Rimske Terme-Wellness & Spa Centar | Slovenija

Rimske Terme-Wellness & Spa Centar | Slovenija
Rimske Terme-Wellness & Spa Centar | Slovenija

Kompletnu ponudu sa cenama mozete pogledati na linku.. ovde

CENOVNIK Rimske terme.2023.pdf

Bazen u Rimskim termama je izgrađen po uzoru na bazene u starom Rimu. Cela priča koju ćete doživeti u bazenskom kompleksu odvešće će vas 2000 godina nazad u prošlost, u vreme kad je rimska imperija bila najmoćnija, najutjecajnija i kad je odredila smer moderne nauke i poimanja sveta. Bazenski kompleks nudi gostima vrhunsko opuštanje, intimno okruženje i mogućnost potpunog opustanja. Bazen je zamišljen kao arhitektonska kopija velikih rimskih bazena u kojima su svoje telo i dušu čistili stari Rimljani. Na zidovima bazenskog kompleksa su četiri izreke koje su bile zapisane u starim rimskim kupalištima…
Wellness centar Amalija rasprostire se u hotelu Rimski dvor****. Brojne mogućnosti opuštanja i hedonističkog doživljaja u intimnoj atmosferi Wellness centra Amalija nude Vam svet, udaljen od realnosti i onog što Vas muči u svakodnevnom životu. Za prestižne užitke i dodire ugode razmaziti ćemo Vas s različitim vrstama i tehnikama masaža te u Vama probuditi osjećajnost misli, lepotu tela i doživljaj savršenstva. Jedan od glavnih naglasaka centra za opuštanje jeste upotreba slovenske soli kod vrhunskih terapija. U slovenskim solanama u Sečovlju već vekovima proizvode iz mora izuzetno lekovitu so koja blagotvorno utiče na ljudsko telo i pomaže kod terapija brojnih oboljenja. Tako u wellness centru za opuštanje možete iskušati saunu sa slovenskom soli, masažu lica i tela sa soli te inhalacijsku terapiju sa soli.
Morska so leči brojna hronična oboljenja gornjih disajnih puteva, brojne kožne bolesti i zbog svog ionskog sastava blagotvorno utiče na sve procese oksidacije te redukcije u ljudskom telu.

WELLNESS CENTAR RIMSKE TERME DEUS TRAVEL.jpg

Image 1 of 16

Svojem telu priuštite Zemlju sauna Varinia, gdje su Vam na raspolaganju rimska, finska, turska i infra sauna s mnogo kutaka za opuštanje te regeneriranje tela.
Radno vreme sveta sauna:
Svaki dan: 11:00-22:00
Ako svom telu želite samo najbolje, na raspolaganju su vam nega lica i tela (manikura, pedikura, depilacija, anticelulitni tretmani) u kozmetičkom centru Kahne, međunarodno priznatom licencom CIDESCO. Kozmetička marka Kahne poznata je po visokokvalitetnim i učinkovitim proizvodima za negu lica i tela, koji su zasnovani na prirodnim sastojcima, nisu testirani na životinjama, isto tako nisu testirani na životinjama njihovi sastojci. Proizvodi su dermatološki testirani, patentirani i imaju dokazanu učinkovitost. Centar postiže velike uspjehe kod problematične kože, kože s aknama, kože sklone alergijama i starenju.
Sve dodatne informacije o njihovoj ponudi možete pogledati na: www.kozmetikakahne.com
Radno vreme:
Ponedeljak zatvoreno
Utorak 8.00-16.00
Srijeda 8.00-16.00
Četvrtak 13.00-20.00
Petak 13.00-20.00
Subota 8.00-18.00
Nedelja zatvoreno
Medicinski centar Valetuda, koji se rasprostire na 800 kvadratnih metara površine, nudi sljedeće mogućnosti rehabilitacije:
-rehabilitacijski bazen;
-Hubbardovu kadu;
-dve masažne kade za hidroterapiju;
-četiri ambulante za termoterapiju s oblogama fanga;
-dva prostora za lasersku terapiju;
-šest masažnih prostora;
-veliku teretanu;
-tri prostora za elektroterapiju i magnetoterapiju;
-fizioterapiju.

Rimske terme nalaze se u naselju Rimske Toplice, na magistralnoj putu Celje – Zidani Most.
Udaljenost od većih gradova:
Celje: 24 km,
Ljubljana: 90 km,
Maribor: 70 km,
Zagreb (HR): 100 km,
Trst (IT): 190 km,
Venecija (IT): 340 km,
Beč: (AT) 320 km.
Na donjem linku vam je na raspolaganju pomoć za dostup do Rimskih terma. Upišite svoju adresu, odn. adresu početka putovanja te konačan cilj, Rimske Toplice – Rimske terme.
http://maps.google.com/
GPS koordinate
46.119135,15.203319

Vise o samim Rimskim Termama www.rimske-terme.si

 

HOTEL SOFIJIN DVOR 4* | Wellness & Spa Slovenija

Rimske Toplice »ugnezdile« su se u zavetrini ispod brda Stražnik (655 m) i Kopitnik (914 m). Dolinu Rimskih Toplica okružuju šumovita područja okolnih brda, koja nude zaštitu od vetra i prevelike vrućine, a u sebi čuvaju bujnu vegetaciju egzotičnih biljaka sa svih kontinenata sveta. Ovde prebivaju svetski poznate divovske sekvoje ili mamutovo drveće, kanadska čuga, japanska hiba, čempres, tisa, kalifornijski cedar… To je stari banjski kraj, gde skupa sa zaseocima živi oko 1000 stanovnika. Od Celja su udaljene 24 km, a kroz mesto prolazi put i železnica Celje – Zidani Most. Mesto se prvo zvalo Šmarjeta (seoce uz crkvu sv. Marjete), a dio naselja i Ogeče.  Naselje je udaljeno od industrije i buke, a uređene pešačke staze zovu na atraktivni odmor i opuštanje.

Kompletna ponuda Termi u Sloveniji na www.slovenija-terme.rs 

Informacije i rezervacije u Novom Sadu

DEUS TRAVEL D.O.O. Turistička agencija

ul. Železnička br. 46

21000 Novi Sad

Telefoni:

tel:  +381 (0) 21  210 10 77

fax: +381 (0) 21  210 10 78

+381 69 189 98 89 viber

[email protected]

www.deustravel.rs

 

 

Podelite na društvenim mrežama:

Prijavite se na newsletter

Ostavite nam svoju email adresu ispod i redovno ćemo Vas obaveštavati o svim novostima i specijalnim ponudama naše agencije.

Avio karte
za ceo svet

Letovanje u Grčkoj 2024.

Rezervišite letovanje za 2024. na nekim od najlepših mesta u Grčkoj.

Tražiš posao u turizmu?

Odvaži se i postani deo uspešnog tima turističke agencije DEUS TRAVEL-a Novi Sad.

Pronađite povoljan smeštaj na Zlatiboru!

Prijatelji DEUS TRAVEL-a

Poklon vaučer

Poklonite putovanje Vašim najdražima.

Sa naše Facebook stranice

Interesuje Vas rafting?

ARGUS TOURS
Novi Sad

Ovlašćeni zastupnik
DEUS TRAVEL

Imate pitanja?

Ne ustručavajte se da nas pozovete. Stojimo na raspolaganju za sva Vaša pitanja.

Pogledajte ponudu za krstarenja!

 

        Grupni li individualni polasci na                    krstarenja!