HOTEL PARK BLED DEUS TRAVEL

HOTEL PARK 4**** BLED

U središtu bledskog događanja!
Hotel Park nalazi se u središtu Bleda na obali Bledskoga jezera. Privlači goste željne aktivnog odmora, jer u okolini se nudi bezbroj mogućnosti za aktivno provođenje vremena u prirodi. Hotel ima certifikat hotela pogodnog za bicikliste i šetače. Restoran i kafana Park u sklopu hotela dom je originalne bledske krempite, omiljene poslastice po kojoj je Bled poznat nadaleko. Hotel Park sa 217 soba i apartmana najveći je hotel na Bledu… U središtu bledskog događanja i neposredno na jezeru…Smeštaj u Hotelu Park sviđa se gostima koji vole biti u središtu događanja i žele boraviti što bliže jezeru. Nudi 217 jednokrevetnih, dvokrevetnih i trokrevetnih soba te apartmana s pogledom na jezero ili park. Sve sobe imaju balkon, kupaonicu (tuš ili kada) sa sušilom za kosu, TV sa satelitskim programima, direktni telefon, bežični internet, sef i mini bar. Sobe s pogledom na jezero su klimatizovane…
Sobe Hotela Park na Bledu…


Dom originalne bledske krempite…Hotelski restoran Park namijenjen je pansionskim gostima i uz najavu prilagođava jelovnik posebnim potrebama i željama. Dio hotela je i Aperitiv bar sa širokim izborom pića koja povremeno nadopunjuje opuštajuća muzika pijanista. Neposredno uz hotel više je poznatih bledskih restorana, svaki sa svojim posebnostima: Gourmet restoran Promenada, Picerija Rikli i Restoran i kafana Park. On je dom originalne bledske krempite.
Restorani Hotela Park na Bledu…

Zatvoreni bazen za opuštanje nakon celodnevnih aktivnosti u prirodi…Za spuštanje, rekreaciju i lepši izgled gostima je na raspolaganju veliki unutrašnjii bazen s grejanom termalnom vodom i prekrasnim pogledom na Bledski dvorac i otok. Pokraj bazena su whirlpool i sauna, a wellness usluge moguće je koristiti u Thai center u hotelu. Moguć je privatni najam saune, whirlpoola i bazena. Gosti hotela Park mogu se besplatno kupati i u termalnih bazenima u obližnjem Wellness centru Živa.
Prepletanje Alpa i Orijenta…U Hotelu Park je opuštajući centar masaža Thai koji gostima osim različitih tajlandskih masaža nudi i prirodni anticelulitni program i infracrvenu saunu. Celovita wellness ponuda na raspolaganju je u obližnjem Wellnessu Živa, gde se gosti hotela Park takođe besplatno kupaju u termalnim bazenima.
Welleness centar i bazen Hotela Park…

Pravo mesto za aktivni odmor u prirodi…Na Bledu ima mnoštvo mogućnosti za provođenje aktivnog odmora. Hotel Park hotel pogodan za bicikliste i planinare; oko njega su različita sportska igrališta (tenis, odbojka, košarka, fudbal, minigolf…). U blizini je najstarije slovensko Igralište za golf Bled. Posebnost je hotela veći fitness na 5. spratu hotela s prekrasnim pogledom na Bledsko jezero.
Hotel pogodan za bicikliste i planinare…Hotel Park ima sertifikat hotela pogodnog za bicikliste i planinare. Biciklistima su ponuđeni besplatno spremište i oprema za bicikle i opremu. Na raspolaganju im je educirani gorski biciklistički vodič, a osoblje pomaže pri organiziranju biciklističkih tura. Za bicikliste i planinare kreirani su posebni smeštajni paketi s prilagođenom ugostiteljskom ponudom. Gosti koji se na odmor dovezu s biciklom imaju 20% popusta na dnevnu cenu boravka.
Trening u prirodi…Hotel Park zbog bogate ponude za opuštanje i rekreaciju upravo je po meri sportista rekreativaca, a u njemu svu potrebnu udobnost nađu i profesionalni sportisti. U hotelu su na raspolaganju sportski jelovnici, prostori za analizu treninga te ekspresno čišćenje odeće i opreme.
Povežite poslovni susret s aktivnim odmorom…Konferencijski kapaciteti Hotela Park su univerzalni, jer je moguće birati između više veličina dvorana. Sve nude standardnu konferencijsku opremu i imaju dnevnu svetlost i pogled na jezero, dvorac i Julijske Alpe. Usmerenost hotela na programe aktivnog odmora u netaknutoj bledskoj prirodi ogleda se i u sadržaju konferencijskih programa u tom hotelu…
 Esterijer hotela Park Bled…
Vise o hotelu Grand Toplice na Bledskom jezeru www.sava-hotels-resorts.com

Kompletna ponuda Termi u Sloveniji na www.slovenija-terme.rs 


Informacije i rezervacije u Novom Sadu

DEUS TRAVEL D.O.O. Turistička agencija

ul. Železnička br. 46

21000 Novi Sad

 

Telefoni:

tel:  +381 (0) 21  210 10 77

fax: +381 (0) 21  210 10 78

office@deustravel.rs

www.deustravel.rs

Podelite na društvenim mrežama:

Prijavite se na newsletter

Ostavite nam svoju email adresu ispod i redovno ćemo Vas obaveštavati o svim novostima i specijalnim ponudama naše agencije.

USKRS I 1. MAJ 2023.

Kompletna ponuda za Uskrs i 1. Maj 2023.

Avio karte
za ceo svet

Letovanje u Grčkoj

Rezervišite letovanje za 2022. na nekim od najlepših mesta u Grčkoj.

Tražiš posao u turizmu?

Odvaži se i postani deo uspešnog tima turističke agencije DEUS TRAVEL-a Novi Sad.

Pronađite povoljan smeštaj na Zlatiboru!

Prijatelji DEUS TRAVEL-a

Poklon vaučer

Poklonite putovanje Vašim najdražima.

Sa naše Facebook stranice

ARGUS TOURS
Novi Sad

Ovlašćeni zastupnik
DEUS TRAVEL

Imate pitanja?

Ne ustručavajte se da nas pozovete. Stojimo na raspolaganju za sva Vaša pitanja.

Prelepa Srbija

Upoznaj se sa lepotama Srbije!