fbpx
HOTEL OBALA RAFAILOVICI DEUS TRAVEL

Hotel Obala 3* Rafailovići

Hotel Obala Rafailovići nalazi se na obali mora, pored jedne od najljepših plaža mediterana. Hotel Obala Rafailovići predstavlja savršen izbor za Vaš odmor i omogućava Vam da u potpunosti doživite sve lepote mora i prirode.

Hotel Obala je u vlasništvu porodice Rafailović, koja je već više decenija prepoznatljiva po tome što gostima nudi izuzetno prisnu, prijatnu i domaću atmosferu u kojoj se gosti osećaju opušteno i komforno kao kod kuće.

Preteča hotela je restoran, osnovan davne 1979. Hotel Obala svojim gostima nudi smeštaj u sobama, studijima i apartmanima, a od plaže ga deli šetalište koje se prostire duž čitave budvanske rivijere…CENOVNIK SMEŠTAJA RAFAILOVIĆI 2023.PDF

Pogledajte sajt posvećen Rafailovićima Crna Gora ovde:

Na samoj obali, sa obe strane šetališta, nalazi se terasa hotelskog restorana Obala sa vrhunskom kuhinjom i raznim specijalitetima. Ugođaj terase pored mora upotpunjen je zvucima prijatne muzike koji Vam dočaravaju duh mediterana. Sa terase restorana , kao i iz većine hotelskih soba, pruža se fantastičan pogled na more i ostrvo Sv. Nikola.

Našim gostima nudimo polupansion (doručak-švedski sto, večera 5-6 jela po izboru) kao osnovni vid aranžmana, a mogući su i drugi aranžmani u ishrani u zavisnosti od želja gostiju. Terasa hotelskog restorana pokrivena je signalom bežičnog interneta, koji se može koristiti bez posebne nadoknade.

Hotel Obala i Obala lux Nalazi se na samoj obali. Sve hotelske sobe imaju : balkon, TWC, telefon, televizor sa kablovskim programom. U svakoj sobi je klima uređaj i frižider. Sobe su dvokrevetne i trokrevetne, a apartmani sa jednom ili dve sobe. Hotel Obala poseduje restoran – terasu uz samu obalu mora. CENOVNIK SMEŠTAJA RAFAILOVIĆI 2023.PDF

 Detaljnije o samom hotelu na www.hotelobala.me

Pogledajte fotografije hotela - Hotel Obala 3* Rafailovići

Pogledajte fotografije soba - Hotel Obala 3* Rafailovići

PUTUJTE UZ DEUS TRAVEL

Informacije i rezervacije u Novom Sadu, za Hotel Obala Rafailovići:

DEUS TRAVEL D.O.O.

Turistička agencija
ul. Železnička br. 46
21000 Novi Sad

Podelite na društvenim mrežama:

Prijavite se na newsletter

Ostavite nam svoju email adresu ispod i redovno ćemo Vas obaveštavati o svim novostima i specijalnim ponudama naše agencije.

Avio karte
za ceo svet

Letovanje u Grčkoj 2024.

Rezervišite letovanje za 2024. na nekim od najlepših mesta u Grčkoj.

Tražiš posao u turizmu?

Odvaži se i postani deo uspešnog tima turističke agencije DEUS TRAVEL-a Novi Sad.

Pronađite povoljan smeštaj na Zlatiboru!

Prijatelji DEUS TRAVEL-a

Poklon vaučer

Poklonite putovanje Vašim najdražima.

Sa naše Facebook stranice

Interesuje Vas rafting?

ARGUS TOURS
Novi Sad

Ovlašćeni zastupnik
DEUS TRAVEL

Imate pitanja?

Ne ustručavajte se da nas pozovete. Stojimo na raspolaganju za sva Vaša pitanja.

Pogledajte ponudu za letovanje u Bugarskoj!

 

Sigurni polazak iz Novog Sada!