NOVA GODINA 2020.!!! 
K R A K O V za 149 €
Vroclav – Aušvic – rudnik soli Vielička
POLAZAK: 29. decembar 2017.
Paket aranžman – prevoz, smeštaj i razgledanja
6 DANA – 3 NOĆI – AUTOBUSOM za 149 €
Krakov, čiji se stari deo grada s pravom popularno naziva i ’’Severna Firenca’’ – nije više poljska prestonica, ali je iz mnogo opravdanih razloga ekonomski, naučni i turistički centar ove istočno-evropske države. Krakov je grad mladih, grad kraljeva, umetnika i naučnika. U Krakovu se nalazi i najstarija građevina Jagelonovog univerziteta „Maijus kolegijum“ koja je danas pretvorena u muzej sa velikim brojem neobičnih astroloških instrumenata i profesorskih alata. Uživanje u mnogobrojnim lepotama ovog čarobnog grada ne propustite da začinite i čašicom čuvene „zubronjke“, nadaleko poznate votke sa aromatičnim travama…

1. DAN putovanja (PETAK 29.12.2017.): BEOGRAD /NOVI SAD / SUBOTICA – KRAKOV. Sastanak grupe u 18.30 h sa PARKINGA KOMBANK ARENE, južna strana, ulaz iz Bulevara Arsenija Čarnojevića (ulazsa autoputa).. Predvidjeno vreme polaska u 19.00 h. Vožnja preko Novog Sada, Subotice, Mađarske, Slovačke sa kraćim usputnim zadržavanjima radi odmora
2. DAN (SUBOTA 30.12.2017.): KRAKOV.Dolazak u Krakov u prepodnevnim satima. Po dolasku, panormasko razgledanje grada (bez ulaznica u crkve i dvorce): Dvorac Vavel, Katedrala, Renesansni dvorac (smatra se najlepšim severno od Italije), Glavni trg (jedan od najvećih srednjevekovnih trgova u Evropi i jedna od najlepših urbanističkih celina uopšte), Pijaca, Palata Krzysztofory, Crkva Sv. Ane, Florianska ulica, Vrata Barbican. Nakon razgledanja, smeštaj u hotel (posle 14 časova) i slobodno popodne. Predlažemo i šoping u jednom od najboljih šoping centara u Poljskoj – Galeria Krakowska u Krakovu. NOĆENJE.
3. DAN (NEDELJA 31.12.2017.): KRAKOV – AUŠVIC – KRAKOV.DORUČAK. Slobodan dan za individualna razgledanja ili fakultativni obilazak Aušvica – potresno svedočanstvo Drugog svetskog rata. Povratak u Krakov. U večernjim satima, individualni doček na ulicama Krakova. SREĆNA NOVA GODINA 2018.! Posle ponoći povratak u hotel (individualno). NOĆENJE.
4. DAN (PONEDELJAK 01.01.2018.): KRAKOV – VROCLAV – KRAKOV.DORUČAK. Slobodan dan u Krakovu, a mi vas pozivamo da ne propustite celodnevni, fakultativni izlet u Vroclav – grad patuljaka, smešten na obalama reke Odre. Očaraće vas ne samo bajkoviti prizori srednjevekovnog trga, fascinantna arhitektura već i bogat društveni život. Zbog armije sićušnih stanovnika „razbacanih“ čak i po najneobičnijim mestima daju mu i epitet „grad patuljaka“. U večernjim satima povratak u Krakov. NOĆENJE.
5. DAN (UTORAK 02.01.2018.): KRAKOV – RUDNIK SOLI VILIČKA – SUBOTICA / NOVI SAD/BEOGRAD.DORUČAK. Napuštanje hotela posle doručka. Slobodan dan u Krakovu do polaska za Beograd uz mogućnost fakultativne posete rudniku soli Vilička – lavirintu dužine 300 km na 9 nivoa i dubine 327 m sa predmetima isklesanim ljudskom rukom iz blokova soli. U 18.00 h polazak sa dogovorenog mesta za Beograd. Noćna vožnja preko Horgoša, Subotice i Novog Sada sa kraćim usputnim zadržavanjima radi odmora…
6. DAN (SREDA 03.01.2018.): BEOGRAD…Očekivani dolazak u Beograd na mesto polaska oko 06.00 časova (u zavisnosti od uslova na putu i graničnim prelazima). Kraj programa.
CENA PAKET ARANŽMANA IZRAŽENA U € PO OSOBI :

Hotel CHOPIN 3***

CENA PAKET ARANŽMANA IZRAŽENA U € PO OSOBI :

Hotel CHOPIN 3*

149 €

*doplata za jednokrevetnu sobu 95 Rezervacije jednokrevetnih soba se rade ISKLJUČIVO na upit..


ARANŽMAN OBUHVATA:
Vanlinijski prevoz autobusom (visokopodni ili dabldeker, audio, video opremljenosti, prosečne udobnosti, bez obuhvaćenih usluga pića, hrane i dr. tokom putovanja) na relaciji prema programu putovanja, tri noćenja sa doručkom (samoposlužni tzv »švedski sto«) u odabranom smeštajnom objektu u dvokrevetnim sobama ili dvokrevetnim sobama sa pomoćnim ležajem, obilaske prema programu, usluge pratioca putovanja za vreme trajanja aranžmana i troškove organizacije putovanja u celini.
ARANŽMAN NE OBUHVATA: Međunarodno putno osiguranje (putno osiguranje se preporučuje za ulazak na teritoriju zemalja EU, te putnici sami snose odgovornost da u slučaju  neobezbedjenog putnog osiguranja ili na osnovu slobodne procene graničnih vlasti, budu sprečeni da uđu na teritoriju istih), troškove fakultative koji nisu sastavni deo programa putovanja i predstavljaju zaseban ugovor, individualne troškove koje putnici naprave u toku putovanja, sve druge nepomenute troškove.
OSIGURANJE: Mogucnost pribavljanja međunarodnog putnog osiguranja u agenciji u iznosu 600 dinara sa osiguranom sumom do 25.000 EUR, za sve putnike bez ograničenja starosnih granica, u vidu medicinske asistencije po uslovima Uniqa osiguranja – osnovno osiguravajuće pokriće (obaveštenja i uputstva u vezi sa osiguranjem sadržana su u uslovima Uniqa osiguranja, koji su Vam na raspolaganju već prilikom uplate aranžmana). U slučaju zdravstvene intervencije (pozvati broj 011/36 36 955 centra za pomoć Uniqa osiguranja, Milutina Milankovića 134 Beograd).
CENA FAKULTATIVE: Vilička-rudnik soli 25 €, Aušvic 25 €, Vroclav 30 € koje predstavljaju zaseban ugovor, zaključen sa organizatorom fakultative-inostranom agencijom (neophodan minimum od 20 putnika, Vroclav 30 putnika – a u slučaju manjeg broja prijavljenih cena fakultative podložna je promeni prema uslovima lokalne agencije ino-partnera-organizator izleta zadržava pravo ponuditi korigovane, više cene u odnosu na zainteresovani broj putnika koje isti nisu u obavezi da prihvate) Izvršilac usluga i pomoći turistima u mestu odredišta je inopartner Kompas, Willowa 8/10, Warszawa end_of_the_skype_highlighting Poland.

Hotel VIENNA HOUSE EASY CHOPIN 3***

www.viennahouse.com/en/easy-chopin-cracow/the-hotel/overview.html

Hotel je udaljen od centra i zamka Vavel oko 2 km, od glavne železničke stanice oko 900m (tramvajska stanica Rondo Mogilskie na oko 200m udaljenosti od hotela) i glavne gradske pijace oko 1.5 km. Sve sobe imaju TWC, SAT TV, WiFi. Gostima hotela su na raspolaganju restoran i  bar.

Molimo putnike da 48 sati pred put pozovu agenciju radi potvrde mesta i vremena polaska.

ARANŽMAN JE RAĐEN NA BAZI 50 PUTNIKA. U slučaju nedovoljnog broja prijavljenih putnika, krajnji rok za obaveštavanje o otkazu aranžmana je najkasnije 5 dana pre datuma polaska. Molimo Vas da se pre zaključenja ugovora o putovanju upoznate sa programom putovanja i Opštim uslovima putovanja, agencije Argus Tours

Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja Agencije ARGUS TOURS

 

Informacije i rezervacije u Novom Sadu

DEUS TRAVEL D.O.O. Turistička agencija

ul. Železnička br. 46

21000 Novi Sad

Telefoni:

tel: +381 (0) 21 210 10 77

fax: +381 (0) 21 210 10 78

office@deustravel.rs

www.deustravel.rs

Podelite na društvenim mrežama:

Prijavite se na newsletter

Ostavite nam svoju email adresu ispod i redovno ćemo Vas obaveštavati o svim novostima i specijalnim ponudama naše agencije.

USKRS I 1. MAJ 2022.

Kompletna ponuda za Uskrs i 1. Maj 2022.

Avio karte
za ceo svet

Letovanje u Grčkoj

Rezervišite letovanje za 2022. na nekim od najlepših mesta u Grčkoj.

Tražiš posao u turizmu?

Odvaži se i postani deo uspešnog tima turističke agencije DEUS TRAVEL-a Novi Sad.

Pronađite povoljan smeštaj na Zlatiboru!

Prijatelji DEUS TRAVEL-a

Poklon vaučer

Poklonite putovanje Vašim najdražima.

Sa naše Facebook stranice

ARGUS TOURS
Novi Sad

Ovlašćeni zastupnik
DEUS TRAVEL

Imate pitanja?

Ne ustručavajte se da nas pozovete. Stojimo na raspolaganju za sva Vaša pitanja.

Prelepa Srbija

Upoznaj se sa lepotama Srbije!