Najbolji luksuzni hoteli u Crnoj Gori | Top 20 hotela!

Najbolji luksuzni hoteli u Crnoj Gori | Top 20 hotela!

Aman Sveti Stefan Gallery 3 Turistička agencija Deus Travel

Crna Gora je ekološka država kojoj ne manjka prelepih hotela. Sa velikim brojem sunčanih dana tokom godine, predivnih plaža i opuštenog načina života, nije teško primetiti razloge zašto je Crna Gora jedna od omiljenih destinacija u 2023. godini. Ova mala država, na obali Jadrana, ima veliku ponudu za svoje posetioce. Stoga, ova destinacija bi definitivno trebala biti na vašoj ovogodisnjoj listi planiranih putovanja. Ako ste trenutno u potražnji smeštaja u dobrim hotelima i rezortima, predstavljamo vam najbolje luksuzne hotelske oaze u Crnoj Gori.

Aman Sveti Stefan Gallery 6 1 Turistička agencija Deus Travel

Aman Sveti Stefan – Luksuzni Rezort

Aman se nalazi na ostrvcetu Sveti Stefan i smatra se za najekskluzivniji smeštaj u Crnoj Gori. Nije iznaneđenje da je Aman rezort rezervisan mesecima unapred. Ukoliko želite da odsednete u ovom hotelu, planirajte vaše putovanje mesecima unaprijed. Pored idilične lokacije na kojem se nalazi, rezort je stekao veliku popularnost zahvaljujući unikatnom pristupu dizajna enterijera, miksa impresivnih slika, komfortu i raškosu u svakom uglu.

Aman Sveti Stefan Gallery 30 Turistička agencija Deus Travel

Kompleks se sastoji od dva dela. Jedan je od restauriranih kamenih kućica sa pogledom na beskonačno otvoreno more i bazenima, a drugi dio je vila Miločer, sa luksuznim apartmanima koji imaju neverovatan pogled na privatnu peščanu plažu ili tvrđavu, okruženu bujnom mediteranskom vegetacijom. Gosti, u glavnom, ne napuštaju ovaj mali raj, osim kada učistvuju u nekoj od hotelskih tura, kao što su tura helikopterom ili tura lokalne vinarije Radević.

montenegro spa yacht club Turistička agencija Deus Travel

Regent Portomontenegro

Hotel Regent se nalazi na samoj obali mora, u luksuznoj marini. Sa gradnjom inspirisanom dela Venecijanskih renesansnih majstora i italijanskom rivijerom, ovaj hotel pruža kraljevski ugodjaj. Odlikuje se predivnim pogledom na lepu Boku i crnogorske planine sa najboljom uslugom u svakom pogledu – od gurmanske kuhinje i relaksirajućih spa-tretmana, do zanimljivih aktivnosti van hotela, kao što je jedrenje.

1 1 Droneshot Turistička agencija Deus Travel

Hotel ima dva dela. Jedan je Venecija krilo sa 87  jednokrevetnih do trokrevenih soba, apartmanai penthousa u dekoru kombinacije klasične sofisticiranosti sa elegantnom nautičkom temom. Podseća na privatnu kabinu luksuznih brodova i jahti. Detalji u kombinaciji sa unapredjenom tehnologijom nudi gostima najbolji luksuz i komfort.

roomssuites montenegro aqua poolclubpenthouse 2 Turistička agencija Deus Travel

Regent bazenski klub ima 88 jednokrevetnih do trokrevetnih soba, apartmana i penhouse odaje, koje su simfonija elegancije i relaksirajuće atmosfere. Zemljani tonivi bež, pruća i kontrast zelene trave, u harmoniji sa raskošnim nameštajem u bogatim tamnim tonovima, kreiraju mirnu, opuštajuću oazu. Inspirisan italijanskom rivijerom, dnevni prostor nudi moderan komfor sa otmenim detaljima. Svaki smeštaj je opremljen savremenim aparatima poslednje tehnike, a većina soba ima zelene terase koje se harmonično uklopaju i iziskuju osjećaj luksuznog mediteranskog utočišta.

Lazure Marina i Hotel

Ovaj izvrsno dizajnirani butik hotel, ozžvio je istorijsku zgradu Lazareta iz 18. veka, izgrađenu pod Venecijanskom vlašću. Ova unikatna građevina je pažljivo renovirana uz kombinaciju modernih, rustičnih i luksuznih apartmana. Izvršna visoka usluga ovog mjesta, inspirisana crnogorskim vrijednostima privlači kako lojalne lokalce tako i posjetioce širom sveta.

lazurehotel Turistička agencija Deus Travel

Možete očekivati izuzetno personalizovanu uslugu, a hotel na svakom koraku vibrira prošlošću u kombinaciji sa opuštenom atmosferom San Tropea.

lazure Turistička agencija Deus Travel

Pozicionirana na samom ulazu u Bokokotorski zaliv, jednom od najvećih fjordova Evrope, kao dodatak prelepom hotelu od 5 zvezdica na samoj obali mora, Lazure marina je savršeno ušukana i pozicionirana baza za 156 jahti, brodova i jedrilica do 30m.

TheLobbyTheChediLusticaBayHotelMontenegro 1606740709 1 Turistička agencija Deus Travel

Chedi Luštica Bay

Smešten u zelenilu poluostrva Luštice i okružen plavetnilom otvorenog Jadranskog mora, Hotel Chedi Luštica Bay reflektuje autentičan duh Mediterana. Otkrijte najskrivenija mjesta u Crnoj Gori privatnim vožnjama limuzimom, uživajte u svježim ukusima kreativne kuhinje lokalnih specijaliteta, ili razmjenjujući informacije o aktuelnostima u golfu, koji će uskoro po prvi put u Crnoj Gori biti u skolpu hotela kao dio turističke ponude.

Chedi Lustica Bay Penthouse bedroom Turistička agencija Deus Travel

Ako ste posvećeni održivosti i očuvanju životne sredine, hotel Chedi je izgrađen po najnovijim energetski efikasnim standardima te boravak u njemu pruža drugu dimenziju usluge. Zeleni krovovi na hotelskim zgradama i dizajn hotela potpuno se utapa u pejzaž. Hotel je posvećen praćenju najsavremenijih trendova u održivosti sredine, i opremljen je punjačima za električna vozila, uključujući opremu i punjače za vozila Tesla.

Informacije i rezervacije u Novom Sadu:

DEUS TRAVEL D.O.O. Turistička agencija

ul. Železnička br. 46

21000 Novi Sad

Telefoni:

tel: +381 (0) 21 210 10 77

fax: +381 (0) 21 210 10 78

mob: +381 69 189 98 89 viber/mobilni

[email protected]

www.deustravel.rs

 

Podelite na društvenim mrežama:

Prijavite se na newsletter

Ostavite nam svoju email adresu ispod i redovno ćemo Vas obaveštavati o svim novostima i specijalnim ponudama naše agencije.

Avio karte
za ceo svet

Letovanje u Grčkoj 2024.

Rezervišite letovanje za 2024. na nekim od najlepših mesta u Grčkoj.

Tražiš posao u turizmu?

Odvaži se i postani deo uspešnog tima turističke agencije DEUS TRAVEL-a Novi Sad.

Pronađite povoljan smeštaj na Zlatiboru!

Prijatelji DEUS TRAVEL-a

Poklon vaučer

Poklonite putovanje Vašim najdražima.

Sa naše Facebook stranice

Interesuje Vas rafting?

ARGUS TOURS
Novi Sad

Ovlašćeni zastupnik
DEUS TRAVEL

Imate pitanja?

Ne ustručavajte se da nas pozovete. Stojimo na raspolaganju za sva Vaša pitanja.

Pogledajte ponudu za letovanje u Bugarskoj!

 

Sigurni polazak iz Novog Sada!