Hunguest Hotel Erkel DEUS TRAVEL

HOTEL ERKEL 3***/4**** BANJA ĐULA

GYULA, HUNGUEST HOTEL ERKEL
Hunguest Hotel Erkel 3***/4**** Đula koji je dobio ime po jednog od najvećih kompozitora Mađarske, dočekuje svoje goste s ljubavlju u prijatnom ambijentu i prijateljskoj atmosferi. Hotel Erkel 3***/4**** Đula se nalazi u jugoistočnoj niziji Mađarske, u rodnom gradu Ferenca Erkela, u banjskom gradu Đula gde vlada umerena kontinentalna klima. U blizini se nalazi Tvrđava koja je sagrađena u 15.veku. Danas jedina ravničarska tvrđava koja je sazidana od cigala. Ispred Tvrđave je jezero za plovidbu obloženo prastarim drvećem. Hotel Erkel 3***/4**** Đula je jedini u Đuli koji je povezan sa direktnim toplim hodnikom sa banjskim kopleksom Tvrđave Đule (Gyulai Várfürdő)  u prelepom okruženju, sa svojih 19 bazena, u parku starom 200 godina Dvorca Almássy na imanju od 8,5 hektara pruža potpuno opuštanje svojim gostima. …gde ćete za udoban odmor naći sve što Vam je potrebno!
Hotel Erkel 3***/4**** Đula je renoviran i potpuno obnovljen 2011 godini. Krilo Munkači (sa 3 zvezde) sadrži 122 soba od kojih su 97 standardne dvokrevetne sobe, 20 superior soba sa klimom i 5 soba za goste sa invaliditetom. Sobe su opremljene sa TWC-om, TV-om, telefonom, wifi, mini barom i sa mogućnošću za pomocni lezaj . Superior sobe sadrže DVD i sef. Jedan deo soba u Munkači krilu ima izvanredan pogled na jezero i tvrdjavu. Sobe u ovom krilu nemaju terase. Krilo Direr (sa 4 zvezde) sadrži 177 dvokrevetnih standardnih soba, 5 Apartmana sa pogledom na Tvrđavu i 4 sobe za goste sa invalidetom, koji su opremljene sa TWC-om, LCD televizorom, klimom, mini barom, sobnim sefom i terasom. …gde domaca i medjunarodna gastronomija čine celokupni dozivljaj. U  restoranima Orchidea i Nosztalgia u kojima se mogu smestiti ukupno 410 osoba (250+160) naši gosti mogu da se upoznaju pored madjarskih specijaliteta i sa ukusima medjunarodne kuhinje i sa domaćim specijalitetima. U preporuci šefa kuhinje su reformski i vegetarijanski obroci ali ispunjavamo i invidualne želje. U ponudi sa bogatog švedskog stola svako može na nadje sebi ono sto mu je po volji. U našem Violin baru nudimo široki asortman izvanrednih pića predstavjanjem proizvoda madjarske vinske oblasti. … gde je garantovana uspesna organizacija!
Hunyadi Matyas sala sa svojim skoro 390 kvadratnih metara konferencijskom površinom u pozorišnom rasporedu može da primi 290 osoba a u Hunyadi Szalonu još 100 osobu mozemo smestiti. Manji sastanci i skupovi se mogu organizovati u Erzsébet, Corvin, Beatrix, Kinizsi Pál, Kristóf i u Hunyadi Janos sekcijskoj sali. Naše sale pružaju izvanredno mesto za konferencije, sastanke, porodična okupljanja, svadbe i izlozbe u izvandrednom ambijentu sa profesionalnom priborom. …gde priroda, kultura i ljudi žive u harmoniji!
Sunčana ravnica, livade, obimni pašnjaci, reke Beli i Crni Karaš okruženi šumama, idilične bašte, voćnjaci, šarmantna sela, mali gradovi uključujući i gradić Đulu sa 32 000 stanovnika par kilometara od madjarsko-rumunskog graničnog prelaza. Svakodnevne kulturne raznolikosti ovdašnjih Madjara, Rumuna i Nemaca imaju veliki uticaj na kuhinju, muziku i život.
U poslednjih nekoliko godina je potpuno obnovljen centar sa fontanama. Ulice su posađene sa deset hiljada cveća i kao rezultat toga Đula je na takmičenju za ulepšavanje okoline u 2007 i 2013. godini osvojila prvo mesto u gradskoj kategoriji. Tako smo 2008. godine ucestvovali na Evropskom Takmičenju Gradova i Sela u cveću (Entente Florale Europe) gde smo osvojili srebrnu medalju, odnosno drugo mesto!!! Tako da ljubav prema cveću i zelenilu se nastavlja.
Đula sa istorijom od 700 godina, sa istorijskom atmosferom, sa mnogobrojnim spomenicima, sa znamenitostima, sa kipovima, sa fontanama, sa parkovima, sa kulturnim institucijama, sa raznobojnim priredbama, sa konferencijama, sa obnovljenim centrom grada osvojila titulu Mađarski Grad Kulture 2008. Kako kažu “…u Đuli se uvek nešto dešava!” …gde je svaki kap pun doživljaja!
Novi Wellness Centar Hotela „Harmony”je pravo mesto za osveženje i relaksaciju. Od Wellnes i fitness usluga imamo finsku i infra saunu, parnu kabinu, bazene sa raznim atrakcijama, solarijum, slanu sobu, Dermalife Spa Jet kabinu sa hidromasažom, ležaje za masažu sa JADE kamenima, teretanu.U salonima za masažu rade vrhunski maseri i maserke. Đula je mesto za odmor, rekreaciju i lečenje.
Kupalište Tvrđave Đule (Gyulai Várfürdő) u prelepom okruženju, sa svoj ih 19 bazena, u praparku od 200 godina Dvorca Almássy na imanju od 8,5 hektara pruža potpuno opuštanje svojim gostima. Banja ima ukupno 5000m2 vodene površine. Lekoviti bazeni i bazeni doživljaja, dečiji vodeni raj, bazen sa talasima, penušavi bazen, džinovski i kamikaze tobogani, odnosno olimpijski plivački bazen od 50 m koji se mogu koristiti i zimi su izgrađeni tako da pružaju savršenu razonodu za svaki uzrast. Kupalište Tvrđave Đule koje je kvalifikovano kao lečilište ima lekovitu vodu sastava alkalno-hidrokarbonatskog-hlorida, koja je topla oko 72 °C i dolazi iz dubine od oko 2005 metara, koja je od izuzetnog dejstva na lečenje u prvom redu bolesti motorike, nervnih problema, rehabilitacije i tretmana posle nesrećnih slučajeva, ali se može upotrebiti sa odličnim delovanjem i za lečenje ginekoloških zapaljenja. U lečilištu koje funkcioniše leti i zimi na teritoriji od oko 2000 m2 pored nadzora reumatologa, fizioterapeuta i sportskog stručnog lekara može se upotrebiti pakovanje muljem, lečenje magnetoterapijom, galvansko kupanje, ugljeno-kiselinska kupka, kupanje sa tegovima, lečenje tangentorom, lekovito plivanje, lekarska ili osvežavajuća masaža odnosno lekovita gimnastika.

Fotografije hotela Erkel 3***/4*** Đula

Fotografije banje Đula…

Fotografije Banjski kompleks „Várfürdő” (Tvrđavska banja)

 

Informacije i rezervacije u Novom Sadu:

DEUS TRAVEL D.O.O. Turistička agencija

ul. Železnička br. 46

21000 Novi Sad

Telefoni:

tel: +381 (0) 21 210 10 77

fax: +381 (0) 21 210 10 78

[email protected]

www.deustravel.rs

Podelite na društvenim mrežama:

Prijavite se na newsletter

Ostavite nam svoju email adresu ispod i redovno ćemo Vas obaveštavati o svim novostima i specijalnim ponudama naše agencije.

Avio karte
za ceo svet

Letovanje u Grčkoj 2024.

Rezervišite letovanje za 2024. na nekim od najlepših mesta u Grčkoj.

Tražiš posao u turizmu?

Odvaži se i postani deo uspešnog tima turističke agencije DEUS TRAVEL-a Novi Sad.

Pronađite povoljan smeštaj na Zlatiboru!

Prijatelji DEUS TRAVEL-a

Poklon vaučer

Poklonite putovanje Vašim najdražima.

Sa naše Facebook stranice

Interesuje Vas rafting?

ARGUS TOURS
Novi Sad

Ovlašćeni zastupnik
DEUS TRAVEL

Imate pitanja?

Ne ustručavajte se da nas pozovete. Stojimo na raspolaganju za sva Vaša pitanja.

Pogledajte ponudu za krstarenja!

 

        Grupni li individualni polasci na                    krstarenja!