O NAMA

Deus travel logo

 

Turististička agencijaDEUS TRAVEL DOO sa sedištem u Novom Sadu, koja posluje od 2013. godine trenutno nudi aranžmane kao posrednik u prodaji turističkih aranžmana- SUBAGENT Osnovana je od strane ljudi koji se dugo godina bave ovim poslom i samo sa ciljem da se što pre istakne prodajom aranžmana i putovanja napravljenim po meri i potrebama kupaca.

Prodaja turističkih aranžmana, najam autobusa i minibuseva, transferi, avio karte i putno osiguranje…DEUS TARVEL je ovlašćeni zastupnik Argus Tours za Novi Sad. 

Agencija Deus travel je specijalizivana u prodaji širokog spektra putovanja. U ponudi imamo i najam autobusa i minibusa kao i transfere do aerodroma…Najam i iznajmljivanje autobusa i minibusa visoke turističke klase…

Deus travel je potpisao ugovor sa Fondom solidarnosti sindikata komunalaca Novog Sada za 2021. Specijalne ponude za sve članove sindikata komunalaca za letovanje 2021.

Deo naše ponude obuhvata:

 • Zimovanja u najpoznatijim i najpopularnijim skijalištima u Srbiji i celoj Evropi.
 • Letovanja i odmori na Jadranu i duž celog Mediterana (Crna Gora, Grčka, Španija, Turska, Tunis, Egipat…)
 • Pružanje usluga ugovaranja prevoza i organizacije putovanja autobusom naših klijenata širom Srbije i Evrope – najam autobusa i minibusa.
 • Prodajemo avio karte za sve svetske destinacije.

 • Ovlašćeni smo agent Argus tours za Novi Sad
 • Vikend i wellness programi u Srbiji, Sloveniji i Mađarskoj.
 • Evropska putovanja– Budimpešta, Beč, Prag, Berlin, Pariz, Venecija, Milano…

 • Škola u prirodi-kao subagent- školu u prirodi za naše najmlađe putnike.

 • Team building programa, raftinga i drugih vrsta sportskih i avanturističkih aktivnosti za sve one željne pustolovine i zabave na drugačiji način.
 • Mi smo ovlašćeni prodavac-subagent aranžmana Argus tours-a, DerTour-a, Viva travel, Mouzenidis, Balkanik, Kaladoukas, Skifun i mnogih drugih ozbiljnih turoperatera.

 • Predivna Srbija- radimo sa hotelima na svim našim popularnim destinacijama.

 • Deus travel je vlasnik portala www.rafailovici.rs sa najobimnijom ponudom za Rafailoviće u Crnoj Gori. Deus travel je takođe vlasnik i portala www.najamautobusa.rs kao i portala www.sportskikamp.rs
 • Naš novi portal koji smo posvetili Sloveniji, pre svega slovenačkim termama startovao je početkom aprila 2017. pod nazivom www.slovenija-terme.rs  Na jednom mestu pokušali smo da objedinimo kompletnu ponudu najpozantijih slovenačkih termi i lečilišta. Slovenačke terme i kompletna ponuda na jednom mestu, samo na portalu www.slovenija-terme.rs 
 • Međunarodno putno osiguranje- GENERALI OSIGURANJE, MILENIJUM OSIGURANJE.

  Svesni stalne promene trendova, želja i potreba klijenata, radimo na neprestanom razvoju novih programa sa turoperaterima, i naših usluga kako bismo udovoljili svim njihovim zahtevima, a samim tim i pružili najkvalitetniju moguću uslugu.

   Dugogodišnje iskustvo i profesionalnost!

  Našim dugogodišnjim iskustvom i profesionalnošću u pružanju turističkih usluga i prodaji turističkih aranžmana trudimo se osigurati najkvalitetniju uslugu za krajnjeg korisnika!

 • Na 48. Međunarodnom sajmu turizma 2015. u Novom Sadu, nagrađeni smo sa Zlatnom medaljom za kvalitet pružanja usluga u turizmu. Zlatna medalja za kvalitet pružanja usluga u turizmu za Deus travel Novi Sad.
 • Drugi put za redom, tačnije na 49. Međunarodnom sajmu turizma 2016. u Novom Sadu ponovo smo nagrađeni sa Zlatnom medaljom za kvalitet pružanja usluga u turizmu. Sve ove nagrade su za naš tim Deus travel-a velika čast, ali i obaveza da konstantno napredujemo i poboljšavamo našu uslugu. Zlatna medalja za kvalitet pružanja usluga u turizmu za Deus travel po drugi put za redom.

 

Kakva su Vam putovanja, takav Vam je život!

Vaš  DEUS TRAVEL D.O.O NOVI SAD

DEUS TRAVEL DOO -Turistička agencija 
Matični broj 20911794
Pib 107994082
Licenca OTP 185/2020. od 01.02.2020. kategorije A20

Žiro račun 170-0030017142001-60 UniCredit Bank

ul. Železnička br. 46
21000 Novi Sad

Telefoni:

tel: +381 (0)  21 210 10 77
fax: +381 (0) 21 210 10 78
office@deustravel.rs
www.deustravel.rs

Opšti uslovi putovanja DEUS TRAVEL D.O.O.pdf

Garancija putovanja DEUS TRAVEL D.O.O.pdf

Radno vreme:
ponedeljak- petak    10:00 – 16:00
subota    09:00 – 14:00

Naši internet portali:

www.slovenija-terme.rs

www.najamautobusa.rs

www.rafailovici.rs

www.sportskikamp.rs

www.poklonickaputovanja.rs

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

DEUS TRAVEL D.O.O. NOVI SAD

koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice.

Više o kolačićima pročitajte u Uslovima korišćenja i politici privatnosti.