PARADISO TERME DEUS TRAVEL

PARADISO TERME

HOTEL TERME PARADISO 4**** superior

Terme Paradiso 4**** superior najmanje termalno kupalište u Sloveniji sa izvrstnom termalnom vodom vas očekuje tokom cele godine. Na 1.800 kvadratnih metara vodenih površina – vanjskih i unutrašnjih nudimo različite atrakcije – spora reka, tobogan Multitrack, tobogan Kamikaze sa 10 metara visine,… Unutrašnji i vanjski bazeni su otvoreni tokom cele godine, a spora reka i tobogani rade samo leti. Moderan hotel Terme Paradiso 4**** superior kategorije četiri zvezdice sa 16 prostranih, klimatizovanih dvokrevetnih soba u ugodnim bojama, s kadom za masiranje ili tušem, te suita sa odvojenim dnevnim boravkom, saunom, tušem za masažu i kromoterapiju….

Fotografije hotela Terme Paradiso 4**** 

Opuštajući pogled na prostoran vodeni park sa svakoga balkona ili terase, televizija, veza s internetom, udobnost za sve …U prizemlju hotela Terme Paradiso 4**** superior opuštajući centar, bazeni s termalno vodom i svet sauna – oaza.  Paradiso Spa & Wellness centar daje telu i duši rajske tretmane.

Fotografije sobe hotela Terme Paradiso 4**** 

Za lepotu – uklanjanje nezadovoljstva i problema s izgledom pomoću najnovijih kozmetičkih aparata. Za opuštanje – različite tehnike masiranja iz različitih delova sveta.Za zdravlje – finska sauna za pročišćavanje tela, parna sauna za opuštanje mišića i protiv prehlade.Za pojedince, parove, manje grupe. Rajski doživljaj za svakoga.

Fotografije bazena hotela Terme Paradiso 4**** 

Sauna svet je moderno namešten na 1200 m2 sa 8 različitih vrsta sauna na 2 sprata: velika šumska sauna, kromo sauna, čokoladna sauna, parna sauna, panoramska bio sauna, biljna solna sauna, hamam sauna, infracrvena sauna. Unutar saune su odmorilišta, vodeni kreveti, unutranji i vanjski bazen i iglu. Svakodnevno se izvode razlilčiti rituali (blato, alge, čokolada,… ).

Fotografije sauna hotela Terme Paradiso 4**** 


Najmodernije opremljen fitness centar na povrsini od oka 300 m2, opremljen sa najsavremenijim spravama za izvođenje aerobnih vežbi i spravama za oblikovanje misične mase. Sprave su opremjene monitorima. Isto tako nude prostor za izvodenje raznih telesnih vežbi poput pilatesa, yoge i sličnih…

Fotografije fitnessa hotela Terme Paradiso 4**** 

Kako stići do Terme Paradiso link ovde

Kompletna ponuda Termi u Sloveniji na portalu www.slovenija-terme.rs

Informacije i rezervacije u Novom Sadu

DEUS TRAVEL D.O.O. Turistička agencija

Telefoni:

tel:  +381 (0) 21  210 10 77

fax: +381 (0) 21  210 10 78

[email protected]

www.deustravel.rs

Podelite na društvenim mrežama:

Prijavite se na newsletter

Ostavite nam svoju email adresu ispod i redovno ćemo Vas obaveštavati o svim novostima i specijalnim ponudama naše agencije.

Avio karte
za ceo svet

Letovanje u Grčkoj 2024.

Rezervišite letovanje za 2024. na nekim od najlepših mesta u Grčkoj.

Tražiš posao u turizmu?

Odvaži se i postani deo uspešnog tima turističke agencije DEUS TRAVEL-a Novi Sad.

Pronađite povoljan smeštaj na Zlatiboru!

Prijatelji DEUS TRAVEL-a

Poklon vaučer

Poklonite putovanje Vašim najdražima.

Sa naše Facebook stranice

Interesuje Vas rafting?

ARGUS TOURS
Novi Sad

Ovlašćeni zastupnik
DEUS TRAVEL

Imate pitanja?

Ne ustručavajte se da nas pozovete. Stojimo na raspolaganju za sva Vaša pitanja.

Pogledajte ponudu za letovanje u Bugarskoj!

 

Sigurni polazak iz Novog Sada!