Kaisol Romance Resort 5* | Hurgada

Kaisol Romance (1)
Kaisol Romance Resort 5* – Premium! | Hurgada

 

Hotel Kaisol Romance 5* nalazi se u mestu Sahl Hasheesh, udaljen oko 21km od aerodroma i 26km od centra Hurgade.

Hotel Kaisol Romance 5 * je otvoren 2010. godine, a novi deo hotela koji gleda na pustinju, planine i vrt je otvoren 2019. godine. U ponudi ima 252 smeštajne jedinice. Gostima hotela Kaisol Romance 5 *  na raspolaganju bazeni, nekoliko restorana i barovi. Preporučuje se svima koji vole da uživaju u mirnom odmoru i dobroj usluzi.

Hotel Kaisol Romance 5 * je samo za odrasle (16+). Premium kvalitet!

Hotel Kaisol Romance 5 * Hurgada ima svoju 130m dugačku peščanu plažu koja se nalazi preko puta promenade, veći deo je lepo uređena kupališna zona. Gosti hotela Kaisol Romance 5 * mogu bez doplate da koriste peškire, ležaljke i suncobrane.

Hotel Kaisol Romance ima 252 smeštajne jedinice i sve imaju SAT LCD TV, klima uređaj, Wi-Fi internet, sef, klima uređaj, mini bar (pun na dolasku, a kasnije se dopunjuje samo vodom), ketler, fen za kosu.

Kaisol-Romance-11

Image 1 of 21

Superior sobe (38 m2) – imaju pogled na baštu i mogu imati prozor/balkon/terasu, nalaze se u novom delu.
Deluxe sobe imaju pogled na bazen ili more i imaju balkon. Sobe koje imaju pogled na more (39m2) nalaze se u starom delu i renovirane su, dok se sobe sa pogledom na bazen (46m2) nalaze u novom.

Deluxe jacuzzi sobe (46 m2) – imaju pogled na bazen i delimični pogled na more, privatni jacuzzi i balkon, nalaze se u novom delu hotela.

Deluxe swim up (46 m2) – imaju pogled na bazen i terasu sa direktnim izlazom na swim-up bazen, nalaze se u novom delu hotela.

Jacuzzi Suite Pool (90 m2) – imaju pogled na bazen, čini ih soba sa francuskim ležajem i dnevni boravak, imaju jacuzzi, balkon i nalaze se u novom delu hotela.

Signature Suite (90 m2) – imaju pogled na bazen, čini ih soba sa francuskim ležajem i dnevni boravak, imaju jacuzzi, terasu i direktan izlaz na swim-up bazene, nalaze se u novom delu hotela.

Plaća se: telefon, room service.

Usluga u hotelu Kaisol Romance je All Inclusive – doručak, ručak i večera (samoposluživanje – izbor više jela po hotelskim pravilima). Pored glavnog restorana hotel ima i nekoliko a la carte restorana – Sicilia (italijanski), Matsu (azijski), Masala House (indijski), Cedar (libanski) i Reefs & Shells (morski plodovi). Gostima je na raspolaganju i nekoliko barova – Sea Breeze Bar, Fusion Bar i Palmside Bar. U ponudi su takođe i užine u toku dana i posle ponoći, kolači, lokalna alkoholna i bezalkoholna pića.

Plaća se: a la carte restorani (riblji restoran se doplaćuje, ostali su besplatni jednom tokom boravka), uvozna alkoholna i bezalkoholna pića i sve ostalo van koncepta.

Hotel Kaisol Romance ima pravo da promeni detalje usluge u zavisnosti od sezone (vreme, sadržaj…).

Usluga pranja i peglanja veša, doktor na poziv, frizer, limuzina, prodavnice, parking.

Gostima su na raspolaganju bazen na otvorenom i relax bazen (otvoreni bazen se greje tokom zimske sezone), stoni tenis, pikado, boćanje, bilijar, uživo muzika i večernji programi, Wi-Fi internet .

Plaća se: ronjenje, sportovi na vodi, snorkling i ostalo van koncepta.

Gosti u okviru Spa centra mogu da koriste teretanu besplatno

Plaća se: sauna, parno kupatilo, jacuzzi, tursko kupatilo, masaže i ostali tretmani.

Website: https://www.kaisolhotels.com/

Egipat: putovanje koje će vas napuniti impresijama!
Egipat. Putovanje, all inclusive? Oboje je dobar izbor. Putovanje u Egipat naime uvek je puno avantura i upoznavanja nove kulture. Egipat putovanje  će vas u različite delove ove baš posebne afričke države. A Egipat all inclusive je najbolji izbor za vas, ako želite samo uživati u resortima, kupati se u toplom i čistom moru i zabavljati se uz hotelsku animaciju.

Ako se odlučite za Egipat putovanja all inclusive, onda izaberite Hurgadu.. A klasično putovanje u Egipat povešće vas po manje ili više celoj državi.

Egipat: putovanje za avanturiste!
Ako želite doživeti puno lepih stvari, susresti se sa novom kulturom i istraživati bogatu istoriju Egipta, onda je za vas najbolji izbor putovanje u Egipat. Možete ga kombinovati i sa odmorom uz Crveno more. Isto tako zanimljiv izbor je krstarenje po reci Nil.

Takvo putovanje biće prava mala avantura, sa koje ćete se vratiti puni impresija i lepih uspomena. Egipat naime nudi mnogo toga šta jednostavno morate videti i doživeti. Ali gde god išli, budite spremni na drugačiju kulturu i na puno iznenađenja.

Putovanje u Egipat: šta vredi videti?
Egipat putovanje može vas odvesti na puno različitih mesta. Ali neke između njih zaista ne smete ispustiti. To su sigurno:
→piramide u Gizi,

→Luksor,
→reka Nil,
→predivno Crveno more i
→pustinja.

Putovanje u Egipat bez obilaska piramida prava je mala tragedija:
Obiđite veličanstvene piramide u Gizi. One su naime jedno između retkih antičkih čudesa koja su sačuvana do danas.

Najveća je sigurno Keopsova piramida, a u Gizi naići čete i na Kefrenovu i Mikerinovu piramidu. One su zaista dobro očuvane i pogled na njih uzeće vam dah. Ali verovatno bićete i iznenađeni kada budete saznali, da u stvari nisu bile nikad korišćene kao grobnice i u njima nisu nikad našli mumije. Za šta su ih koristili, još uvek ne znamo ali sigurno su predivne i posebne.

Piramide u Gizi možete obići i ako se odlučite za Egipat letovanje, jer u agencijama – kao i naši partneri organizuju posebne izlete sa obilaskom piramida.

U Egiptu se inače nalazi čak oko 140 različitih piramida, a ove u Gizi, zanimljivo,  nisu najstarije. Najstarija je Džozerova piramida u Sakari, koja je stara 4600 godina.

Ne zaboravite na Luksor!
Osim piramida u Gizi, Egipat putovanje mora vas voditi i do kompleksa hramova u Karnaku u gradu Luksor. Ime hrama na srpskom značilo bi „utvrđeno selo“, a napravljen je bio oko 2055. godine pre nove ere. Gradili su ga neverovatnih 2.000 godina. Hram je bio posvećen bogovima Amunu, Mut i Khonsu. Amun, kojeg zovemo i Amon, bio je Egipatski bog sunca i sa time najvažnije božanstvo u starom Egiptu. Mut (Majka) bila je veoma voljena boginja starog Egipta. Kao boginja bila je majka svemu što postoji na svetu. A Khonsu (putnik) bio je Bog meseca.

Pored hrama u Karnaku, u Luksoru čeka vas i hram čuvene i kontraverzne kraljice Hatšepsut, koja je bila jedan od najuspešnijih faraona svih vremena. Jer u to vreme žene nisu smele biti kraljice, Hatšeput oblačila se kao muškarac i nosila je veštačku bradu.

U Luksoru čeka vas još više zanimljivosti. Tamo vas čekaju i dva velika kamena kipa faraona Amenofisa. Izgrađena su u 14. veku p.n.e., a teški su preko 2.000 tona. Nekada su čuvali ulaz u hram Tebi. Baš to je nekad bio i najveći kompleks hramova u Egiptu, a danas ga na žalost više nema, jer je srušen. I Luksor možete obići putem Egipat all inclusive letovanja, jer agencije obično – i naši partneri – organiziraju i taj izlet.

EGIPAT 2 Turistička agencija Deus Travel

Dolina kraljeva sa grobnicom Tutankamona!
Putovanje u Egipat mora vas povesti i u Dolinu kraljeva, gde se nalaze impozantne grobnice. Ima ih čak 62 ali su sve bile opljačkane i uništene, osim grobnice faraona Tutankamona. Grobnica je bila sakrivena, zato je ostala i sačuvana. Arheolozi su je našli tek 2005. godine.

Abu Simbel: hram koji će vas začarati!
Kratko putovanje u  Egipat ne može vas povesti baš svuda,  ali ako ga kombinujete sa letovanjem u Sharm el Sheiku ili Hurghadi, hram Abu Simbel stvarno bi vredelo videti.

Tokom svoje vladavine izgradio ga Ramsez II. Gradili su ga oko 20 godina. Na ulazu nalaze se ogromne statue, koje su stvarno fascinantne. A sam hram je prepoznatljiv i po svom specifičnom stilu arhitekture. Naime, napravljen je u jednom komadu, kojeg su u jednom trenu i premestili iz prvobitne lokacije, da bi ga sačuvali od poplave.

EGIPAT 5 Turistička agencija Deus Travel
Egipat letovanje na Nilu? Pa možda može i to!
Pored obilaska piramida i hrama, na putovanju u Egiptu pođite i na krstarenje po Nilu. To će biti sigurno prava avantura. Stari Egipćani verovali su, da je reka Nil prolaz između života i smrti, a zvali su je Itru, što znači – jednostavno – reka. Nil meri 6.650 kilometara, a reka prolazi kroz 11 država.

Ako ne želite ići na celo krstarenje, barem na kratko zaplovite malim brodićem u Kairu. Neće vas puno koštati ali doživećete nešto baš posebno.

Egipat: putovanje all inclusive je idealno za otkrivanje Crvenog mora!
Pored reke Nil, sigurno je najvažniji deo Egipta predivno more. U tome ćete najviše uživati ako se odlučite za Egipat all inclusive u jednom od predivnih hotela

EGIPAT 3 Turistička agencija Deus Travel

Zaronite u to toplo, lijepo i jedinstveno more, te uživajte u podvodnom svetu. Tamo naime živi čak više od 1.200 vrsta riba, od toga 44 vrsta morskih pasa. Predivno more skriva i 250 vrsta korala, a njegova boja je čarobna. I još jedna zanimljivost. Crveno more je za oko 35% slanije od drugih mora, zato nudi još više benefita za zdravlje. Jedna od onih je sigurno unapređenje cirkulacije kože.

Putovanje u Egipat mora vas povesti i u pustinju!
Isto tako putovanje u Egipat mora uključivati i obilazak pustinje. Najbolje, da ju istražite kvadovima, a možete isprobati i jahanje kamila. Sigurno je pustinja predivna i posebna, iako veoma vruća. A u pustinji sakrivena je i predivna oaza. Sa svih strana oko nje nalazi se pustinja, a jedinstvena peščana kupka u vrućem pesku dokazano je lekovita. Na žalost ova čudesna oaza nalazi se u srcu pustinje, čak 830 kilometara od Kaira, zato nije jednostavno dostupna.

Ako želite obići ovu oazu, odgovor na pitanje: kada je najbolje putovati u Egipat, biće od aprila do oktobra.

EGIPAT 4 Turistička agencija Deus Travel
Kada je najbolje putovati u Egipat?
Ako želite u Egipat na turističko putovanje, odgovor na pitanje: kada je najbolje putovati u Egipat, sigurno biti će od oktobra do aprila . Jul i avgust nisu najbolji meseci za nešto takvo, pre svega zbog velike vrućine.

Ali ako odlazite u Egipat na letovanje, onda je odgovor na pitanje: kada je najbolje putovati u Egipat, kad god preko leta. Letovanje će biti super sve od juna do oktobra.

Znači: kad je najbolje putovati u Egipat? Odgovor isključivo zavisi od vaših želja.

EGIPAT 1 Turistička agencija Deus Travel

https://www.tripadvisor.com/Hotel_Review-g297549-d1591771-Reviews-KaiSol_Romance_Resort_Sahl_Hasheesh-Hurghada_Red_Sea_and_Sinai.html

Informacije i rezervacije u Novom Sadu:

DEUS TRAVEL  D.O.O. Turistička agencija

ul. Železnička br. 46

21000 Novi Sad

Telefoni:

tel:  +381 (0) 21 210 10 77
fax: +381 (0) 21 210 10 78
mob: +381 69 189 98 89 viber / mob

[email protected]

www.deustravel.rs

Podelite na društvenim mrežama:

Prijavite se na newsletter

Ostavite nam svoju email adresu ispod i redovno ćemo Vas obaveštavati o svim novostima i specijalnim ponudama naše agencije.

Avio karte
za ceo svet

Letovanje u Grčkoj 2024.

Rezervišite letovanje za 2024. na nekim od najlepših mesta u Grčkoj.

Tražiš posao u turizmu?

Odvaži se i postani deo uspešnog tima turističke agencije DEUS TRAVEL-a Novi Sad.

Pronađite povoljan smeštaj na Zlatiboru!

Prijatelji DEUS TRAVEL-a

Poklon vaučer

Poklonite putovanje Vašim najdražima.

Sa naše Facebook stranice

Interesuje Vas rafting?

ARGUS TOURS
Novi Sad

Ovlašćeni zastupnik
DEUS TRAVEL

Imate pitanja?

Ne ustručavajte se da nas pozovete. Stojimo na raspolaganju za sva Vaša pitanja.

Pogledajte ponudu za letovanje u Bugarskoj!

 

Sigurni polazak iz Novog Sada!