Krstarenja | Zašto bi krstarenje trebalo biti Vaše sledeće putovanje!

Krstarenja | Zašto bi krstarenje trebalo biti Vaše sledeće putovanje!
Krstarenje | Zašto bi krstarenje trebalo biti Vaše sledeće putovanje!

 

Zašto bi krstarenje trebalo biti vaše sledeće putovanje?
Za mnoge, krstarenja su još uvek nešto što vidimo u filmovima, ili za što mislimo da si nipošto ne možemo priuštiti. Međutim, putovanja svakim danom postaju sve pristupačnija, lakše nam je o njima saznati, a za rezervaciju je potrebno samo jedan poziv. Krstarenja postaju sve popularniji izbor zaljubljenika u putovanja, a razlozi za to sasvim su opravdani. Donosimo vam zašto bi vaša iduća avantura trebala biti upravo ova, brodska!

Krstarenja Zašto bi krstarenje trebalo biti Vaše sledeće putovanje!
Krstarenja sa DEUS TRAVEL

Krstarenja su za penzionere? Varate se!
Kada neko spomene krstarenje, mnogi pomisle na grupu penzionera koji usred mora plešu uz sentimentalnu muziku. Nekada je to možda i bilo tako, ali profil zainteresiranih za ovakva putovanja u mnogočemu se promenio, pogotovo kroz zadnjih nekoliko godina kada su postala pristupačnija cenom i fleksibilnim programom prilagođenim svakoj životnoj dobi.
Sada su krstarenja kreirana prema mladim ljudima i njihovim potrebama, kao i porodicama sa decom, a za brodove se često kaže da su mali grad na moru, zbog toga što na jednom mestu možete pronaći sve što vam treba: restorane, duty free shopove, wellness centre, apoteke, trgovine, barove, restorane, bazene, sportska igrališta – sve uz uslugu koja je tamo da vaš boravak učini nezaboravnim.

Krstarenja Zašto bi krstarenje trebalo biti Vaše sledeće putovanje!
Krstarenja sa DEUS TRAVEL

Svaki dan – novo putovanje!
Putovanje je nezamjenjiv osećaj, ali ono često zna biti nepraktično. Zbog posla, pordice, ili obaveza svakodnevnog života, teško je posetiti sve željene destinacije jer su ili predaleko, ili je presedanje iz grada u grad gnjavaža koju si ipak ne možemo priuštiti. A kako vam zvuči putovanje na kojem se svaki dan budimo u novom gradu, ali bez aviona, autobusa, pakiranja i večitog presedanja? Jedna od brojnih prednosti krstarenja upravo je to – sve vaše brige nestaju jednom kada kročite na brod. Ova je opcija pogodna za one koji ne mogu uložiti puno vremena u putovanja, jer tokom jednog krstarenja na lagan i opušten način mogu posetiti mnogobrojne destinacije o kojima sanjaju godinama, bez imalo stresa koji inače prati čak i najlepša putovanja.

Krstarenja Zašto bi krstarenje trebalo biti Vaše sledeće putovanje!
Iskoristite svaku novu destinaciju do maksimuma!
Jednim krstarenjem imaćete osećaj  kao da ste na nekoliko putovanja odjednom i to u nekim od najljepših delova sveta. Svaki put kada pristanete u luku, naći ćete se na novom mestu, a kako ćete iskoristiti tu priliku, hoćete li ostati sunčati se na brodu ili krenuti u istraživačku avanturu, potpuno je na vama. Vaš dan može biti pun aktivnosti od jutra do večeri zbog mnogo fakultativnih izleta, među kojima ćete zasigurno pronaći onaj koji vas zanima. Među ponudama nalaze se mirniji izleti kao šetnje gradovima, razgledavanje muzeja i znamenitosti, ali i izleti koji više odgovaraju avanturistima, kao što je najam automobila, bicikala i vodenih skutera, ronjenja i drugih vodenih sportova. Osim organiziranih izleta, svaku destinaciju možete istražiti i sami onako kako vama odgovara. Jedino što je bitno je da svaki dan iskoristite do maksimuma, jer nemate uvijek priliku svaki novi dan dočekati u drugom gradu.

Krstarenja Zašto bi krstarenje trebalo biti Vaše sledeće putovanje!

Medeni mesec – svugde!
Sve više mladenaca odlučuje se za ovakvu varijantu svog bračnog putovanja. Zašto se mučiti biranjem jedne posebne destinacije, ako se za isto vrijeme može obići njih desetak, uz stalnu uslugu broda, neprekidne zabavne aktivnosti i intimnu romantičnu atmosferu kabine uz šum valova, daleko od svijeta? Atraktivan dnevni i večernji program dobra je prilika da svoje posebne dane provedete zabavljajući se, ali i da upoznate vama slične zaljubljenike u putovanja i suputnike za buduća krstarenja!
Pregršt aktivnosti, bogat program, opuštajuća atmosfera i, najvažnije, neprekinuto putovanje, dovoljni su razlozi putnika svih generacija da svoju iduću avanturu isplaniraju upravo na nekom od poznatih cenjenih brodova. Ako i dalje niste sigurni je li krstarenje baš pravi izbor za vas, uveriće vas naše kolegr iz DEUS TRAVEL-a  s 11 godina iskustva u turizmu i  zasigurno će vam pomoći odabrati vaše krstarenje iz snova. Više informacija o ponudama i fantastičnim destinacijama koje vas čekaju možete saznati posetom na web stranicu ili upitom na [email protected]

SUPERNOVA TRAVEL – Novi Sad | Železnička br.46 | 021 210 10 77

Ili dođite direktno u našu poslovnicu u Železničkoj br.46 Novi Sad.

Odvažite se na avanturu i istražite svet krstarenja!

Informacije i rezervacije subagetna SUPERNOVA TRAVEL u Novom Sadu:

DEUS TRAVEL  D.O.O. Turistička agencija

ul. Železnička br. 46

21000 Novi Sad

Telefoni:

tel:  +381 (0) 21 210 10 77

fax: +381 (0) 21 210 10 78

mob +381 69 189 98 89 viber/whatsapp

[email protected]

www.deustravel.rs

 

 

Podelite na društvenim mrežama:

Prijavite se na newsletter

Ostavite nam svoju email adresu ispod i redovno ćemo Vas obaveštavati o svim novostima i specijalnim ponudama naše agencije.

Avio karte
za ceo svet

Letovanje u Grčkoj 2024.

Rezervišite letovanje za 2024. na nekim od najlepših mesta u Grčkoj.

Tražiš posao u turizmu?

Odvaži se i postani deo uspešnog tima turističke agencije DEUS TRAVEL-a Novi Sad.

Pronađite povoljan smeštaj na Zlatiboru!

Prijatelji DEUS TRAVEL-a

Poklon vaučer

Poklonite putovanje Vašim najdražima.

Sa naše Facebook stranice

Interesuje Vas rafting?

ARGUS TOURS
Novi Sad

Ovlašćeni zastupnik
DEUS TRAVEL

Imate pitanja?

Ne ustručavajte se da nas pozovete. Stojimo na raspolaganju za sva Vaša pitanja.

Pogledajte ponudu za letovanje u Bugarskoj!

 

Sigurni polazak iz Novog Sada!