fbpx
Krstarenja | 5 top saveta!

Krstarenja | 5 top saveta!

 

PRIPREMITE SE ZA KRSTARENJE IZ SNOVA!

Ako se prvi put spremate na krstarenje, pročitajte nekoliko korisnih saveta:

Ukoliko želite osigurati svoje mesto na nekom od fakultativnih izleta, kod nekih brodara je moguće rezervisati izlet unapred putem internet stranica brodara. Najčešće je većina izleta dostupna i na samom početku krstarenja. Prethodne rezervaciju izleta preporučujemo pre svega kod izleta na kojima je broj učesnika ograničen (npr. letenje helikopterom i sl).
Ukoliko želite nekoga iznenaditi ili ulepšati svoje putovanje, preko internet stranica brodara naručite različite poklone, kao što su sveže ruže, vino ili šampanjac.
Kada se Vaš prtljag nađe u istom prostoru sa hiljadu sličnih kofera, teško ćete ga prepoznati, zato savetujemo, da na svoj kofer nalepite šarenu nalepnicu ili pričvrstite šarenu traku.

Kod pakovanja imajte na umu da ćete većinu vremena provesti u laganoj sportskoj odeći i kupaćem kostimu, te da će Vam dobro doći papuče i udobna obuća za hodanje, odnosno sportske patike. Za krstarenja po severu Evrope, Aljasci i krajnjem jugu Amerike savetujemo da sa sobom uzmete topliju odeću i jakne u slučaju hladnijeg vremena i kiše. Kod formalnih večera (kod jednonedeljnog krstarenja su 1 do 2 takve večere) savetujemo da sa sobom ponesete elegantnu odeću (ženski kostimi i haljine, muška odela i kravate). Kod ostalih večera putnici na krstarenju su najčešće u jednostavnoj svakodnevnoj odeći. Ukoliko želite neku stvar obući više puta, uz manju doplatu na brodu je moguće koristiti uslugu pranja i peglanja.

Tokom celog putovanja, u autobusu, aerodromima i u brodskoj luci, imajte putne i lične dokumente uvek sa sobom u ručnom prtljagu.
Želite li rezervisati poseban tretman u wellness centru ili neki poseban izlet, savetujemo, da to dogovorite već na početku krstarenja, jer je moguće da se takve usluge vrlo brzo popune.

Na brod se najčešće ukrcavate nekoliko sati pre polaska, zato će Vas već tada čekati bogat i osvežavajući samoposlužni ručak.

celestyal-crystal

Već u prvim danima krstarenja učestvujte na informativnim sastancima, gde će Vam osoblje pružiti veliki broj informacija o destinacijama koje ćete posetiti, o tome što tamo možete raditi, koje su glavne znamenitosti, gde možete najbolje kupovati itd.

Kod obilaska novih mesta imajte na umu da posećujete sveta mesta, crkve i slično, te prema tome prilagodite svoju odeću (pokrivena ramena i kolena, zavisno od lokalne kulture).

Pogledajte našu ponudu krstarenja.

 KAKO IZGLEDA VAŠ DAN NA KRSTARENJU

Jutro na krstarenju:

Jutro:

9.15  Dobro jutro! Avantura počinje. Za one koji ustaju ranije, jutarnja kafa i doručak za Vas su posluženi od 7:00 sati. Prelistajte dnevni brodski program krstarenja, koji ste dobili veče pre u Vašoj kabini i odlučite kako ćete provesti dan.

9.30 – Predivan početak dana uz cappuccino i ukusan doručak. Izaberite između svežeg omleta, palačinki, vafla, jogurta, salama, sira, sveže narezanog voća i još mnogo toga. Idealan početak dana!

10.00 – Probudite se uz šetnju ili trčanje na stazi za trčanje i uživajte u jedinstvenom pogledu i mirisu mora. Opustite se u wellness centru ili vežbajte u fitnessu, te se uključite u grupni aerobic, yogu ili pilates.

12.00 – Uživajte u opuštajućem ručku na otvorenom uz bazen ili dopustite da Vas posluže u klasičnom restoranu.

12.45 – Nakon ručka priuštite sebi Vaše omiljeno piće ili koktel uz bazen ili u jednom od barova. Ljubazno osoblje će udovoljiti svakoj Vašoj želji.

Poslepodne na krstarenju:

Poslepodne:

13.30 – Želite da se vratiti kući lepo osunčani? Što je lepše od sunčanja na bazenu sa osvežavajućim pićem u ruci. Možda želite naučiti neku novu veštinu ili proširiti svoje znanje – priključite se radionici ili učenju italijanskog jezika, kuvanja ili zanimljivoj tehnici slaganja ubrusa.

15.00 – Učestvjute u nekoj od sportskih aktivnosti ili si priuštite masažu u wellness centru. Zaustavite se u internet caffeu i pošaljite kući elektronsku razglednicu te se svojim laptopom spojite na bežični internet i tako ostanite povezani sa događajima kod kuće.

17.00 – U bogato opremljenim duty-free trgovinama kupite suvenir ili poklone za Vaše najdraže, koji su s Vama ili Vas čekaju kod kuće.

Veče na krstarenju:

Veče:

19.00 – Nakon aktivno provedenog dana, prijaće Vam vrhunska večera. Vaša čula će ponovno oživeti uz bogat izbor međunarodnih specijaliteta. Priuštite sebi sočan odrezak sa roštilja, testenine sa lososom ili neko od vegetarijanskih jela.

21.00 – Nakon večere u širem krugu ljudi ili romantične večere u dvoje, vreme je da se opustite. Zasigurno će Vas očarati vrhunska muzička i plesna predstava u teatru. Nakon vrhunske predstave nastavite se zabavljati u brojnim barovima i salonima sa živom muzikom. Muzika za sve ukuse, latino, rock i pop, ili je kreirajte i sami – na večernjim karaokama.

23.00 – Veče se sada dobro rasplamsalo i vreme je da oprobate svoju sreću u kockarnici ili se uputite na ples u diskoteku.

2.30 – Za neke je ovo vreme za odlazak na spavanje, drugi će se nastaviti zabavljati u diskoteci. Ali ne zaboravite sutra, pardon, danas je već novi dan i nova destinacija krstarenja čeka na Vas!

Krstarenje iz Đenove | 11 dana / 8 noćenja – organizovan polazak iz Beograda!

SUPERNOVA TRAVEL – Novi Sad | Železnička br.46 | 021 210 10 77

Informacije i rezervacije u Novom Sadu:

DEUS TRAVEL  D.O.O. Turistička agencija

ul. Železnička br. 46

21000 Novi Sad

Telefoni:

tel:  +381 (0) 21 210 10 77
fax: +381 (0) 21 210 10 78
mob: +381 69 189 98 89 viber /whatsapp

[email protected]

www.deustravel.rs

Podelite na društvenim mrežama:

Prijavite se na newsletter

Ostavite nam svoju email adresu ispod i redovno ćemo Vas obaveštavati o svim novostima i specijalnim ponudama naše agencije.

Avio karte
za ceo svet

Letovanje u Grčkoj 2024.

Rezervišite letovanje za 2024. na nekim od najlepših mesta u Grčkoj.

Tražiš posao u turizmu?

Odvaži se i postani deo uspešnog tima turističke agencije DEUS TRAVEL-a Novi Sad.

Pronađite povoljan smeštaj na Zlatiboru!

Prijatelji DEUS TRAVEL-a

Poklon vaučer

Poklonite putovanje Vašim najdražima.

Sa naše Facebook stranice

Interesuje Vas rafting?

ARGUS TOURS
Novi Sad

Ovlašćeni zastupnik
DEUS TRAVEL

Imate pitanja?

Ne ustručavajte se da nas pozovete. Stojimo na raspolaganju za sva Vaša pitanja.

Pogledajte ponudu za letovanje u Bugarskoj!

 

Sigurni polazak iz Novog Sada!