Rachoni Bay
 
Hotel Rachoni Bay 3* | Skala Rahoni

 

Hotel Rachoni Bay Resort 3* (Skala Rahoni,Tasos) je novoizgrađeni deo kompleksa u čijem sastavu se još nalaze i hotel Rachoni Beach koji su građeni u ranijem periodu. Nalazi se u malom mestu Skala Rahoni udaljenom 12 km od glavnog grada Limenasa. Privilegija ovog hotela se ogleda u tome što je lociran direktno na peščanoj plaži na kojoj se čak može naći i prirodni hlad.

Sadržaj hotela: Rachoni Bay ima veliki bazen, restoran, bar na bazenu, malu teretanu,recepciju, sef na recepciji (uz doplatu) i parking prostor. Ležaljke i suncobrani oko bazena Rachoni Bay hotela i na plaži su besplatni. Doručak i večera se služe po principu švedskog stola.

Sadržaj soba: Sve sobe imaju telefon, klima uredjaj (uključen u cenu aranžmana), TWC sa fenom, mali frižider, SAT TV, A/C i terasu.

Standardne sobe su veličine oko 20m2, namenjene su za 2-3 osobe (2 standardna ležaja ili „francuski ležaj“ i pomoćni ležaj).

Superior sobe su renovirane, veličine su oko 23m2, namenjene su za 2-3 osobe (2 standardna ležaja ili „francuski ležaj“ i pomoćni ležaj). dete do 4 g. je besplatno i deli zajednički ležaj

Deluxe sobe su renovirane, veličine su oko 26m2, namenjene su za 2-3 osobe (2 standardna ležaja ili „francuski ležaj“ i pomoćni ležaj).

Porodične (family) sobe su veličine oko 40 m2, namenjene su za 2-4 osobe i sastoje se iz spavaće sobe (2 standardna ležaja ili „francuski ležaj) i dnevnog boravka (2 sofe) u okviru kojeg se nalazi i mala kuhinja.

Website: http://www.rachoniresort.com/

Pretraga grčkih hotela za par sekundi! Unesite destinaciju/regiju ili ime hotela, datum početka aranžmana, koliko noći ostajete, broj odraslih i broj dece.
Klikom na ”search” dobijate informacije o raspoloživim kapacitetima i cenama. Cene su izražene u EUR po aranžmanu.Podatke za rezervaciju pošaljite na [email protected]

 

Informacije i rezervacije u Novom Sadu:

DEUS TRAVEL D.O.O. Turistička agencija

ul. Železnička br. 46

21000 Novi Sad

Telefoni:

tel:  +381 (0) 21 210 10 77

fax: +381 (0) 21 210 10 78

+381 69 189 98 89 viber/mobilni 

[email protected]

www.deustravel.rs

 

Podelite na društvenim mrežama:

Prijavite se na newsletter

Ostavite nam svoju email adresu ispod i redovno ćemo Vas obaveštavati o svim novostima i specijalnim ponudama naše agencije.

Avio karte
za ceo svet

Letovanje u Grčkoj 2024.

Rezervišite letovanje za 2024. na nekim od najlepših mesta u Grčkoj.

Tražiš posao u turizmu?

Odvaži se i postani deo uspešnog tima turističke agencije DEUS TRAVEL-a Novi Sad.

Pronađite povoljan smeštaj na Zlatiboru!

Prijatelji DEUS TRAVEL-a

Poklon vaučer

Poklonite putovanje Vašim najdražima.

Sa naše Facebook stranice

Interesuje Vas rafting?

ARGUS TOURS
Novi Sad

Ovlašćeni zastupnik
DEUS TRAVEL

Imate pitanja?

Ne ustručavajte se da nas pozovete. Stojimo na raspolaganju za sva Vaša pitanja.

Pogledajte ponudu za krstarenja!

 

        Grupni li individualni polasci na                    krstarenja!