HOTEL MAX PRESTIGE 4**** BUDVA

MAX PRESTIGE DEUS TRAVEL

 

HOTEL MAX PRESTIGE 4**** BUDVA

Hotel Max Prestige započeo je sa radom maja 2005. godine. Ovaj novoizgradjeni luksuzni hotel nalazi se na 700m od mora, i u blizini je svih glavnih gradskih odredišta. Hotel ima sve odgovarajuće prateće sadržaje: restoran, cafe bar, bazen, panoramski lift, parking, rent a car, jacuzzi, saunu, salon za masažu i igraonicu za decu. Kapaciteta je 60 ležajeva od čega je 11 soba i 8 apartmana. U sklopu hotela nalaze se restoran i bar u kojima se nude sve vrste alkoholnih i bezalkoholnih pića, kafa, raznovrsnih kupova i sladoleda. Restoran hotela Max Prestige nudi Vam bogatu gastronomsku ponudu koja može zadovoljiti i najistančanije ukuse. Restoran je klimatizovan, moderno opremljen i može sa terasom ugostiti oko 120 osoba. Na meniju su specijaliteti domaće iinternacionalne kuhinje…

Svi apartmani su klimatizovani, opremljeni luksuznim stilskim namještajem po najmodernijim svetskim standardima. Svi apartmani posjeduju: sef,mini-bar, kablovsku televiziju,telefon,fen. Sve sobe su klimatizovane, opremljene modernim nameštajem pružajući veliki komfor i funkcionalnost. Svaka soba posjeduje: sef, kablovsku televiziju, telefon i fen.Hotel ima sopstveni bazen otvorenog tipa. U okviru bazena postoji letnja bašta u kojoj gosti mogu naći osvježenja u vrelim letnjim danima. Korišćenje bazena, ležaljki i suncobrana je uračunato u cenu boravka. Hotel je opremljen sa savremenim jacuzzi-jem i saunom. Korišćenje jacuzzi-ja i saune u bilo kom vremenu je uračunato u cenu boravka.U hotelu se takođe mogu koristiti usluge masaže.U okviru hotela posluje rent a car služba. Vozila koja Vam stoje na raspolaganju su Toyota Yaris i Toyota Corolla Verso.

Detaljnije o hotelu na  www.hotelmaxprestige.com

Informacije i rezervacije u Novom Sadu:

DEUS TRAVEL D.O.O. Turistička agencija

ul. Železnička br. 46

21000 Novi Sad

Telefoni:

tel:  +381 (0) 21  210 10 77

fax: +381 (0) 21  210 10 78

[email protected]

www.deustravel.rs

 

 

Podelite na društvenim mrežama:

Prijavite se na newsletter

Ostavite nam svoju email adresu ispod i redovno ćemo Vas obaveštavati o svim novostima i specijalnim ponudama naše agencije.

Avio karte
za ceo svet

Letovanje u Grčkoj 2024.

Rezervišite letovanje za 2024. na nekim od najlepših mesta u Grčkoj.

Tražiš posao u turizmu?

Odvaži se i postani deo uspešnog tima turističke agencije DEUS TRAVEL-a Novi Sad.

Pronađite povoljan smeštaj na Zlatiboru!

Prijatelji DEUS TRAVEL-a

Poklon vaučer

Poklonite putovanje Vašim najdražima.

Sa naše Facebook stranice

Interesuje Vas rafting?

ARGUS TOURS
Novi Sad

Ovlašćeni zastupnik
DEUS TRAVEL

Imate pitanja?

Ne ustručavajte se da nas pozovete. Stojimo na raspolaganju za sva Vaša pitanja.

Pogledajte ponudu za letovanje u Bugarskoj!

 

Sigurni polazak iz Novog Sada!