Hotel Atrij 4* superior Terme Zreče | Wellness & Spa Slovenija

Hotel Atrij Terme Zrece
Hotel Atrij 4* superior Terme Zreče | Wellness & Spa Slovenija

Hotel Atrij 4* superior Terme Zreče

Kompletnu ponudu sa cenama mozete pogledati na linku koji je...ovde

Hotel Atrij 4* superior Terme Zreče je jedan od najnovijih wellness i spa hotela u Sloveniji koji se nalazi u podnožju zelenog Pohorja, ispunjava standarde eko hotela.Lokacija: u gradu Zreče, hotel je spojen termalnim kompleksom.Sadržaj: pansionski restoran, a la carte restoran, bar, vinoteka, dnevni boravak sa kaminom, wellness i spa centar Idila, kongresni centar, dečji mini klub, frizerski salon, garaža.Smeštaj: Hotel ima 45 soba, od toga 25 dvokrevetnih, 10 porodničnih soba, 5 suita gala sa masažnom kadom… 

CENOVNIK PAKETI ROGLA 2022-2023…PDF

CENOVNIK PAKETI TERME ZREČE 2022.-2023…PDF

Kompletnu ponudu sa cenama mozete pogledati na linku koji je...ovde

Hotel Atrij 4* superior nalazi se u termama Zreče, u podnožju zelenog Pohorja. Hotel Atrij u Terme Zreče otovren je krajem 2011.godine. Namenjen je svima koji žele da pobegnu od svakodnevne buke i stresa.  Hotel inspiriše priča o jabuci – voću koje čuva i obnavlja mladost te predstavlja prirodni izvor zdravlja i energije. Prilikom izgradnje hotela, velika pažnja posvećena je ekologiji, zadovoljeni su svi kriterijumi i hotel Atrij 4**** Zreče je dobio ekološki znak EU. Odanost tradiciji se može osetiti i doživeti u udobnim sobama i apartmanima, opremljenima jedinstvenim furnirom drveta jabuke i prijatnim tkaninama i toplim bojama koje odišu domaćinskom atmosferom i udobnošću.   

Terme Zreče | Wellness & Spa Slovenija

Sve sobe hotela Atrij u Terme Zreče imaju klima uređaj, TV, telefon, kablovski internet, mini bar, mini sef, kupatilo (tuš ili kada). Hotel nudi i smeštaj uz potpunu relaksaciju u posebnim smeštajnim jedinicama. Apartman Gala s finskom saunom i masažnom kadom s grejanim keramičkim ležajem, apartman Gala Prestige s finskom saunom, parnim tušem i masažnom kadom na velikoj otvorenoj terasi, i sobe s masažnim kadama i francuskim balkonima. U okviru hotela nalaze se hotelski restoran, bar, a-la-carte restoran Izba, Retro salon (kamin soba sa bibliotekom), Someliereva soba (soba za degustaciju), Zlodjevo blago (soba za decu), sala za konferencije. „Idila“ wellness & spa centar je sastavljen iz nekoliko tematskih celina : Natura, SAWADDEE, idila Orijenta (tajlandska terapija, masaže), Svet romantike (svet opuštanja u dvoje), Spa & Beauty centar (nega lica i tela, pedikir, manikir, planinski wellness).

.

Kompletna ponuda Termi u Sloveniji na www.slovenija-terme.rs 

Informacije i rezervacije u Novom Sadu:

DEUS TRAVEL D.O.O. Turistička agencija

ul. Železnička br. 46

21000 Novi Sad

Telefoni:

tel:  +381 (0) 21 210 10 77

fax: +381 (0) 21 210 10 78

+381 69 189 98 89 viber

[email protected]

www.deustravel.rs

Podelite na društvenim mrežama:

Prijavite se na newsletter

Ostavite nam svoju email adresu ispod i redovno ćemo Vas obaveštavati o svim novostima i specijalnim ponudama naše agencije.

Avio karte
za ceo svet

Letovanje u Grčkoj 2024.

Rezervišite letovanje za 2024. na nekim od najlepših mesta u Grčkoj.

Tražiš posao u turizmu?

Odvaži se i postani deo uspešnog tima turističke agencije DEUS TRAVEL-a Novi Sad.

Pronađite povoljan smeštaj na Zlatiboru!

Prijatelji DEUS TRAVEL-a

Poklon vaučer

Poklonite putovanje Vašim najdražima.

Sa naše Facebook stranice

Interesuje Vas rafting?

ARGUS TOURS
Novi Sad

Ovlašćeni zastupnik
DEUS TRAVEL

Imate pitanja?

Ne ustručavajte se da nas pozovete. Stojimo na raspolaganju za sva Vaša pitanja.

Pogledajte ponudu za letovanje u Bugarskoj!

 

Sigurni polazak iz Novog Sada!