fbpx

Hotel Grand Glorius 4* superior Mako | Wellness & Spa Mađarska

HOTEL GRAND GLORIUS MAKO DEUS TRAVEL
Hotel Grand Glorius 4* superior Mako | | Wellness & Spa Mađarska

Hotel Grand Glorius 4* superior Mako

Hotel Grand Glorius Makó u ponudi ima restoran, bar i terasu. Smešten je u gradu Mako, na 120 metara od banje Hađmatikum. Sauna, fitnes centar, bežični internet i parking u okviru objekta mogu se besplatno koristiti. Sve klimatizovane smeštajne jedinice imaju flat-screen TV sa satelitskim kanalima i sef za laptop. Takođe sadrže bade-mantile, fen za kosu, papuče i besplatan toaletni pribor. Pojedine smeštajne jedinice opremljene su hidromasažnom kadom. Najbliža prehrambena prodavnica nalazi se na 200 metara od hotela Grand Glorius Makó. Reka Moriš je udaljena 2 km. Osoblje hotela može organizovati iznajmljivanje bicikla i automobila. Usluga aerodromskog prevoza dostupna je uz doplatu. Za sve goste obezbeđen je svakodnevni doručak sa čašom penušavog vina…

Pogledajte fotogorafije hotela Grand Glorius 4*…..

Više o samom hotelu Grand Glorius 4* pogledajte na oficijelnom sajtu…
Stvari na koje su ponosni u Makou: Istaknuti arhitektonski znamenitosti Makoa su još i Gradska kuća, građena u klasicističkom stilu, neobarokna najamna palata, eklektični Hotel „Korona“, barokna crkva Sv. Ištvana, grčko‐katolička crkva i  ortodoksna sinagoga.  Grad  čuva spomen i na istaknute ličnosti mađarske književnosti, Atile Jožef i  Đule Juhas.    Na najslavnije „meštane“, rođene u Makou, kao što je: Ferenc Erdei, sociolog‐političar, Jožef Pulicer, novinarski velikan i Jožef Galamb, dizajner Fordovog T modela,   podsećaju nas skulpture u gradu i spomen ploče na njihovim rodnim kućama…Najbolje ćete ovaj gradić upoznati u muzeju Atile Jožefa, u kome se nalazi stalna postavka koja prikazuje istoriju Makoa, ali i izložba u čast Jožefa Galamba, dizajnera i konstruktora modela automobila Ford-T, koji je rođen u ovoj varošici, a potom slavnu karijeru imao u Americi. Ford-T je prvi automobil koji je imao serijsku proizvodnju i koji je 2001. proglašen automobilom 20. veka, a jedan od modela i to u voznom stanju može se videti u ovom muzeju. Možete ga i iznajmiti za 150 evra po satu. Ovde se može videti i replika sobe čuvenog mađarskog pesnika Jožefa Atile, koji je u Makou išao u srednju školu.

LuDo apartmani Mako | Wellness & Spa Mađarska

Više o samoj banji nad banjama pogledajte na linku ovde

Informacije i rezervacije u Novom Sadu:

DEUS TRAVEL D.O.O. Turistička agencija

ul. Železnička br. 46

21000 Novi Sad

Telefoni:

tel: +381 (0) 21 210 10 77

fax: +381 (0) 21 210 10 78

+381 69 189 98 89 viber

[email protected]

www.deustravel.rs

Podelite na društvenim mrežama:

Prijavite se na newsletter

Ostavite nam svoju email adresu ispod i redovno ćemo Vas obaveštavati o svim novostima i specijalnim ponudama naše agencije.

Avio karte
za ceo svet

Letovanje u Grčkoj 2024.

Rezervišite letovanje za 2024. na nekim od najlepših mesta u Grčkoj.

Tražiš posao u turizmu?

Odvaži se i postani deo uspešnog tima turističke agencije DEUS TRAVEL-a Novi Sad.

Pronađite povoljan smeštaj na Zlatiboru!

Prijatelji DEUS TRAVEL-a

Poklon vaučer

Poklonite putovanje Vašim najdražima.

Sa naše Facebook stranice

Interesuje Vas rafting?

ARGUS TOURS
Novi Sad

Ovlašćeni zastupnik
DEUS TRAVEL

Imate pitanja?

Ne ustručavajte se da nas pozovete. Stojimo na raspolaganju za sva Vaša pitanja.

Pogledajte ponudu za letovanje u Bugarskoj!

 

Sigurni polazak iz Novog Sada!