6 kreveta na sprat i garderober. Sve kabine poseduju tuš, toalet i lavabo. U toku sezone 2022. u kampu Skouras organizovaće se Sportski kamp. U kampu, svakom detetu će se posvećivati pažnja.Deca će imati priliku da iskuse kreativnu atmosferu, učesvuju u interaktivnim igrama, radionicama i različitim takmičenjima koja razvijaju logiku i kreativnost.Vaspitači – tim profesionalaca koji je razvio zabavni i edukativni program za decu svih uzrasta.

Program putovanja za sve smene:

  1. Dan- Novi Sad-polazak sa dogovorenog mesta. Noćna vožnja preko Makedonije sa usputnim potrebni zadržavanjima radi pauze ili graničnih formalnosti.
  2. Dan- 7 ili 8 dan- (zavsino od smene) Smeštaj u SKouras kamp. Boravak na bazi pumih pasniona sa užinom. Aktivnosti u kampu se odvijaju na osnovu utvrđenih pravila i redosleda. U toku boravka postoje fakultativni izleti, i to u Afitos, Sunny Beach i Waterland na kraju boravka, pre polaska za Srbiju.

          8/9 Dan-(zavsino od smene). Napuštanje soba posle doručka i odlazak iz Skouras kampa u Waterland (fakultativno) gde se ostaje do 18:00 kada se kreće za Srbiju.

 

Aražman obuhvata:

Prevoz sa viskokopodnim turističkim autobusima

Smeštaj u kampu u bungalovima (višekrevetne sobe sa krevetima na sprat). U sobama je ukupno 8-10-12 ležajeva. Sobe su sa twc.

Punpansion sa dodatno užinom.

Korišćenje svih sadržaja u Skouras kampu

Animatori za večernji programm u amfiteatru

Usluge pratioca grupe, kao i predstavnika organizatora u Skouras kampu

Lekarska služba u kampu od 0-24 h

Treneri sa sporstke aktivnosti

Poklon

Troškovi organizacije aranžmana

 

Fakultativi izleti tokom boravka u Skouras kampu:

-Izlet do Afitosa. Pogledajte fotografije predivnog mesta Afitos…

-Izlet do prelepe plaže Sunny Beach. pogledajte fotografije Sunny Beach plaže…

Izlet u Waterland aqua park nedaleko od Soluna. Pogledajte fotografije iz Aqua parka Waterland..

Više o Skouras kampu u Grčkoj pogledajte ovde-link!

 Organizacija Skouras kampa od strane vlasnika je poverena Skouras doo i Deus travel Novi Sad OTP 60/2016.licenca čiji su Opšti uslovi putovanja sastavni deo programa. Organizator programa SKOURAS DOO NOVI SAD 

Informacije i rezervacije u Novom Sadu:

DEUS TRAVEL D.O.O. Turistička agencija

ul. Železnička br. 46

21000 Novi Sad

Telefoni:

tel:  +381 (0) 21  210 10 77

fax: +381 (0) 21  210 10 78

office@deustravel.rs

www.deustravel.rs

Podelite na društvenim mrežama:

Prijavite se na newsletter

Ostavite nam svoju email adresu ispod i redovno ćemo Vas obaveštavati o svim novostima i specijalnim ponudama naše agencije.

Avio karte
za ceo svet

Letovanje u Grčkoj 2023.

Rezervišite letovanje za 2023. na nekim od najlepših mesta u Grčkoj.

Tražiš posao u turizmu?

Odvaži se i postani deo uspešnog tima turističke agencije DEUS TRAVEL-a Novi Sad.

Pronađite povoljan smeštaj na Zlatiboru!

Prijatelji DEUS TRAVEL-a

Poklon vaučer

Poklonite putovanje Vašim najdražima.

Sa naše Facebook stranice

Interesuje Vas rafting?

ARGUS TOURS
Novi Sad

Ovlašćeni zastupnik
DEUS TRAVEL

Imate pitanja?

Ne ustručavajte se da nas pozovete. Stojimo na raspolaganju za sva Vaša pitanja.

Prelepa Srbija

Upoznaj se sa lepotama Srbije!