HUNUEST HOTELI DEUS TRAVEL

Hoteli Hungusest | Wellness & Spa Mađarska

„Hunguest Hoteli“, najveći mađarski hotelski lanac wellness i spa hotela u okviru koga se nalazi 21 hotel Nama susedna Mađarska, sa površinom većom od 93.000 km2 u svojoj ponudi ima od visokih vrhova Karpata na severu zemlje, preko nepregledne, plodne ravnice i nama bliske gastronomske ponude, do najvećeg evropskog jezera, Balatona i izvora termalnih voda koje život čine lakšim i lepšim. Tu je i odlična ponuda hotela, među kojima se izdvajaju „Hunguest hoteli“, jedan od najvećih hotelskih lanaca u Mađarskoj, koji je u potpunosti u domaćem vlasništvu. Od 21 hotela, koliko je u okviru ovog lanca, tri hotela su van granica Mađarske..

„Hunguest Hotel Sun Resort“ nalazi se na samo par metara od i iznad mora,na samoj plaži u Herceg Novom, drugi, „Hunguest Hotel Heiligenblut“, smešten je u jednom od najlepših austrijskih alpskih ski centara, a treći „Hunguest Hotel Fenyo“ se nalazi u Rumuniji, u jugoistočnom delu Transilvanije. Budite sigurni da ćete biti zadovoljni i smeštajem i uslugom u „Hunguest hotelima“, jer se u svima primenjuje isti standard, bez obzira da li se radi o hotelima sa 3 ili 4 zvezdice. Kontinuirana edukacija osoblja i širok izbor različitih programa i usluga u okviru hotela, imaju samo jedan cilj, a to je zadovoljstvo gostiju, bez obzira na njihovu starost, te će biti zadovoljne i porodice sa najmlađima, stariji gosti, kao i oni u potrazi za aktivnim odmorom i izletima. Pored odmora, hoteli pružaju i odlične uslove za organizaciju konferencija, sastanaka, korporativnih treninga, izložbi i sličnih dešavanja, jer su svi hoteli na premium lokacijama širom Mađarske – poručuju iz „Hunguest hotela“.

Romantiku davno prošlih vremena turisti mogu doživeti u dvorcu hotelu „Hunguest Hotel Palota Superior“ u Lilafuredu na severu zemlje. Očaraći su eklektični stil dvorca izgrađenog između 1927. i 1930, prelepi park i pogled na rečicu i jezero u blizini. Oduvek su mađarske banje privlačile naše turiste, što nije slučajnost. Razlozi su termalna voda, odlična ponuda i razvijen medicinski turizam. Ako ste ljubitelj wellness & spa  odmora, veliki broj Hunguest hotela je povezan sa najpoznatijim banjama, a dosta hotela ima i vlasite termalne izvore.

Na samo 11 km od srpsko-mađarske granice, u Segedinu na obali Tise, nalazi se luksuzni „Hunguest Hotel Forras Superior“, toplim hodnikom povezan sa jednim od najvećih vodenih parkova u Mađarskoj, „Aquapolisom“. Ovo je savršen porodični hotel, jer dok se vaša deca raduju na džinovskom, najdužem toboganu u Evropi, roditelji mogu da uživate u čarima Tihog wellness & spa u koji mogu da uđu samo oni stariji od 16 godina. Osam potpuno opremljenih konferencijskih sala i kulinarska ponuda o kojoj brine svetski prvak kulinarstva i kojom je bio očaran i Žerar Depardje, učiniće da vaš posao postane zadovoljstvo.

Banja Đula, najcvetniji mađarski grad,diči se izvorom lekovite vode temperature od 72C i AquaPalotom koja krije hodnik sa vodenim strujanjem, vodopade, gejzire, razne tobogane, jedinstveni „krofna“ tobogan sa slajdom na gore. Jedini hotel koji je toplim hodnikom povezan sa banjom je renovirani Hunguest Hotel Erkel“, čiji će apartmani sa pogledom na tvrđavu i wellness & spa centar Harmony, zadovoljiti i najzahtevnije goste, dok će oni najmlađi razonodu sigurno pronaći u igralištima odvojenim po starosnim grupama. Još jedan od savršenih porodičnih hotela, „Hunguest Hotel Freya Superior“, smešten je na 20km od jezera Balaton, u gradiću Zalakaroš i u blizini lekovite banje Granita. Zabavite se u jednom od najvećih adventure kupališta koje se prostire na čak 12 ha, a za odličan provod tu su otvoreni i zatvoreni bazeni sa različitim atrakcijama, kamikaze i „crna rupa“ tobogan…

U blizini jezera Balaton je i jezero Heviz, najveće biološki aktivno, lekovito termalno jezera na svetu, čija temperatura vode nikad ne pada ispod 22o C. Tu se, u predivnom parku površine 45.000 m2, smestio „Hunguest Hotel Helios Superior“ koji će vam u savremeno opremljenim sobama i apartmanima u dve hotelske zgrade, Anna i Benjamin pružiti komforan odmor. Hotel ima sopstveni termalni izvor, pa je uživanje zagarantovano u wellness & spa oazi sa bazenima doživljaja, đakuzijima, saunama, parnim kabinama, Kneip bazenu, škotskom tušu… Na obalama jezera Heviz nalazi se još i „Hunguest Hotel Panorama Superior„, jedinstven po svojoj povezanosti sa poznatim Zdravstvenim i spa Institutom Sveti Andreja. U ovom hotelu se možete prepustiti rukama iskusnih specijalista za reumatske, lokomotorne bolesti i rehabilitaciju i osetiti blagodeti elektro i balnea terapije, madicinske masaže, gimnastike, vodene i podvodne masaže… Hotel jednako brine i o mlađim gostima, kao i o onima željnim sportskog adrenalina, te nudi sjajne izlete do Balatona i Dvorca Festetić.

Na severnoj obali Balatona, u gradiću Tapolca, u jedinstvenu pećinu sa hodnicima dugim 20 km ulazite iz luksuznog Hunguest Hotela Pelion Superior, još jednog u nizuHunguest hotela“ sa sopstvenim termalnim izvorom. Mikroklimatski uslovi su savršeni za lečenje astme i bolesti disajnih puteva, alergija i stresa. Direktno iznad pećine, u parku površine 4 ha nalaze se otvoreni bazeni, tereni za tenis i golf i atrakcije za najmlađe, dok komforne sobe hotela imaju balkone sa pogledom na vinorodnu regiju, a spa i wellness zona obiluje velikim bazenima sa toplom termalnom vodom i vodenim masažama, đakuzijima, različitim saunama i masažnim tretmanima.

Za ljubitelje city break-a koji traže smeštaj u Budimpešti, tu su „Hunguest Hotel Griff“, „Tulip Inn Budapest Millennium“ i „Hunguest Hotel Platánus“. Lekovita voda banje Bukfurdo poznata je širom Evrope, a ako biste i vi da saznate zašto, svoj drugi dom možete naći u „Hunguest Hotel Repce“ i „Hunguest Hotel Repce Gold“. U Debrecenu, ili „istočnoj prestonici Mađarske“, možete se smestiti u Hunguest Hotelu Nagyerdo, u Egeru će vam najbolji izbor biti „Hunguest Hotel Flora“, dok će ljubitelji planina koji idu u Galyateto svoj smeštaj naći u „Hunguest Grandhotel Galya“. U gradu Hajduszoboszlo, poznatijem kao „Meka za obolele od reume“ posetioci mogu da se opuste u „Hunguest Hotel Aqua-Sol“, „Hunguest Hotel Beke“ ili „Hunguest Hotel Hoforras„, poručuju domaćini.

Informacije i rezervacije u Novom Sadu:

DEUS TRAVEL D.O.O. Turistička agencija

ul. Železnička br. 46

21000 Novi Sad

Telefoni:

tel: +381 (0) 21 210 10 77

fax: +381 (0) 21 210 10 78

+381 69 189 98 89 viber/mobilni 

[email protected]

www.deustravel.rs

 

Podelite na društvenim mrežama:

Prijavite se na newsletter

Ostavite nam svoju email adresu ispod i redovno ćemo Vas obaveštavati o svim novostima i specijalnim ponudama naše agencije.

Avio karte
za ceo svet

Letovanje u Grčkoj 2024.

Rezervišite letovanje za 2024. na nekim od najlepših mesta u Grčkoj.

Tražiš posao u turizmu?

Odvaži se i postani deo uspešnog tima turističke agencije DEUS TRAVEL-a Novi Sad.

Pronađite povoljan smeštaj na Zlatiboru!

Prijatelji DEUS TRAVEL-a

Poklon vaučer

Poklonite putovanje Vašim najdražima.

Sa naše Facebook stranice

Interesuje Vas rafting?

ARGUS TOURS
Novi Sad

Ovlašćeni zastupnik
DEUS TRAVEL

Imate pitanja?

Ne ustručavajte se da nas pozovete. Stojimo na raspolaganju za sva Vaša pitanja.

Pogledajte ponudu za krstarenja!

 

        Grupni li individualni polasci na                    krstarenja!