Lisabon putovanje 2023

Lisabon putovanje 2023. | 3 noćenja avio

 

EVROPSKI GRADOVI 2023.
Fakultativno: Vatikan, Tivoli
3 noćenja/5 dana/ avionom od 565€

 

Ušuškana između sedam brda, prestonica Portugala Lisabon leži na mestu gde se reka Težo uliva u Atlantik. U njoj se prepliću građevine u stilu art nuovo, trotoari ukrašeni mozaicima, blistave zgrade obložene azuležo pločicama sa brojnim primerima srednjevekovne mavarske arhitekture. Grad se proteže od Belema i manastira Svetog Žeronimuša sve do kvarta Alfama naseljenog još od vremena Feničana. Tradicionalna muzika fado potekla je iz tamošnjih zabačenih barova a sada se može čuti na mnogim mestima u gradu. Danas je grad mešavina duge istorije i modernih trendova. Šetnja njegovim strmim ulicama, vožnja čuvenim žutim tramvajem i uživanje u pogledu na crkve i palate, ostavljaju posetioce bez daha…

Program putovanja:

1.dan BEOGRAD – LISABON
Sastanak putnika na aerodromu “Nikola Tesla” 2h pre poletanja. Individualna prijava za let i predaja prtljaga. Poletanje aviona za Lisabon u 13:15h (JU 490). Sletanje na aerodrom u 16:15h. Smeštaj u hotel. Slobono popodne. Noćenje.
2.dan LISABON – SINTRA – KABO DA ROKA – ESTORIL – LISABON
Doručak. Odlazak na panoramsko razgledanje grada: Trg Markes de Pombal, Avenija slobode, Trg obnovitelja (Restauradores), Rosio, Trg Komersio, kula Belem, Spomenik otkrićima, panorama tvrđave svetog Đorđa Težo… Slobodan dan ili mogućnost odlaska na poludnevni fakultativni izlet do Sintre, Kabo da Roke i Lisabonske rivijere. Vožnja do Sintre traje oko 45 minuta. Po dolasku razgledanje Nacionalne palate, letnje rezidencije portugalskih kraljeva, koja je prvobitno izgrađena još za vreme vladavine Mavara. U nastavku razgledanje Kabo da Roka, krajnje zapadne tačke Portugala i Evropskog kontinenta.. Povratak u Lisabon kroz Eštoril i pored ušća reke Težo u Atlantik. Slobodno vreme. Noćenje.
3.dan LISABON – OBIDOŠ – BATALJA – NAZARE – LISABON
Doručak. Slobodan dan ili mogućnost odlaska na celodnevni fakultativni izlet u Batalju, Nazare i Obidoš. Po dolasku u Batalju razgledanje manastira Santa Maria da Viktoria koji je izgrađen po nalogu kralja Žoaoa I i posvećen je velikoj pobedi u bici kod Alžubarote. Nastavak vožnje do obale Atlantika, do popularnog letovališta Nazare, na obali okeana. Vožnja do Obidoša, vrlo prijatnog i elegantnog gradića. Cveće, voće, bele vile, asfaltne staze, mirne ulice – sve je slično scenografiji iz dobre bajke. Verovatno je zato i izabran za mesto gde se održalo bajkovito venčanje budućih kraljeva, desetogodišnjeg Alfonsa (budući Alfonso V) i osmogodišnje Izabele. Povratak u Lisabon. Slobodno vreme. Noćenje.
4.dan LISABON – BEOGRAD
Doručak. Sobe se napuštaju u 11.00h. Slobodan dan za individualni obilazak grada. Transfer do aerodroma. Poletanje aviona za Beograd u 23:05h (JU 495). Sletanje na aerodrom „Nikola Tesla“ 23.08 u 03:55h. Kraj programa.

 

TERMIN PUTOVANJA   HOTEL     CENA PO OSOBISPECIJALNA CENAVREME LETA
  21.10-24.10.20233*595€565€BEG-LIS JU 490  13:15 / 16:15

LIS -BEG JU 495 23:05/ 03:55

Plaćanje je u dinarskoj protivvrednosti po zvaničnom srednjem kursu dinara

POPUSTI I DOPLATE:
• doplata za 1/1 sobu: 150 € (NA UPIT).

ARANŽMAN OBUHVATA:
• avio prevoz na relaciji Beograd– Lisabon –Beograd (prevoznik Air Serbia),
• Panoramsko razgledanje grada,
• aerodromsku taksu 65 € (na dan objavljivanja programa – podložne promeni),
• transfer aerodrom – hotel – aerodrom,
• smeštaj u hotelu sa 3* na bazi 3 noćenja sa doručkom (kontinentalni švedski sto),
• smeštaj u 1/2 i 1/2+1 sobama,
• usluge vodiča
• agencijske usluge

ARANŽMAN NE OBUHVATA:
• fakultativne programe,
• međunarodno zdravstveno osiguranje: Za osobe do 18 godina 751 dinara, od 19 do 70 godina 1275 dinara i od 71 do 86 godina 2560 dinara.
• boravišnu taksu koja iznosi 2 € po osobi i noći i plaća se direktno na recepciji hotela.

CENE FAKULTATIVNIH IZLETA:
• SINTRA – KABO DA ROKA – EŠTORIL – Cena 70 € obuhvata: autobuski prevoz od hotela po predviđenoj turi, ulaznicu u Nacionalnu palate u Sintri, usluge vodiča
• BATALJA – NAZARE – OBIDOŠ – Cena 65 € obuhvata: autobuski prevoz po turi, ulaznicu u manastir u Bataljii kao i usluge vodiča Minimum za realizaciju fakultativnih izleta je 15 putnika (po navedenim cenama). Prijavljivanje za izlete je priikom prijavljivanja za putovanje, a plaćanje je u Lisabonu.

SMEŠTAJ U NAVEDENOM HOTELU ILI NEKOM SLIČNOM:
Hotel VIP Zurique 3*
Lokacija: Hotel VIP Executive Zurique nalazi se u centru Lisabona, na 100 metara od Železničke stanice Entrekampos. Aerodrom u Lisabonu nalazi se na 15 minuta vožnje
Sadržaj: U ponudi je smeštaj sa sezonskim bazenom na otvorenom i terasom. Gostima je na raspolaganju besplatan WiFi.
Smeštaj: Hotel ima 252 klimatizovane sobe opremljene radnim stolom i flat-screen TV-om sa satelitskim kanalima i sopstvenim kuptilom.
Usluga: Noćenje sa doručkom (doručak je po principu samoposluživanja – kontinentalni švedski sto)
Više informacija o hotelu : www.vipzuriquehotel.com
Hotel Avenida Park 3*
Lokacija: Hotel se nalazi na par metara od Edward VII Parka i Marques de Pombal Square, na 150 metara od Parque metro stanice.
Aerodrom u Lisabonu nalazi se na 15 minuta vožnje
Sadržaj: Hotel poseduje recepciju, restoran, bar, internet, parking. Gostima je na raspolaganju besplatan WiFi.
Smeštaj: Hotel ima klimatizovane sobe opremljene radnim stolom i flat-screen TV-om sa satelitskim kanalima i sopstvenimkuptilom.
Usluga: Noćenje sa doručkom (doručak je po principu samoposluživanja – kontinentalni švedski sto)
Više informacija o hotelu : http://www.hotelavenidaparklisbon.com/index.htm

Kalkulacija je rađena za najmanje 20 putnika.

NAPOMENA:
U slučaju promena na monetarnom tržištu ili nedovoljnog broja prijavljenih putnika, organizator putovanja zadržava pravo korekcije cena, izmene programa ili otkaza putovanja najkasnije 5 dana pre početka putovanja. Organizator putovanja nije ovlašćen i ne ceni valjanost putnih i drugih isprava. Putnici koji nisu državljani Srbije u obavezi su da se sami upoznaju sa viznim režimom zemlje u koju putuju. Preporučuje se putnicima, državljanima Srbije, da se informišu o uslovima ulaska u zemlje u koju putuju (potrebna novčana sredstva za boravak, zdravstveno osiguranje, potvrde o smeštaju…). Agencija ne snosi odgovornost u slučaju da pogranične vlasti onemoguće putniku ulaz na teritoriju zemlje u koju putuju. Agencija ne snosi odgovornost za eventualne drugačije usmene informacije o programu putovanja.

Cenovnik br.2 od 23.08.2023.

Uz ovaj program važe Opšti uslovi organizatora putovanja turističke agencije Plana Tours Plus licenca OTP 222/2021 kategorija A od 1.12.2022.

Valensija putovanje 2023. | 3 noćenja avio

Informacije i rezervacije u Novom Sadu:

DEUS TRAVEL D.O.O. Turistička agencija

ul. Železnička br. 46

21000 Novi Sad

Telefoni:

tel:  +381 (0) 21  210 10 77

fax: +381 (0) 21  210 10 78

[email protected]

www.deustravel.rs

Podelite na društvenim mrežama:

Prijavite se na newsletter

Ostavite nam svoju email adresu ispod i redovno ćemo Vas obaveštavati o svim novostima i specijalnim ponudama naše agencije.

Avio karte
za ceo svet

Letovanje u Grčkoj 2024.

Rezervišite letovanje za 2024. na nekim od najlepših mesta u Grčkoj.

Tražiš posao u turizmu?

Odvaži se i postani deo uspešnog tima turističke agencije DEUS TRAVEL-a Novi Sad.

Pronađite povoljan smeštaj na Zlatiboru!

Prijatelji DEUS TRAVEL-a

Poklon vaučer

Poklonite putovanje Vašim najdražima.

Sa naše Facebook stranice

Interesuje Vas rafting?

ARGUS TOURS
Novi Sad

Ovlašćeni zastupnik
DEUS TRAVEL

Imate pitanja?

Ne ustručavajte se da nas pozovete. Stojimo na raspolaganju za sva Vaša pitanja.

Pogledajte ponudu za krstarenja!

 

        Grupni li individualni polasci na                    krstarenja!