fbpx
Hotel Park 4* Bled | Wellness & Spa Slovenija
Hotel PARK 4* Bled | Wellness & Spa Slovenija

 

Kompletnu ponudu sa cenama mozete pogledati na linku.. ovde

U središtu bledskog događanja!
Hotel Park 4*  Bled obnovom je postao elegantan hotel sa jedinstvenom lokacijom na promenadi tik uz Bledsko jezero i najljepšim pogledom na inspirativne lepote Bleda. Bled je jedinstveni alpski biser u svetu smešten u prirodi koja oduzima dah, nalazi se na rubu Nacionalnog parka Triglav te tako spaja dva važna prirodna elementa – vodu i šumu. Voda i šuma dva su prirodna obeležja koja su nam bila ključna smernica u obnovi hotela Park 4* Bled.
U kombinaciji sa urbanom elegancijom, udobnošću, održivim elementima te mislima na dobro osećanje i zdravlje gostiju osmišljena je priču i ponudu hotela Park. Već na samom ulazu u hotel Park 4* Bled  pruža vam se uistinu neverojatan pogled na Bledsko jezero i odmah podseća da ste na odmoru. Potpuno nov jedinstven izgled dobili su i unutarnji termalni bazen, wellness-centar i saune koji s jedne strane nude pogled na jezero koji oduzima dah, a sa druge pogled na moćna stabla.

HOTEL PARK BLED DEUS 3 Turistička agencija Deus Travel


Sobe Hotela Park na Bledu…

HOTEL-PARK-BLED-DEUS-1

Image 1 of 14


Dom originalne bledske krempite…Hotelski restoran Park namijenjen je pansionskim gostima i uz najavu prilagođava jelovnik posebnim potrebama i željama. Dio hotela je i Aperitiv bar sa širokim izborom pića koja povremeno nadopunjuje opuštajuća muzika pijanista. Neposredno uz hotel više je poznatih bledskih restorana, svaki sa svojim posebnostima: Gourmet restoran Promenada, Picerija Rikli i Restoran i kafana Park. On je dom originalne bledske krempite.

HOTEL PARK BLED DEUS 2 Turistička agencija Deus Travel
Restorani Hotela Park na Bledu…

PARK HOTEL BLED DEUS TRAVEL.jpg

Image 1 of 5


Zatvoreni bazen za opuštanje nakon celodnevnih aktivnosti u prirodi…Za spuštanje, rekreaciju i lepši izgled gostima je na raspolaganju veliki unutrašnjii bazen s grejanom termalnom vodom i prekrasnim pogledom na Bledski dvorac i otok. Pokraj bazena su whirlpool i sauna, a wellness usluge moguće je koristiti u Thai center u hotelu. Moguć je privatni najam saune, whirlpoola i bazena. Gosti hotela Park mogu se besplatno kupati i u termalnih bazenima u obližnjem Wellness centru Živa.

HOTEL PARK BLED DEUS 7 Turistička agencija Deus Travel
Prepletanje Alpa i Orijenta…U Hotelu Park je opuštajući centar masaža Thai koji gostima osim različitih tajlandskih masaža nudi i prirodni anticelulitni program i infracrvenu saunu. Celovita wellness ponuda na raspolaganju je u obližnjem Wellnessu Živa, gde se gosti hotela Park takođe besplatno kupaju u termalnim bazenima.

Welleness centar i bazen Hotela Park…

PARK HOTEL BLED DEUS TRAVEL.jpg

Image 1 of 11


Pravo mesto za aktivni odmor u prirodi…Na Bledu ima mnoštvo mogućnosti za provođenje aktivnog odmora. Hotel Park hotel pogodan za bicikliste i planinare; oko njega su različita sportska igrališta (tenis, odbojka, košarka, fudbal, minigolf…). U blizini je najstarije slovensko Igralište za golf Bled. Posebnost je hotela veći fitness na 5. spratu hotela s prekrasnim pogledom na Bledsko jezero.
Hotel pogodan za bicikliste i planinare…Hotel Park ima sertifikat hotela pogodnog za bicikliste i planinare. Biciklistima su ponuđeni besplatno spremište i oprema za bicikle i opremu. Na raspolaganju im je educirani gorski biciklistički vodič, a osoblje pomaže pri organiziranju biciklističkih tura. Za bicikliste i planinare kreirani su posebni smeštajni paketi s prilagođenom ugostiteljskom ponudom. Gosti koji se na odmor dovezu s biciklom imaju 20% popusta na dnevnu cenu boravka.
Trening u prirodi…Hotel Park zbog bogate ponude za opuštanje i rekreaciju upravo je po meri sportista rekreativaca, a u njemu svu potrebnu udobnost nađu i profesionalni sportisti. U hotelu su na raspolaganju sportski jelovnici, prostori za analizu treninga te ekspresno čišćenje odeće i opreme.
Povežite poslovni susret s aktivnim odmorom…Konferencijski kapaciteti Hotela Park su univerzalni, jer je moguće birati između više veličina dvorana. Sve nude standardnu konferencijsku opremu i imaju dnevnu svetlost i pogled na jezero, dvorac i Julijske Alpe. Usmerenost hotela na programe aktivnog odmora u netaknutoj bledskoj prirodi ogleda se i u sadržaju konferencijskih programa u tom hotelu…
 Eksterijer hotela Park Bled…
Vise o hotelu Grand Toplice na Bledskom jezeru www.sava-hotels-resorts.com

Kompletna ponuda Termi u Sloveniji na www.slovenija-terme.rs 


Informacije i rezervacije u Novom Sadu

DEUS TRAVEL D.O.O. Turistička agencija

ul. Železnička br. 46

21000 Novi Sad

Telefoni:

tel:  +381 (0) 21  210 10 77

fax: +381 (0) 21  210 10 78

[email protected]

www.deustravel.rs

Podelite na društvenim mrežama:

Prijavite se na newsletter

Ostavite nam svoju email adresu ispod i redovno ćemo Vas obaveštavati o svim novostima i specijalnim ponudama naše agencije.

Avio karte
za ceo svet

Letovanje u Grčkoj 2024.

Rezervišite letovanje za 2024. na nekim od najlepših mesta u Grčkoj.

Tražiš posao u turizmu?

Odvaži se i postani deo uspešnog tima turističke agencije DEUS TRAVEL-a Novi Sad.

Pronađite povoljan smeštaj na Zlatiboru!

Prijatelji DEUS TRAVEL-a

Poklon vaučer

Poklonite putovanje Vašim najdražima.

Sa naše Facebook stranice

Interesuje Vas rafting?

ARGUS TOURS
Novi Sad

Ovlašćeni zastupnik
DEUS TRAVEL

Imate pitanja?

Ne ustručavajte se da nas pozovete. Stojimo na raspolaganju za sva Vaša pitanja.

Pogledajte ponudu za letovanje u Bugarskoj!

 

Sigurni polazak iz Novog Sada!