RAMADA RESORT AQUAWORLD BUDIMPESTA

RAMADA RESORT AQUAWORLD  4**** BUDIMPEŠTA

Ramada Resort Aquaworld se nalazi u severnom delu Budimpešte, tačnije u Pešti, neposredno pored „Megyeri“ mosta, okružen zelenilom.Hotel ima 261 sobu, sve imaju kupatilo (tuš/ wc), fen, telefon, radio, SAT TV, sef, mini bar, klima uređaj i pristup internetu. Zavisno od prilike i raspoloženja, gosti hotela mogu da biraju da li će da uživaju u kulinarskim specijalitetima glavnog restorana ili elegantnog a la carte restorana. Veliki izbor pića i raznovrsnih jela služe se u pub-u koji ima terasu sa panoramskim pogledom ili kafeu u lobiju hotela. Hotel je prilagođen kako mladima, tako i porodicama sa decom. Za najmlađe goste tu je pažljivo osmišljen mini klub u kome su deca stalno pod nadzorom odraslih…

Aqua park je prekriven kupolom prečnika 72 m, a ova monumentalna replika Angkor hrama okružena mostovima, kulama i bazenima već na prvi pogled oduzima dah. Jedinstveni kompleks ima 17 bazena, a unutrašnji bazen povezan je sa zagrejanim spoljašnjim bazenom. Kompleks ima i bazen sa talasima, kao i bazen za surfovanje i veliki broj tobogana.

.
U sastavu aqua parka postoji i Svet Sauna uređen u orijentalnom stilu i dizajniran tako da pruža maksimalnu relaksaciju. Gostima su na raspolaganju tepidarijum, finska sauna, infra sauna, bio sauna, kristal ili ruska sauna. Hidroterapija u Kneipovoj stazi bazirana je na nežnim impulsima koje proizvodi topla i hladna voda i koji veoma povoljno utiču na metabolizam i poboljšanje cirkulacije.
Kružno kupalište, pregrađeno staklenim zidovima, ima i otvoreni deo koji radi tokom čitave godine i spojeno je sa Svetom Sauna koji sadrži hamam, finsku saunu, parno kupatilo i prijatan prostor za opuštanje. U ponudi wellness centra su i različiti tretmani i masaže, kao što su klasične, tajlandske i watsu masaže.
Beauty centar nudi različite tretmane i beauty programe kao i usluge moderno opremljenog frizerskog salona. Fitness centar je veoma prostran i opremljen najsavremenijim spravama za vežbanje. Za ljubitelje grupnog vežbanja svakodnevno se organizuju treninzi pod vođstvom kvalifikovanih i obučenih trenera koji garantuju dobru atmosferu i zdrav trening. Jedan od najvećih zatvorenih vodenih tematskih parkova u Evropi, nudi nezaboravnu zabavu posetiocima svih uzrasta tokom čitave godine.

Informacije i rezervacije u Novom Sadu:

DEUS TRAVEL D.O.O. Turistička agencija

ul. Železnička br. 46

21000 Novi Sad

Telefoni:

tel:  +381 (0) 21 210 10 77

fax: +381 (0) 21 210 10 78

[email protected]

www.deustravel.rs

 

Podelite na društvenim mrežama:

Prijavite se na newsletter

Ostavite nam svoju email adresu ispod i redovno ćemo Vas obaveštavati o svim novostima i specijalnim ponudama naše agencije.

Avio karte
za ceo svet

Letovanje u Grčkoj 2024.

Rezervišite letovanje za 2024. na nekim od najlepših mesta u Grčkoj.

Tražiš posao u turizmu?

Odvaži se i postani deo uspešnog tima turističke agencije DEUS TRAVEL-a Novi Sad.

Pronađite povoljan smeštaj na Zlatiboru!

Prijatelji DEUS TRAVEL-a

Poklon vaučer

Poklonite putovanje Vašim najdražima.

Sa naše Facebook stranice

Interesuje Vas rafting?

ARGUS TOURS
Novi Sad

Ovlašćeni zastupnik
DEUS TRAVEL

Imate pitanja?

Ne ustručavajte se da nas pozovete. Stojimo na raspolaganju za sva Vaša pitanja.

Pogledajte ponudu za krstarenja!

 

        Grupni li individualni polasci na                    krstarenja!