Sava Hotels & Resort | Wellness & Spa Slovenija

Sava Hotels & Resort | Wellness & Spa Slovenija
Sava Hotels & Resort | Wellness & Spa Slovenija

 

Sava Hotels & Resorts je najveća hotelska grupacija u Sloveniji, koja nudi širok izbor avantura zajedno sa blagotvornim vodama. Ponuda obuhvata tri termalne banje i lečilišta u severoistočnoj Sloveniji, tri letovališta na slovenačkom primorju i različite smeštajne objekte na jezeru Bled. Grupa se sastoji od 18 hotela, 5 apartmanskih sela, 4 kampa, 2 glamping lokacije, 5 vodenih i termalnih parkova, 10 velnes centara, 3 zdravstvena centra, 1 golf-teren i 60 sala za konferencije. Svake godine kod nas odseda više od 600.000 gostiju o čijem se blagostanju stara preko 1.000 zaposlenih.

SAVA HOTELI DEUS TRAVEL 4 Turistička agencija Deus Travel

7 destinacija širom Slovenije

Ponuda Sava Hotels & Resorts je ponuda Slovenije u malom. U njihovom sastavu su tri termalne banje u severoistočnom delu zemlje. Zdravilišče Radenci će vas zadiviti tradicijom lečilišta dugom gotovo 140 godina, Terme 3000 – Moravske Toplice toplinom blagotvorne termalne vode, a u Termama Ptuj ćete uživati u velnes programu u stilu antičkog Rima. Duž slovenačke obale vas očekuju živopisno letovalište Sv. Bernardin u Portorožu, porodično letovalište San Simon u Izoli i mirno letovalište Salinera, blizu parka prirode Strunjan. Na obali Bleda, jezera koji svetski poznati mediji opisuju kao odredište koje apsolutno morate posetiti, nalazi se naših šest hotela različitih kategorija, kao i kamp, koji nude opuštanje i nezaboravne poglede.

SAVA HOTELI DEUS TRAVEL 1 Turistička agencija Deus Travel

Blagotvorne vode

Ponuda Sava Hotels & Resorts neraskidivo je povezana sa vodama u blizini destinacija koje imaju u ponudi. Njihovi termalni bazeni nude uživanje u crnoj termalnoj vodi, kao i u termalnim vodama u Radenskoj, Ptuju i na Bledu. Zbog kupanja u mineralnoj vodi bogatoj CO2 gosti se stalno vraćaju u lečilište Zdravilišče Radenci. Na Bledu ćete uživati u osvežavajućoj izvorskoj vodi koja je osnov za njihove ekskluzivne wellness & spa usluge. U Termama 3000 – Moravske Toplice, blagotvorna termalna voda se koristi u proizvodnji ekskluzivne kozmetičke linije. U letovalištu Sv. Bernardin u Portorožu ćete zaroniti u „mlado more”, obogaćeno mineralima iz raznih pritoka koji blagotvorno deluju na vaše telo i blagostanje.

Nezaboravni pogledi

Naši smeštajni objekti nalaze se na lokacijama sa kojih se pružaju zadivljujući pogledi. Jesenja izmaglica nad Bledom verovatno je najromantičniji pogled koji ćete ikada videti. Otvorite prozore svoje hotelske sobe u Portorožu i gotovo da ćete moći da dotaknete more. Pogled iz veličanstvenog zamka u Ptuju daće vam osećaj da ste na vrhu sveta. Pogled na mirne Panonske ravnice odvešće vas na putovanje u unutrašnju harmoniju.

SAVA HOTELI DEUS TRAVEL 2 Turistička agencija Deus Travel

Lokalna tradicija

Slovenija obiluje hiljadama priča koje lokalno stanovništvo prenosi vekovima. I nama su se dopale, pa volimo da ih prepričavamo svojim gostima. Zašto su se medena srca nekada poklanjala na Bledu? Šta su veštice u Radencima kuvale u prošlosti? Koja su se jela služila u Prekmurju prvog dana u godini? Koje drvo je simbol slovenačke Istre? Upoznajte se sa riznicom lokalnih priča kroz arhitekturu i dizajn enterijera naših objekata i kroz ponudu na našim odredištima!

SAVA HOTELI DEUS TRAVEL 3 Turistička agencija Deus Travel

Zeleno i bezbedno

Slovenački turistički operateri nas godinama podržavaju i primenjuju smernice o zelenim i bezbednim turističkim destinacijama. S obzirom na to da je bezbednost naših gostiju i zaposlenih na prvom mestu, Sava Hotels & Resorts primenjuje dodatne mere vrhunske higijene, prihvatajući preporuke SZO i nadležnih nacionalnih tela. Za kompletnu dezinfekciju soba koristimo najnoviju tehnologiju, što se pokazalo efikasnim u borbi protiv koronavirusa. To znači da će vaš boravak biti potpuno bezbrižan!

Informacije i rezervacije u Novom Sadu:

DEUS TRAVEL D.O.O. Turistička agencija

ul. Železnička br. 46

21000 Novi Sad

Telefoni:

tel: +381 (0) 21 210 10 77

fax: +381 (0) 21 210 10 78

+381 69 189 98 89 viber

[email protected]

www.deustravel.rs

Podelite na društvenim mrežama:

Prijavite se na newsletter

Ostavite nam svoju email adresu ispod i redovno ćemo Vas obaveštavati o svim novostima i specijalnim ponudama naše agencije.

Avio karte
za ceo svet

Letovanje u Grčkoj 2024.

Rezervišite letovanje za 2024. na nekim od najlepših mesta u Grčkoj.

Tražiš posao u turizmu?

Odvaži se i postani deo uspešnog tima turističke agencije DEUS TRAVEL-a Novi Sad.

Pronađite povoljan smeštaj na Zlatiboru!

Prijatelji DEUS TRAVEL-a

Poklon vaučer

Poklonite putovanje Vašim najdražima.

Sa naše Facebook stranice

Interesuje Vas rafting?

ARGUS TOURS
Novi Sad

Ovlašćeni zastupnik
DEUS TRAVEL

Imate pitanja?

Ne ustručavajte se da nas pozovete. Stojimo na raspolaganju za sva Vaša pitanja.

Pogledajte ponudu za krstarenja!

 

        Grupni li individualni polasci na                    krstarenja!