MILANO NOVA GODINA 2023.!!!
M I L A N O u pripremi!
sa posetom Luganu, Lokarnu, jezeru Madjore (Švajcarska), starom gradu Sirmioneu na jezeru Garda i Padovi  
5 DANA – AUTOBUSOM 
Paket aranžman – prevoz, smeštaj i međunarodno putno osiguranje
Polazak 30. decembar 2023.
Program putovanja sa cenovnikom br. 2 od 03.12.2013.
1. DAN (ponedeljak 30.12.) putovanje: BEOGRAD – MILANO.
Sastanak grupe u 17.30. h kod železničke stanice “PROKOP”, stara okretnica u ulici Dragana Mancea-ispod muzeja “25.maj” i “Kuće cveća” pored “Partizanovog” stadiona. Polazak autobusa u 18.00 h. Vožnja autobusom kroz Hrvatsku, Sloveniju i Italiju sa kraćim zadržavanjima radi odmora. Noćna vožnja.
2. DAN (utorak 31.12.) MILANO
Po dolasku informativno, panoramsko razgledanje Milana – grad koji se smatra modnom prestonicom i centrom glamura i fudbala:milanska Katedrala – (katedrala koju okružuje preko 3.400 statua fascinantnog izgleda, jedan je od najboljih primera gotičke arhitekture), Galerija Vitoria Emanuela II i Milanska skala… Smeštaj u hotel. Slobodno vreme za individulane aktivnosti i u večernjim satima doček na milanskim trgovima i ulicama (individualno). Srećna Nova godina! NOĆENJE.
3. DAN (sreda 01.01.) MILANO – LUGANO – LOKARNO – MILANO: DORUČAK.
Slobodan dan za individualno razgledanje grada. Mogućnost fakultativnog izleta za Švajcarsku Obilazak bajkovitog grada Lugano, koji se nalazi na istoimenom jezeru. Obilazak glavnog gradskog trga Della Riforma, crkve San Roco i Santa Maria Degli Angioli i parka vile Ciani. Slobodno vreme za šetnju gradom ili uz jezero Lugano. Nastavak putovanja za Lokarno. Po dolask u grad na obali jezera Mađore, šetnja trgom Grande, obilazak crkve San Frančesko, palate Conferenca ( gde je potpisan čuveni Lokarno pakt 1925.) Slobodno vreme, preporuka šetnja promenadom Lungolago. Povratak u Milano u večernjim satima. NOĆENJE
4. DAN (četvrtak 02.01.) MILANO – SIRMIONE (jezero Garda) – PADOVA – BEOGRAD. DORUČAK.
Napuštanje hotela. Po dolasku u Sirmione obilazak starog grada i slobodno vreme na jezeru Gardi. Nastavak putovanja prema Padovi. Po dolasku obilazak grada: Trg Prato dela Vale (jedan od nalepših u Italiji), Il Santo – bazlika Sv. Antuna, Palaco Rađone – gradska većnica, Krstionica, Kafe Pedroki – jedan od najvećih u Evropi s početka XIX veka gde možete probati poznatu kafu ‘pedroki’, kažu, istu onu koju su svojevremeno pili Balzak i Lord Bajron. U ovom gradu razoružavajućeg šarma su svoje tragove ostavili i umetnici poput Donatela i Đota. U večernjim časovima polazak za Beograd. Noćna vožnja kroz Sloveniju i Hrvatsku prema Beogradu.
5. DAN (petak 03.01.) BEOGRAD.
Očekivani dolazak u Beograd na mesto polaska je oko podneva (u zavisnosti od uslova na putu i graničnim prelazima).
Cena paket aražmana po osobi izražena u evrima
Hotel period: 30.12.03.01. HOTEL H2C MILANOFIORI 1/2+0 N/D 125 EVRA
USLOVI PLAĆANJA: Plaćanje je isključivo u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu poslovne banke BANKE INTESA za efektivu, na dan uplate.NAČIN PLAĆANJA: Celokupan iznos aranžmana do 9 mesečnih rata za korisnike VISA, AMERICAN EXPRESS i MASTER kreditnih kartica INTESA BANKE ili VISA, MASTER i DINA kreditnih kartica Komercijalne banke isključivo u agenciji Argus Tours, ili 60€ po osobi prilikom rezervacije, a preostali iznos do pune cene aranžmana gotovinski, platnim karticama najkasnije 21 dan pre početka aranžmana ili u 2 jednake mesečne rate, prilikom rezervacije – čekovima građana, bez kamate ili kompletan iznos kreditima kod poslovnih banaka, a na osnovu profakture koja mora biti realizovana u roku od 7 dana od dana izdavanja, a najkasnije 21 dan pre početka aranžmana. U slučaju značajnih poremećaja na monetarnom tržištu, cena aranžmana podleže promeni.
Program Milano sa cenovnikom br 02. počinje da važi od 03.12.2013., i važi ISKLJUČIVO ZA NOVE REZERVACIJE počevši od 03.12.2013.
ARANŽMAN OBUHVATA: Vanlinijski prevoz autobusom (visokopodni ili dabldeker, audio, video opremljenosti, prosečne udobnosti, bez obuhvaćenih usluga pića, hrane i dr. tokom putovanja) na relaciji prema programu putovanja, dva noćenje sa doručkom u dvokrevetnim sobama u hotelu 3* u Milanu, obilaske prema programu putovanja, usluge vodiča-pratioca za vreme trajanja aranžmana, troškove organizacije putovanja, troškove međunarodnog putnog osiguranjasa osiguranom sumom do 10.000 €, za sve putnike bez starosnih granica,u vidu medicinske asistencije po uslovima Uniqa osiguranja – osnovno osiguravajuće pokriće (obaveštenja i uputstva sa osiguranjem sadržana su u Opštim uslovima Uniqa osiguranja, koji su Vam na raspolaganju već prilikom uplate aranžmana, a sve dalje informacije možete dobiti pozivom na broj 011/36 36 955-call centar Uniqa osiguranje). U slučaju zdravstvene intervencije, osiguranik je dužan da sam snosi troškove do 30 evra, a razliku do punog iznosa nadoknađuje osiguravajuća kuća.
ARANŽMAN NE OBUHVATA: Ulaznice za kulturno istorijske spomenike, obaveznu gradsku komunalnu taksu za hotele u Milanu i (okolinu) – za hotele sa 4* i 5* – 4 € dnevno po osobi a za hotele sa 2* i 3* – 3 € dnevno po osobi i plaća se na recepciji hotela,fakultativne izlete, individualne troškove i ostale nepomenute troškove.Izvršilac usluga i pomoći turistima u mestu odredišta je inopartner San Marino Viaggi e Vacanze – Via 3 Settembre, 99 (Admiral Point Center) – Repubblica di San Marino. CENA FAKULTATIVNIH IZLETA: Lugano-Lokarno (Švajcarska) – 25 €. Cena fakultativnih izleta zavisi od broja prijavljenih putnika (neophodan minimum od 25 putnika – a u slučaju manjeg broja prijavljenih cena fakultative podložna je promeni prema uslovima lokalne agencije ino-partnera, i organizator izleta zadržava pravo ponuditi korigovane, više cene u odnosu na zainteresovani broj putnika koje isti nisu u obavezi da prihvate).
NAPOMENE: Organizator izleta zadržava pravo izmene termina i uslova izvođenja izleta predviđenih ovim programom. U slučaju promena cena: goriva, putarina, parkinga, tunela, trajekta, vinjeta-putna taksa u odnosu na dan izlaska programa – cena je podložna promeni. Za ovaj program ne postoji mogućnost korišćenja sopstvenog prevoza.UPOZORENJE: Mole se putnici da vode računa o svojim putnim ispravama, novcu i stvarima u toku trajanja aranžmana.VAŽNO: Upozoravaju se putnici da zbog poštovanja satnica predviđenih programom putovanja, ne postoji mogućnost zadržavanja autobusa na graničnom prelazu radi regulisanja povraćaja sredstava po osnovu TAX FREE,pa Vas molimo da to imate u vidu.Organizator putovanja nije ovlašćen i ne ceni valjanost putnih i drugih isprava. Putnici koji nisu državljani Srbije u obavezi su da se sami upoznaju sa viznim režimom zemlje u koju putuju.Preporučuje se putnicimada se o uslovima ulaska u zemlje EU (potrebna novčana sredstva za boravak, zdravstveno osiguranje, potvrde o smeštaju …) informišu na sajtu Delegacije EU u Srbiji http://www.europa.rs/ ili u ambasadi ili konzulatu zemlje u koju putuju i kroz koje prolaze. Agencija ne snosi odgovornost u slučaju da pogranične vlasti onemoguće putniku ulaz na teritoriju EU. Molimo da uzmete u obzir da postoji mogućnost da neki od sadržaja hotela ne budu u funkciji usled objektivnih okolnosti, kao i da usled državnih ili verskih praznika na odredjenoj destinaciji neki od lokaliteta, ili tržnih centara, prodavnica, restorana,muzeja,…… ne rade. Oznaka kategorije hotela u programu je zvanično utvrđena, i važeća na dan zaključenja ugovora izmedju organizatora putovanja i ino partnera,te eventualne naknadne promene koje organizatoru putovanja nisi poznate ne mogu biti relevantne.Poštovani putnici, želimo da Vas upozorimo da usled svetske ekonomske krize može doći do opadanja kvaliteta i servisa hotelskih usluga, na svim destinacijama, na šta Argus Tours ne može imati uticaja.Predviđen raspored privremenog zaustavljanja: – Zaustavljanje radi usputnih odmora predviđeno je na svakih 3 do 4 sata vožnje na usputnim stajalištima, a u zavisnosti od raspoloživosti kapaciteta stajališta i uslova na putu.
OPIS HOTELA: Hotel H2C MILANOFIORI 4*…se nalazi u jugozapadnom delu grada, Milanofiori. Na oko 100 m od hotela nalazi se metro stanica sa koje saobraća do centra grada za oko 15 minuta. U sklopu hotela, nalazi se bar, restoran i teretana. Sve sobe su dvokrevetne ili jednokrevetne (uz doplatu). Ne postoji mogucnost smeštaja tri osobe u jednoj sobi. Opremljene TWC-om, TV-om, i klima uredjajem. Doručak je kontinentalni. www.h2c.it.Tačno ime hotela znaće se 5 dana pre puta o čemu će putnici biti blagovremeno obavešteni. Putnici će biti u obavezi da dodju da promene ugovor o putovanju i dobiju novi ugovor sa tačno navedenim imenom hotela.Putnici će biti smešteni u jednom od navedenih hotela sa 3.Molimo Vas da se pre zaključenja ugovora o putovanju upoznate sa programomom putovanja i Opštim uslovima putovanja agencije Argus Tours.Aranžman je rađen na bazi od minimum 40 putnika, u suprotnom, krajnji rok za obaveštavanje o otkazu aranžmana je 5 dana pre datuma polaska. Organizator putovanja zadržava pravo izmene redosleda pojedinih sadržaja u programu.
Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja Agencije ARGUS TOURS

Informacije i rezervacije u Novom Sadu:

DEUS TRAVEL D.O.O. Turistička agencija

ul. Železnička br. 46

21000 Novi Sad

Telefoni:

tel:  +381 (0) 21 210 10 77

fax: +381 (0) 21 210 10 78

office@deustravel.rs

www.deustravel.rs

Podelite na društvenim mrežama:

Prijavite se na newsletter

Ostavite nam svoju email adresu ispod i redovno ćemo Vas obaveštavati o svim novostima i specijalnim ponudama naše agencije.

USKRS I 1. MAJ 2023.

Kompletna ponuda za Uskrs i 1. Maj 2023.

Avio karte
za ceo svet

Letovanje u Grčkoj

Rezervišite letovanje za 2022. na nekim od najlepših mesta u Grčkoj.

Tražiš posao u turizmu?

Odvaži se i postani deo uspešnog tima turističke agencije DEUS TRAVEL-a Novi Sad.

Pronađite povoljan smeštaj na Zlatiboru!

Prijatelji DEUS TRAVEL-a

Poklon vaučer

Poklonite putovanje Vašim najdražima.

Sa naše Facebook stranice

ARGUS TOURS
Novi Sad

Ovlašćeni zastupnik
DEUS TRAVEL

Imate pitanja?

Ne ustručavajte se da nas pozovete. Stojimo na raspolaganju za sva Vaša pitanja.

Prelepa Srbija

Upoznaj se sa lepotama Srbije!