HOTEL ELIANA 2**+ DASIA
HOTEL ELIANA 2**+ DASIA nalazi se u širem centru Dasije, na blagoj uzvišici i oko 600m od mora. Sve sobe su dvokrevetne ili dvokrevetne sa pomoćnim ležajem, opremljene TWC-om, TV-om, klima uredjajem (posebno se plaća), mini friziderom, sefom (posebno se plaća) i balkonom ili terasom. U sklopu hotela nalazi se restoran, bar, TV sala. Usluga: noćenje sa doručkom doručak-meni. www.hoteleliana.gr/accommodation.htm

Dassia je među turistima iz Srbije najpopularnije mesto na Krfu. Tokom celog leta je omiljeno i među turistima iz Britanije, Skandinavije, i Nemačke, a u avgustu se tu uvek sjati i veliki broj Italijana. Ovaj živopisan rizort ima savršeno balansiran položaj – nalazi na severu ostrva, na njegovoj istočnoj obali preko puta Albanije, na samo 15 km severno od grada Krfa (Kerkyra) i samim time u neposrednoj blizini noćnog života, dok s druge strane nudi mirne plaže za savršeno lenčarenje ispod suncobrana. Na 10 km se nalazi i međunarodni aerodrom. Dassia je smeštena na ravnom delu obale, u podnožju šumovitih, zelenih brda. Mesto se prostire sa obe strane vrlo prometne magistrale, tako da treba imati u vidu da je praktičnije uzeti smeštaj istočno od puta, bliže moru. Turisti u Dassiji mogu da luksuzno odsednu u nekom od dva vrlo udobna hotela sa 4 zvezdice, ali u ponudi su i manji hoteli, pansioni i sobe različitog kvaliteta i cena, tako da je izbor smeštaja raznovrstan.

Hoteli i apartmani su u glavnom južno od centra mesta, a ne previše glasni pabovi su pozicionirani na severu. Oni koji žele žešći večernji provod, a nisu spremni da idu 15 km do Kerkire, mogu se zabaviti u obližnjem Ipsosu 2 km severno. Ipsos u principu ima jeftiniji smeštaj, ali veću gužvu, i veću koncentraciju pabova i klubova.

Glavna plaža je od mešanog sitnog i krupnog šljunka, kao i skoro sve plaže na istočnoj obali Krfa. Duga je oko 200 metara, i ima etiketu Blue Flag, što znači da zadovoljava najviše evropske standarde čistoće i kvaliteta.Na plaži je često umerena gužva, mada je moguće naći i po koje izolovano mesto. Opremljena je ležaljkama i suncobranima, ali ne i toaletima kojih ima samo u tavernama i barovima. Postoje i svi mogući oblicima zabave na vodi (skuteri, wind surfing, sandoline, paraglajding), a zbog mirnog mora naročito je pogodna za skijanje na vodi.Na njenom južnom kraju su dva jedina velika hotela, Dassia Chandris i Corfu Chandris, a na severnom je gušća koncentracija pabova i barova na plaži.More je plitko tako da je pogodno za decu koja se igraju u plićaku, a za celodnevnu porodičnu zabavu najbolje je glavnom magistralom poći severno u mesto Agios Ioannis, gde se nalazi akva park Aqualand.

 

Informacije i rezervacije

DEUS TRAVEL D.O.O. Turistička agencija

ul. Železnička br. 46

21000 Novi Sad

Telefoni:

tel: +381 (0) 21 210 10 77

fax: +381 (0) 21 210 10 78

[email protected]

www.deustravel.rs

Podelite na društvenim mrežama:

Prijavite se na newsletter

Ostavite nam svoju email adresu ispod i redovno ćemo Vas obaveštavati o svim novostima i specijalnim ponudama naše agencije.

Avio karte
za ceo svet

Letovanje u Grčkoj 2024.

Rezervišite letovanje za 2024. na nekim od najlepših mesta u Grčkoj.

Tražiš posao u turizmu?

Odvaži se i postani deo uspešnog tima turističke agencije DEUS TRAVEL-a Novi Sad.

Pronađite povoljan smeštaj na Zlatiboru!

Prijatelji DEUS TRAVEL-a

Poklon vaučer

Poklonite putovanje Vašim najdražima.

Sa naše Facebook stranice

Interesuje Vas rafting?

ARGUS TOURS
Novi Sad

Ovlašćeni zastupnik
DEUS TRAVEL

Imate pitanja?

Ne ustručavajte se da nas pozovete. Stojimo na raspolaganju za sva Vaša pitanja.

Pogledajte ponudu za letovanje u Bugarskoj!

 

Sigurni polazak iz Novog Sada!