Hunguest Hotel Forras 4****superior Segedin

Hunguest Hotel Forrassuperior

Hunguest Hotel Forras 4 ****superior Segedin

Ovaj luksuzni hotel, okružen zelenilom smešten je na obali reke Tise. Od centra Segedina je udaljen 2 km. Ima 196 soba i 34 luksuzna apartmana; sve sobe imaju kupatilo (tuš/ wc), fen, TV, telefon, sef, minibar, balkon. Gostima su na raspolaganju resoran, bar, kao i kuglana, bilijar, igraonica i kozmetički salon.  Sa „Aquapolis“ – wellness centrom i bazenima je povezan toplim hodnikom…Izaberite svoju ponudu…


Hunguest Hotel Forrás 4 ****superior, mesto je koje svojim gostima nudi izvanredan odmor i relaksaciju. Udaljeno je svega 10 minuta šetnje od centra grada. U ponudi hotela se nalazi noćenje sa doručkom ili polupansion. Pored toga, hotel u ponudi ima i centar za kuglanje sa četiri staze sa šankom za piće, bilijarski salon, igraonicu za decu. Ljubitelji sporta mogu uživati u sportskim prenosima sa velikog ekrana koji se nalazi u holu hotela. Damama i gospodi na raspolaganju je i salon sa frizerskim i kozmetičkim uslugama, solarijumom, kao i uslugama manikira i pedikira.
Gostima hotela su pored neograničenog broja ulazaka u kompleks Aquapolis na raspolaganju i porodični wellness, bazeni sa vodenim atrakcijama, vodeni park sa toboganima, bazen sa lekovitom vodom, štrand kao i ulaznica za Tihi wellness u trajanju od maksimalno 3 sata. U ponudi su takođe i bazeni sa različitim atrakcijama, kupke, svet saune, parno kupatilo, Haloterapija, tepidarijum, aroma soba i spoljašna sauna. Pored toga, svim gostima je na raspolaganju WIFI internet i bademantil.

.

Informacije i rezervacije u Novom Sadu:

DEUS TRAVEL D.O.O. Turistička agencija

ul. Železnička br. 46

21000 Novi Sad

Telefoni:

tel:  +381 (0) 21 210 10 77

fax: +381 (0) 21 210 10 78

office@deustravel.rs

www.deustravel.rs

Podelite na društvenim mrežama:

Prijavite se na newsletter

Ostavite nam svoju email adresu ispod i redovno ćemo Vas obaveštavati o svim novostima i specijalnim ponudama naše agencije.

USKRS I 1. MAJ 2022.

Kompletna ponuda za Uskrs i 1. Maj 2022.

Avio karte
za ceo svet

Letovanje u Grčkoj

Rezervišite letovanje za 2022. na nekim od najlepših mesta u Grčkoj.

Tražiš posao u turizmu?

Odvaži se i postani deo uspešnog tima turističke agencije DEUS TRAVEL-a Novi Sad.

Pronađite povoljan smeštaj na Zlatiboru!

Prijatelji DEUS TRAVEL-a

Poklon vaučer

Poklonite putovanje Vašim najdražima.

Sa naše Facebook stranice

ARGUS TOURS
Novi Sad

Ovlašćeni zastupnik
DEUS TRAVEL

Imate pitanja?

Ne ustručavajte se da nas pozovete. Stojimo na raspolaganju za sva Vaša pitanja.

Prelepa Srbija

Upoznaj se sa lepotama Srbije!