HOTEL VRUJCI DEUS TRAVEL

HOTEL VRUJCI 2** VRUJCI

Hotel Vrujci raspolaže vodom izuzetne izdašnosti, prosečno oko 200 l/s vode, po čemu je na prvom mestu čak i u poređenju sa ostalim banjama u Srbiji . Objekti u hotelu su brojni i raznovrsni (otvoreni i zatvoreni bazeni, spa centar, banjska kupatila, česme, sportski tereni i sl.), i zadovoljavaju potrebe gostiju i posetilaca. Termalne vode Hotela Vrujci se koriste za punjenje rekreativnih bazena, za lečenje pijenjem i kupanjem, za spravljanje lekovitog blata, za higijensko kupanje i drugu upotrebu u hotelskim sobama, za potrebe hotelske kuhinje, pekare, restorana, specijalnih kada i za zagrevanje hotelskih objekata. Izvorište lekovite vode Hotela Vrujci ima pet glavnih i nekoliko sporednih vrela. Lekovita voda izbija iz mulja i rastresitog nanosa na prostoru od približno 200 metara dužine i oko 60 metara širine. Temperatura vode je u proseku 26°C.
Hotel Vrujci je sportsko-rekreativni kompleks koji između ostalog poseduje 3 otvorena i jedan zatvoreni bazen.
Otvoreni rekreativni bazeni u hotelu Vrujci (3 bazena) su jedinstveni u Srbiji s obzirom da su podignuti na samim prirodnim termalnim izvorima, a pune se iz duboke bušotine sa velikom količinom vode, pa su time i protočni. Voda se u toku jednog dana obnavlja do sedam puta. Uveče se bazeni prazne, a u toku noći se ponovo napune. Pri pogodnom vremenu mogu se koristiti od kraja aprila do početka oktobra. Dečji bazen je dimenzija 30 x 16 m, dubine 0.5-0.8 m, dimenzije poluolimpijskog bazena su 25 x 12.5 m, dubine 1.2 – 1.6 m, rekreativni olimpijski bazen, veličine 50 x 25 m, dubine 1.3 -2.2 m, puni se termalnom vodom iz duboke bušotine. Opremljen je sa dve osmatračnice i velikim toboganom, dužine 60 m i visine 9 m. Oko bazena je travnjak koji se redovno održava, a brojna listopadna stabla pružaju dovoljno hladovine u vrelim letnjim danima. Postavljena su tri tuša i više kabina za presvlačenje kao i dva manja i jedan veliki „bife-bazen“. Zatvoren rekreativni bazen je dimenzija 25 x 12.5 m i dubine 1.2-2.2 m. Puni se termalnom vodom iz duboke bušotine, a voda u njemu je nešto niže temperature od izlaznih 27 oC. Bazen je opremljen tuš kabinama i povezan je sa hotelskom plažom koja je osunčana tokom celog dana.Hotel Vrujci raspolaže konferencijskom salom koja ima 40 sedećih ili 80 bioskopskih mesta, a za skupove do 150 mesta koristi se plava sala. Pruža ugodnu atmosferu i pogodnu audio-vizuelnu opremu za organizaciju svih vrsta naucnih skupova , konferencija i poslovnih seminara. Ono sto ističemo jeste bogat dodatni sadržaj koji omogućava učesnicima da kvalitetno provedu svoje slobodno vreme . 

.
Udaljenost Hotela Vrujci u odnosu na veće gradove:
Mionica – 10 km, Ljig – 11 km, Valjevo – 30 km, Lajkovac – 33 km, Lazarevac – 36 km, Ub – 38 km, Gornji Milanovac – 52 km, Arandelovac – 53 km, Obrenovac – 65 km, Čačak – 75 km, Mladenovac – 77 km, Beograd – 92 km, Užice – 93 km, Smederevska Palanka – 94 km, Šabac – 97 km, Kraljevo – 100 km, Loznica – 102 km, Velika Plana – 105 km, Pančevo – 113 km, Smederevo – 114 km…

Informacije i rezervacije u Novom Sadu:
DEUS TRAVEL D.O.O. Turistička agencija
ul. Železnička br. 46
21000 Novi Sad

Telefoni:
tel: +381 (0)  21 210 10 77
fax: +381 (0) 21 210 10 78
office@deustravel.rs
www.deustravel.rs

Podelite na društvenim mrežama:

Prijavite se na newsletter

Ostavite nam svoju email adresu ispod i redovno ćemo Vas obaveštavati o svim novostima i specijalnim ponudama naše agencije.

Državni praznik Sretenje 2022.

Kompletna ponuda za Sretenje 2022.

Avio karte
za ceo svet

Letovanje u Grčkoj

Rezervišite letovanje za 2022. na nekim od najlepših mesta u Grčkoj.

Tražiš posao u turizmu?

Odvaži se i postani deo uspešnog tima turističke agencije DEUS TRAVEL-a Novi Sad.

Pronađite povoljan smeštaj na Zlatiboru!

Prijatelji DEUS TRAVEL-a

Poklon vaučer

Poklonite putovanje Vašim najdražima.

Sa naše Facebook stranice

ARGUS TOURS
Novi Sad

Ovlašćeni zastupnik
DEUS TRAVEL

Imate pitanja?

Ne ustručavajte se da nas pozovete. Stojimo na raspolaganju za sva Vaša pitanja.

Prelepa Srbija

Upoznaj se sa lepotama Srbije!