SAVICA BLED DEUS TRAVEL

HOTEL SAVICA 3*** BLED

Aktivni porodični odmor!
Hotel Savica pogodan je za porodice sa ukupno 104  soba i apartmana. Pruža kvalitetan smeštaj u povezanim porodičnim sobama opremljenim sa sluhom za porodice sa malom decom. Osoblje Hotela Savica vođeno je željom da roditeljima dočara nezaboravne porodične doživljaje, a decu zabavi i educira uz bogat animacijski program putem kojega decu uče odgovornom odnosu prema okolini. Briga za okolinu za Hotel Savicu veoma je važna, zato s ponosom pokazuje svoj sertifikat o okolini Eko tratinčica. Sobe sa sluhom za porodične potrebe… Hotel Savica obuhvata 90 hotelskih soba i 14 apartmana s kuhinjskom nišom. Svojim gostima nudi kvalitetni smještaj u povezanim obiteljskim sobama s opremom posebno prilagođenom za obitelji s malom djecom. Većina soba ima balkon, a u svim apartmanima su kupaonice s kadama. Sobe imaju kupaonicu s tušem ili kadom, kabelsku televiziju, internetsku vezu, telefon, mini bar, sef i klimatizovane su….
Sobe Hotela Savica na Bledu…


U Hotelu Savica gostima je na raspolaganju sala za doručak, a pansionska večera za goste se poslužuje u hotelskom restoranu susednog Hotela Golf. U Hotelu Golf nalazi se i à la carte restoran Veranda s ponudom domaćih i internacionalnih jela. Pobrinuli su se i za prehranu po meri dece (dečji jelovnici, prehrana kod problema s alergijama). Osoblje rado priskoči u pomoć i roditeljima s dojenčadi. Opuštajuće za roditelje, razigrano za decu…Oko Hotela Savica rasprostiru se travnjaci idealni za dečje trčanje i igre. Hotel ima dečju igraonicu u kojoj je organizoavan poseban program te kutak za igru na pojedinim spratovima. Animacijski program Hotela Savica poznat je po svojoj originalnosti i opsegu, a namijenjen je celoj porodici – jednako deci i roditeljima. Decu očekuje ljubazni domaćin Labudić Zaki, koji u svojem klubu priprema mnogobrojne zabavne i poučne aktivnosti.
Restoran Hotela Savica…

Aktivni porodični odmor…iza Hotela Savica nalazi se tenisko igralište, a postoji i mogućnost igranja stonog tenisa. Gosti Hotela Savica imaju besplatan ulaz u kupališta Wellnessa Živa u susednom Hotelu Golf. Bled pruža mnogobrojne mogućnosti za rekreativne aktivnosti na otvorenom.
Aktivan odmor Hotela Savica…

Sportska udobnost…Hotel Savica izvan porodičnih sezona vrlo je ugodan za sportiste koji u bledskom okolišu pronalaze kapacitete i nadahnuće za profesionalne treninge. Hotel nudi sportske jelovnike, prostore za analizu treninga te ekspresno čišćenje odeće i opreme…
 Esterijer hotela i igraonica Hotela Savica Bled…
Više o Hotelu Savica 3*** na Bledskom jezeru  www.sava-hotels-resorts.com

Kompletna ponuda Termi u Sloveniji na www.slovenija-terme.rs 

Informacije i rezervacije u Novom Sadu

DEUS TRAVEL D.O.O. Turistička agencija

ul. Železnička br. 46

21000 Novi Sad

 

Telefoni:

tel:  +381 (0) 21  210 10 77

fax: +381 (0) 21  210 10 78

office@deustravel.rs

www.deustravel.rs

Podelite na društvenim mrežama:

Prijavite se na newsletter

Ostavite nam svoju email adresu ispod i redovno ćemo Vas obaveštavati o svim novostima i specijalnim ponudama naše agencije.

USKRS I 1. MAJ 2023.

Kompletna ponuda za Uskrs i 1. Maj 2023.

Avio karte
za ceo svet

Letovanje u Grčkoj

Rezervišite letovanje za 2022. na nekim od najlepših mesta u Grčkoj.

Tražiš posao u turizmu?

Odvaži se i postani deo uspešnog tima turističke agencije DEUS TRAVEL-a Novi Sad.

Pronađite povoljan smeštaj na Zlatiboru!

Prijatelji DEUS TRAVEL-a

Poklon vaučer

Poklonite putovanje Vašim najdražima.

Sa naše Facebook stranice

ARGUS TOURS
Novi Sad

Ovlašćeni zastupnik
DEUS TRAVEL

Imate pitanja?

Ne ustručavajte se da nas pozovete. Stojimo na raspolaganju za sva Vaša pitanja.

Prelepa Srbija

Upoznaj se sa lepotama Srbije!