Prodaja turističkih aranžmana

Neprestano razvijamo nove programe putovanja, prateći trendove, kao i Vaše želje i potrebe.

Najam autobusa i minibuseva

Najam i iznajmljivanje autobusa i minibusa visoke turističke klase

Prodaja međunarodnog putnog osiguranja

Međunarodno putno osiguranje Generali osiguranje

I još mnogo toga

DEUS TRAVEL DOO je organizator putovanja sa licencom OTP 12/2022. kategorije A od 07.02.2022. Mi smo takođe i ovlašćeni prodavaci - subagent aranžmana Argus tours-a, DerTour-a, Viva travel, Kontiki, Clock travel, Travellino, Mediteraneo holidays, Plana Tours i mnogih drugih poznatih turoperatera.

Pozovite nas

zlatna medalja za kvaltet deus travel 3 Turistička agencija Deus Travel

Kakva su Vam putovanja,
takav Vam je život!

O nama

Turististička agencija „DEUS TRAVEL DOO“ sa sedištem u Novom Sadu, koja posluje od 2013. godine nudi aranžmane kao organizator putovanja sa licencom OTP 12/2022. kategorija licence A od 07.02.2022.  u prodaji turističkih aranžmana. DEUS TRAVEL DOO je osnovan od strane ljudi koji se dugo godina bave ovim poslom i samo sa ciljem da se što pre istakne prodajom aranžmana i putovanja napravljenim po meri i potrebama kupaca. DEUS TRAVEL DOO je turistička agencija koja je više puta za svoj rad nagrađivana i koja poseduje bankarsku garanciju UniCredit Bank na 30.000 evra kojom garantuje validnost svih svojih aranžmana koje organizuje.

Dugogodišnje iskustvo i profesionalnost!

Našim dugogodišnjim iskustvom i profesionalnošću u pružanju turističkih usluga i prodaji turističkih aranžmana trudimo se osigurati najkvalitetniju uslugu za krajnjeg korisnika!

Zlato 2015 i 2016

Na 48. Međunarodnom sajmu turizma 2015. i 2016 u Novom Sadu, nagrađeni smo sa Zlatnom medaljom za kvalitet pružanja usluga u turizmu.

Zlato 2017 i 2018

Treći put za redom, tačnije na 49. Međunarodnom sajmu turizma 2017. u Novom Sadu ponovo smo nagrađeni sa Zlatnom medaljom za kvalitet pružanja usluga u turizmu. Sve ove nagrade su za naš tim Deus travel-a velika čast, ali i obaveza da konstantno napredujemo i poboljšavamo našu uslugu. Takođe i 2018. smo dobili Veliku zlatnu medalju za kvalitet usluge.

0 +

Godina iskustva

0 +

Zadovoljnih klijenata

0 +

Nagrade

0 +

Destinacija

Deo naše ponude obuhvata

Deus travel
Svesni stalne promene trendova, želja i potreba klijenata, radimo na neprestanom razvoju novih programa sa turoperaterima, i naših usluga kako bismo udovoljili svim njihovim zahtevima, a samim tim i pružili najkvalitetniju moguću uslugu.

Zimovanja

Zimovanja u najpoznatijim i najpopularnijim skijalištima u Srbiji i celoj Evropi.

Letovanja

Letovanja i odmori na Jadranu i duž celog Mediterana (Crna Gora, Grčka, Španija, Turska, Tunis, Egipat…)

Najam autobusa i minibusa

Pružanje usluga ugovaranja prevoza i organizacije putovanja autobusom naših klijenata širom Srbije i Evrope.

Avio karte

Prodajemo avio karte za sve svetske destinacije.

Wellness programi

Vikend i wellness programi u Srbiji, Sloveniji i Mađarskoj.

Evropska putovanja

Evropska putovanja - Budimpešta, Beč, Prag, Berlin, Pariz, Venecija, Milano…

Škola u prirodi

Kao subagent organizujemo škole u prirodi za naše najmlađe putnike.

Team building

Team building programa, raftinga i drugih vrsta sportskih i avanturističkih aktivnosti za sve one željne pustolovine i zabave na drugačiji način.

Predivna Srbija

Radimo sa hotelima na svim našim popularnim destinacijama.

Više informacija

Sve na jednom mestu

Deus travel je vlasnik portala www.rafailovici.rs sa najobimnijom ponudom za Rafailoviće u Crnoj Gori. Deus travel je takođe vlasnik i portala www.najamautobusa.rs kao i portala www.sportskikamp.rs. Naš novi portal koji smo posvetili Sloveniji, pre svega slovenačkim termama startovao je početkom aprila 2017. pod nazivom www.slovenija-terme.rs Na jednom mestu pokušali smo da objedinimo kompletnu ponudu najpozantijih slovenačkih termi i lečilišta.

Pogledajte ponudu za krstarenja!

 

        Grupni li individualni polasci na                    krstarenja!