HTL JAVOR DEUS TRAVEL

HOTEL JAVOR 2** KUŠIĆI

Hotel Javor 2** Kušići nalazi se na obroncima planine Javor, na 1.000m nadmorske visine, u malom planinskom selu Kušići. Od administrativnog centra Ivanjice je udaljen 25km. Hotel Javor namenjen je prevashodno osobama koje imaju probleme sa hroničnim respiratornim oboljenjima (bronhitisom i astmom) i anemijom, i onima koji preferiraju ekološko okruženje i zdravu ishranu. Hotel Javor 2** Kušići  je renoviran u 2011.godini i u vlasništvu je poslovnog sistema Mona d.o.o. Kapacitet hotela je do 105 osoba. Pored 36 smeštajnih jedinica, u sklopu hotela Javor 2** Kušići  nalaze se i restoran, igraonica, teretana, sala za rekreaciju i kongresni centar. Gostima je na raspolaganju besplatna wi-fi konekcija u sobama i javnim prostorijama. U neposrednoj blizini hotela Javor 2** Kušići nalaze se i dva terena za male sportove (rukomet, fudbal, košarka, odbojka). Nedaleko od hotela nalazi se i ski staza sa liftom, dužine 400 metara. Ukoliko volite odmor u netaknutoj prirodi, hotel Javor predstavlja pravo mesto za Vas. Tokom letnje sezone organizuju se izleti na uvačko jezero koje je udaljeno 30km od hotela. Tokom cele zimske sezone hotel Javor organizuje besplatnu školu skijanja za decu. Kako deci, tako i roditeljim je na raspolaganju besplatna ski oprema, ski pas i usluge profesionalnog ski instruktora….

FOTO HOTELA

NASTAVA U PRIRODI-OPIS OBJEKTA HOTELA JAVOR 2** KUŠIĆI

Jedna od najlepših i najlekovitijih ekoloških planina u Srbiji pružila je „utočište“ hotelu Javor, renoviranom 2011.godine. Hotel Javor je udaljen 240 km jugozapadno od Beograda, na putu Ivanjica – Sjenica. Selo Kušići, u kojem je smešten hotel, na planini Javor, pogodno je za boravak naših najmlađih gostiju, kako zbog svoje idealne nadmorske visine (1000 m), i ukrštanja vetrova tj.ruže vetrova koje povoljno utiču na njihove respiratorne organe, jačanje njihovog imunološko-odbrambenog sistema, tako i zbog slabog saobraćaja i osećaja bezbrižnosti za učitelje, a slobode za decu. U okruženju ovog malog čarobnog mesta nalaze se znamenitosti, pogodne za izlete, kao što su: Specijalni rezervat prirode Uvac-najveće stanište beloglavog supa na Balkanu, Ivanjica, Milandža, farma koza i druge.

KLASIK SOBE

STANDARDNE SOBE

Prvi znak da ste stigli na pravo odredište je veliki svetao objekat, sa prakingom, koji zrači pozitivnom energijom. Na samom ulasku u Hotel Javor, dočekaće vas direktorka Sneža, domaćin  hotela i vaša nova prijateljica za lakšu organizaciju i pomoć. Ona će vas uputiti na 32 smeštajne jedinice, raspoređene u dvokrevetne, trokrevetne i četvorokrevetne sobe, od kojih svaka ima: TV, orman, radni sto, noćne komode i kupatilo.
U Restoranu Major, spremno vas čeka kuvar koji će sa ostatkom osoblja u kuhinji, spremati domaće specijalitete ivanjičkog kraja. Tanjiri će, verujte nam, ostati prazni, a vi ćete se osećati kao kod svoje kuće. U večernjim satima bar se može transformisati u mini bioskop i zabaviti se zajedno. Ako se odlučite da  posetite u toplijim mesecima, na raspolaganju će vam biti i terasa, sa božanstvenim pogledom, idealno mesto da se malo zasladite posle duge šetnje Pred kraj dana, kada su učiteljice već umorne od celodnevne aktivnosti i brige oko mališana, tu je igraonica Kaćun , gde vas po želji, pored lavirinta i raznih igračaka, stonog tenisa i fudbala, može dočekati i neumorni animator i odmeniti bar na kratko. Ako vas vreme izda, ne brinite se, neće i zaposleni u hotelu! Tu je sala za rekreaciju ( po potrebi i kongresna sala, kapaciteta do 70 mesta sa savremenom opremom ), gde se možete poslužiti strunjačama i ripstolom, organizovati raznorazne igre, kvizove znanja, a u večernjim satima i maskembal, diskoteku. Kako se objekat nalazi u divnom prirodnom okruženju, deo njega su i dva terena, idealna za razne fizičke aktivnosti jer su udaljena od puta i okružena borovom šumom! Pored terena, na raspolaganju vam je i eko igralište, koje se sastoji od: tobogana, klackalica, penjalica i ljuljaški.
A kada poželite da malo zavirite i van naše oaze, tu su staze zdravlja duge sve ukupno 40 km, prethodno navedeni izleti, kao i obližnja prostrana poljana na kojoj se tokom zime mališani mogu sankati, a tokom leta trčati i igrati arjačkinje barjačkinje.

OKOLINA HOTELA JAVOR 2** KUŠIĆI

Posle naših najbližih, učitelji su ti koji nas oblikuju kao razumno i socijalno biće. Oni nas upućuju u igre sa brojevima, upoznaju nas sa bogatstvom slova i jezika, pomažu nam da razumemo kako i zašto rastu biljke, kako opstaju životinje, i zašto je bitno da čuvamo svoju okolinu. U bogatoj prirodi Javora, opuštenoj i drugačijoj atmosferi od uobičajene školske, učitelji mogu upoznati svoje đake sa svetom oko nas iz drugačije perspektive. Pored te socijalne i edukativne uloge, treba reći da je boravak na čistom vazduhu, u ovako netaknutoj prirodi, pre svega značajan za zdravlje mališana. Naš čist vazduh će zarumeneti dečije obraze i razvući ih u jedan veliki, srećan, dečiji osmeh, i zato uživajte u blagodetima naše pitome planine, a naše osoblje će učiniti da poželite ponovo da se vratite jer će, ovog puta, posao za vas biti zadovoljstvo!
„Dragi učitelji hvala vam za sve što činite za budućnost sadašnjih generacija, a u ime naše kuće, hvala vam što ćete možda baš nama ukazati poverenje i pružiti priliku da vidite zašto smo baš mi, pravo mesto za nastavu u prirodi!“

Informacije i rezervacije u Novom Sadu:

DEUS TRAVEL D.O.O. Turistička agencija

ul. Železnička br. 46

21000 Novi Sad

Telefoni:

tel: +381 (0) 21 210 10 77

fax: +381 (0) 21 210 10 78

[email protected]

www.deustravel.rs

 

Podelite na društvenim mrežama:

Prijavite se na newsletter

Ostavite nam svoju email adresu ispod i redovno ćemo Vas obaveštavati o svim novostima i specijalnim ponudama naše agencije.

Avio karte
za ceo svet

Letovanje u Grčkoj 2024.

Rezervišite letovanje za 2024. na nekim od najlepših mesta u Grčkoj.

Tražiš posao u turizmu?

Odvaži se i postani deo uspešnog tima turističke agencije DEUS TRAVEL-a Novi Sad.

Pronađite povoljan smeštaj na Zlatiboru!

Prijatelji DEUS TRAVEL-a

Poklon vaučer

Poklonite putovanje Vašim najdražima.

Sa naše Facebook stranice

Interesuje Vas rafting?

ARGUS TOURS
Novi Sad

Ovlašćeni zastupnik
DEUS TRAVEL

Imate pitanja?

Ne ustručavajte se da nas pozovete. Stojimo na raspolaganju za sva Vaša pitanja.

Pogledajte ponudu za krstarenja!

 

        Grupni li individualni polasci na                    krstarenja!