Hotel Grand Primus 4* Terme Ptuj | Wellness & Spa Slovenija

Grand Primus hotel Terme Ptuj

Hotel Grand Primus 4* Terme Ptuj | Wellness & Spa Slovenija

 

Terme Ptuj u mestu Ptuj, jedne su od najmlađih i najmodernijih lečilišta u Sloveniji, udaljene 128 kilometara od Ljubljane. Ptuj, najstariji slovenački grad, muzej je u malom. Većinu centralnog dela grada čine zaštićeni spomenici, i zato se Ptuj naziva i riznicom milenijuma. Ovde je svoje oštrice brusila rimska legija, a novi dom je na ovom mestu našla slovenska duša. U srednjem veku Ptuj je bio značajan trgovački grad, a za vreme Habzburga grad lagodnog života…

Kažu da ako bilo gde u centru grada probušite rupu u tlu, mogli biste da padnete pravo u njegove podzemne hodnike. Danas u Termama Ptuj sebi možete da priuštite odmor u stilu starih Rimljana, spuštanje niz najveći tobogan u Sloveniji, igranje golfa u prelepoj prirodi, obilazak najstarijeg vinskog podruma, istraživanje najstarijeg slovenačkog grada, ples sa kurentima u gradu karnevala. Posetite najstariji slovenački grad, riznicu milenijuma. Zabavite se u gradu karnevala, posetite najstariji vinski podrum i još ponešto.

Kompletnu ponudu sa cenama mozete pogledati  na linku ovde

Lokacija

Dah bogate rimske prošlosti u Grand Hotelu Primus, koji je i naziv dobio po slavnom rimskom vojskovođi Marku Antoniju Primusu, zapovedniku panonskih legija koji je ime Ptuja prvi poneo u svet, oseća se na svakom koraku, jer su starim Rimom obeleženi kako izgled i duša hotela tako i njegova ponuda. Hotel se nalazi u Ptuju, najstarijem gradu u Sloveniji.

Generic_girl_pool_GHT_01_fotoBD_2017

Image 1 of 18

Hotelska ponuda

Gotel ima 119 soba i tri luksuzna apartmana, recepciju, restoran, a la carte restoran, bar, noćni klub, konferencijske dvorane, prodavnica sa suvenirima, fitnes, garaža. Hotel je u potpunosti klimatizovan.

U rimskom stilu opremljen je Valens Augusta Wellness, koji se sastoji od tri dela, i to od Imperiuma dobrog raspoloženja na 700 m2, termalnih kupki i sauna Flavia na 400 m2 i bazenskog dela Vespasianus sa 500 m2 vodenih površina. Flavia – u zavodljivom rimskom ambijentu nalaze se termalni bazeni kao i svet najsavremenijih sauna. Na oko400 m2 za opuštanje i dobro raspoloženje tu su saune: finska. Ovde su i ledena jama, bazen sa termalnom vodom, bazen za hlađenje… Vespasianus – ovaj termalni bazenski predeo obuhvata veliki zatvoreni bazen sa spoljašnjim izlazom, dečiji bazen, whirpool i poolbar.

Vodeni park koji je takođe sastavni deo bazenskog kompleksa nudi mnogobrojne varijante zabave i provoda na vodi. U termalnom vodenom parku Ptuj nalazi se i najbrži tobogan u Sloveniji. Na više od 4000 m2 nalaze se bazeni sa talasima, vodeno-vazdušnim masažama, whirpool-ima, sporom rekom. duboke relaksacije i smirenja tela i duha. Ovo je prvi slovenački wellness centar koji je razvio „wellness koncept” sa četiri različita Wellness programa: Beauty, Detox, Amor i Manager.

Smeštaj
Sve sobe su klimatizovane i komforno opremljene, imaju kupatilo (kada/tuš) sa fenom za kosu, bade mantilom, peškirom za kupanje, kablovsku LCD-TV, priključak za internet, telefon, sef, mini-bar. Većina soba ima balkon, a superior sobe imaju kadu sa termalnom vodom. Pored soba, hotel svojim gostima nudi i smestaj u luksuznim apartmanima. Standardne sobe: klima uređaj, SAT TV, internet, telefon, sef, minibar, kupatilo, fen, bademantil i peškiri za kupanje. Većina soba ima balkon. Single sobe su bez balkona.  Maximum broj pomoćnih ležaja u standard sobi je 1 gde u slucaju dvoje dece deca dele lezaj.
Usluga
Polupansion (doručak i večera-švedski sto).
 

Vise o hotelu Grand Primus  www.sava-hotels-resorts.com

Kompletna ponuda Termi u Sloveniji na www.slovenija-terme.rs 

 
https://www.youtube.com/watch?v=wTas0dWtnJs
 

Informacije i rezervacije u Novom Sadu

DEUS TRAVEL D.O.O. Turistička agencija

ul. Železnička br. 46

21000 Novi Sad

Telefoni:

tel:  +381 (0) 21  210 10 77

fax: +381 (0) 21  210 10 78

+381 69 189 98 89 viber

[email protected]

www.deustravel.rs

Podelite na društvenim mrežama:

Prijavite se na newsletter

Ostavite nam svoju email adresu ispod i redovno ćemo Vas obaveštavati o svim novostima i specijalnim ponudama naše agencije.

Avio karte
za ceo svet

Letovanje u Grčkoj 2024.

Rezervišite letovanje za 2024. na nekim od najlepših mesta u Grčkoj.

Tražiš posao u turizmu?

Odvaži se i postani deo uspešnog tima turističke agencije DEUS TRAVEL-a Novi Sad.

Pronađite povoljan smeštaj na Zlatiboru!

Prijatelji DEUS TRAVEL-a

Poklon vaučer

Poklonite putovanje Vašim najdražima.

Sa naše Facebook stranice

Interesuje Vas rafting?

ARGUS TOURS
Novi Sad

Ovlašćeni zastupnik
DEUS TRAVEL

Imate pitanja?

Ne ustručavajte se da nas pozovete. Stojimo na raspolaganju za sva Vaša pitanja.

Pogledajte ponudu za letovanje u Bugarskoj!

 

Sigurni polazak iz Novog Sada!