HOTEL PLAŽA 2**/ 3*** HERCEG NOVI

Hotel Plaza 2**/3** Herceg Novi na samoj obali mora i nadovezuje se na šetalište “Pet Danica” u centru Herceg Novog. Svaka soba u hotelu Plaza Herceg Novi  ima kupatilo, telefon, a jedan broj soba ima i balkon sa pogledom na more. U A delu deo soba ima i TV i klimu.Usluga: PP – polupansion (doručakvečera- švedski sto).Smeštaj: Svaka soba ima kupatilo, telefon, a jedan broj soba ima i balkon sa pogledom na more. U A delu deo soba ima i TV i klimu. Sadržaj: Hotel poseduje recepciju, restorana, kafeterija, nacionalni restoran, aperitiv bar, bar na plaži, trim kabinet (uz nadoknadu), zatvoren bazen sa morskom vodom (leti nije u funkciji), sopstvenu plažu, bussines club i mali parking…

LokacijaHotel Plaza 2**/3** Herceg Novi je smešten u bujnom zelenilu Herceg Novog, uz samu obalu, na šetalištu Pet Danica.
Smeštaj-Sobe u Hotel Plaza 2**/3** Herceg Novi  –A bloku (nivo 3*) poseduju mini bar, TV, telefon, kupatilo, dok deo soba ima i klima uređaj i terasu. Sobe u C bloku (nivo 2*) su klasične sobe, bez dodatnih sadržaja, sa kupatilom, terasom i telefonom.
Hotelski sadržajiHotel Plaza 2**/3** Herceg Novi  ima sopstvenu plažu opremljenu plažnim mobilijarom sa svim potrebnim sadržajima (dodatno se naplaćuje). Raspolaže sa kongresno-koncertnom dvoranom kapaciteta 180 sedišta, staklenom salom 60-80 mesta, malom salom 35-40 mesta, umetničkom galerijom, salonom za društvene igre, salom za TV razonodu, teretanom, saunom, fitness salom i salom za masažu.
Usluga-Polupansion, doručak i večera, švedski sto… Plaža-Plaža se nalazi ispred hotela na udaljenosti oko 20 m. Delom je stenovita , a delom šljunkovita. Ležaljke i suncobrani se dodatno plaćaju.
Napomena: A deo –renovirane sobe – sobe sa klimom, C deo nerenovirane sobe


Pogledajte fotografije  Hotel Plaza 2**/3** Herceg Novi 
 

Informacije i rezervacije u Novom Sadu:
DEUS TRAVEL D.O.O. Turistička agencija
ul. Železnička br. 46
21000 Novi Sad

Telefoni:
tel:  +381 (0) 21 210 10 77
fax: +381 (0) 21 210 10 78
[email protected]
www.deustravel.rs

Podelite na društvenim mrežama:

Prijavite se na newsletter

Ostavite nam svoju email adresu ispod i redovno ćemo Vas obaveštavati o svim novostima i specijalnim ponudama naše agencije.

Avio karte
za ceo svet

Letovanje u Grčkoj 2024.

Rezervišite letovanje za 2024. na nekim od najlepših mesta u Grčkoj.

Tražiš posao u turizmu?

Odvaži se i postani deo uspešnog tima turističke agencije DEUS TRAVEL-a Novi Sad.

Pronađite povoljan smeštaj na Zlatiboru!

Prijatelji DEUS TRAVEL-a

Poklon vaučer

Poklonite putovanje Vašim najdražima.

Sa naše Facebook stranice

Interesuje Vas rafting?

ARGUS TOURS
Novi Sad

Ovlašćeni zastupnik
DEUS TRAVEL

Imate pitanja?

Ne ustručavajte se da nas pozovete. Stojimo na raspolaganju za sva Vaša pitanja.

Pogledajte ponudu za krstarenja!

 

        Grupni li individualni polasci na                    krstarenja!