Grand Hotel Toplice 5* Bled | Wellness & Spa Slovenija

GRAND TOPLICE DEUS TRAVEL
Grand Hotel Toplice 5* Bled | Wellness & Spa Slovenija

Kompletnu ponudu sa cenama mozete pogledati na linku.. ovde

Raskošna elegancija usred Alpa!
Grand Hotel Toplice najpoznatiji je bledski hotel s najlepšim pogledima na Bledsko jezero. Obnovljeni hotel s bogatom istorijom gostima pruža užitak u tradicionalnom stilu i raskošnoj udobnosti. U njemu su boravili mnogi eminentni gosti, a danas ga posećuju oni koji žele najelegantniji boravak na Bledskom jezeru, golferi i konferencijski gosti. Hotel je i poznato mesto za venčanja i veće proslave. Ima privatnu plažu i spremište čamaca, a gostima su na raspolaganju termalni bazen i birane wellness usluge. Grand Hotel Toplice dio je lanca hotela Small Luxury Hotels…
Istorija hotela…godine 1919. hotel je prešao u slovenske ruke. Otkupila ga je domaća stanovnica Jula Molnar koja je smatrana posebno prodornom i brižnom vlasnicom te mu dala novo ime, hotel Toplice. Otprilike u isto vreme kralj Aleksandar proglasio je Bled svojom letnjom rezidencijom i prvi ga put posetio. Pretežni dio političkog i diplomatskog života tako se iz vrućeg Beograda preselio na Bled, a u hotelu Toplice nastanili su se političari i diplomati. Hotel Toplice nakon više modernizacija smatran je najluksuznijim hotelom u državi… U Grand Hotelu Toplice boravili su mnogi eminentni gosti, posljednji među njima posebno cenjen – Stanleyev pokal, koji je na svom putu po Sloveniji, domovini poznatog hokejaša Anže Kopitara, noć proveo i u Grand Hotelu Toplice. Grand Hotel Toplice poznat je i po svojim manje slavnim stalnim gostima – koji se vraćaju ponovo i ponovo te time porodičnu tradiciju poseta Bledu i boravka u Grand Hotelu Toplice prenose na sledeće naraštaje.
Sobe s karakterom…U Grand Hotelu Toplice ima svaki od 87 apartmana i soba svoj karakter. Među njima je 33 luksuznih apartmana i soba s raskošnim stilskim namještajem te prelepim pogledom na jezero. Sve sobe imaju kupaonicu s kadom ili tušem, balkon, izravnu telefonsku vezu, kablovsku televiziju, mini bar, sef, klima-uređaj i priključak na internet. Za još veću udobnost kreveti imaju mogućnost postavljanja tvrdoće madraca, a gosti si mogu birati i jastuk po meri.
Sobe hotela Grand Toplice 5* Bled

GRAND HOTEL TOPLICE DEUS TARVEL.jpg

Image 1 of 9


Gurmanski užitak s najlepšim pogledom u gradu...Hotelskim gostima namenjena su dva restorana. Restoran Grand hotelski je restoran izravno na obali jezera i ima vlastitu natkrivenu terasu. Restoran Julijana sa svojim intimnom atmosferom otvoren je i za vanpansionske goste. Ručkovi, večere i jela po narudžbi i organizuju se u Grand Hall, prekrasnoj dvorani za venčanja, kongrese i druge događaje za zatvorena društva. U hotelu se nalaze dva bara. U polukružnom salonu Aperitiv bara priređuju se prijemi i kokteli, popodne gosti mogu uživati u čajankama, a navečer u klavirskoj muzici. Bar Jezero na terasi pod kestenima uz jezero otvoren je samo u letnjim mesecima.
Restorani hotela Grand Toplice 5* Bled

GRAND TOPLICE DEUS TRAVEL.jpg

Image 1 of 11


Raskošna intima…wellness centar…u Grand Hotelu Toplice nalazi se ugodan manji wellness centar Studio Luisa. Wellness centar nudi kupke, masaže i saune. Deo wellnessa su i manje termalno kupalište i izvor termalne vode, gde gosti mogu termalnu vodu i probati. Posebnost wellnessa su tretmani za parove.
Privatna plaža, spremište za čamce i termalni izvor...Grand Hotel Toplice ima letnje jezersko kupalište s privatnom hotelskom plažom i spremištem za čamce koje privlači goste da sami otkrivaju Bledsko jezero. U wellness centru hotela nalazi se unutarsnji termalni bazen u kojem je izvor termalne vode s pozitivnim delovanjem na unutrašnje organe i nervni sistem. U bazen stalno dotiče sveža termalna voda, a tokom noći bazen se isprazni i napuni svežom termalnom vodom. Na taj je način garantovana je jedinstvena čistoća i svežina vode.
Wellness centar hotela Grand Toplice 5*

GRAND TOPLICE DEUS TRAVEL.jpg

Image 1 of 11


Raskoš i stalan pogled na jezeroGrand Hotel Toplice ugošćuje najzahtjevnije protokolarne, društvene, poslovne i obrazovne događaje. Konferencijski prostori odražavaju karakter hotela, njegovu povijest i tradiciju. Ozračje je posebno ugodno zbog dnevne svetlosti i prekrasnog pogleda na Bledsko jezero.

GRAND TOPLICE DEUS TRAVEL.jpg

Image 1 of 15

Eksterijer hotela Grand Toplice…

Više o hotelu Grand Toplice na Bledskom jezeru www.sava-hotels-resorts.com

Informacije i rezervacije u Novom Sadu

DEUS TRAVEL D.O.O. Turistička agencija

ul. Železnička br. 46

21000 Novi Sad

Telefoni:

tel:  +381 (0) 21  210 10 77

fax: +381 (0) 21  210 10 78

+381 69 189 98 89 viber

[email protected]

www.deustravel.rs

Podelite na društvenim mrežama:

Prijavite se na newsletter

Ostavite nam svoju email adresu ispod i redovno ćemo Vas obaveštavati o svim novostima i specijalnim ponudama naše agencije.

Avio karte
za ceo svet

Letovanje u Grčkoj 2024.

Rezervišite letovanje za 2024. na nekim od najlepših mesta u Grčkoj.

Tražiš posao u turizmu?

Odvaži se i postani deo uspešnog tima turističke agencije DEUS TRAVEL-a Novi Sad.

Pronađite povoljan smeštaj na Zlatiboru!

Prijatelji DEUS TRAVEL-a

Poklon vaučer

Poklonite putovanje Vašim najdražima.

Sa naše Facebook stranice

Interesuje Vas rafting?

ARGUS TOURS
Novi Sad

Ovlašćeni zastupnik
DEUS TRAVEL

Imate pitanja?

Ne ustručavajte se da nas pozovete. Stojimo na raspolaganju za sva Vaša pitanja.

Pogledajte ponudu za letovanje u Bugarskoj!

 

Sigurni polazak iz Novog Sada!