fbpx

Dvorci Bavarske putovanje | 2 noćenja | autobusom

DVORCI BAVARSKE DEUS TRAVEL
DVORCI BAVARSKE 2024
→Minhen – Linderhof – Nojšvajnštajn – Salzburg

 

14.02.2024-19.02.2024
6 dana/3 noćenja
autobusom
 
CENA ARANŽMANA: 219 €

1. dan BEOGRAD Skup putnika na dogovorenom mestu u dogovoreno vreme. Noćna vožnja preko Hrvatske i Slovenije sa usputnim zadržavanjima zbog graničnih formalnosti i pauza.

2. dan MINHEN U prepodnevnim časovima dolazak u Minhen. Razgledanje grada sa vodičem: rezidencija Maksimilijanum, opera, pozorište, centar grada sa Marien placom, Bavarski parlament…Smeštaj u hotel. Slobodno vreme. Noćenje.

3. dan MINHEN – LINDERHOF – NEUSCHWANSTEIN (NOJŠVANŠTAJN) – MINHEN
Doručak. Slobodno vreme ili fakultativni izlet i obilazak dvorca Nojšvanštajn. Poseta najlepšem dvorcu Bavarske i jednom od najlepših u Evropi. Podignut na litici u stilu staronemačkih viteških zamkova, inspirisao je Volta Diznija na izradu prepoznatljive “špice” za brojne crtane filmove. Nakon obilaska poseta najreprezentativnijeg dvorca – palate Ludviga II, Linderhof. Bajkoviti dvorac, jedan od tri dvorca kralja Ludviga II koji je okružen prelepim parkovima, fontanama i paviljonima. Slobodno vreme do povratka u Minhen u večernjim časovima. Noćenje.

4. dan MINHEN – SALZBURG Slobodno vreme ili mogućnost fakultativne posete Salzburgu. Dolazak u Salzburg u popodnevnim časovima. Po dolasku razgledanje istorijskog jezgra grada: Mocartov trg , biskupska rezidencija, Katedrala, Univerzitetska crkva, Mocartova rodna kuća, park Mirabel.
Povratak u Minhen. Noćenje.

5. dan MINHEN
Doručak. Napuštanje hotela. Slobodno vreme do polaska. Polazak za Srbiju u predvečernjim časovima.

6. dan BEOGRAD– Dolazak u Beograd u jutarnjim časovima.

CENA ARANZMANA 219€
– plaćanje u dinarskoj protivvrednosti po srednjem kursu NBS na dan uplate –

ARANŽMAN OBUHVATA:
– Vanlinijski prevoz turističkim autobusom (visokopodni ili dabldeker, audio, video opremljenosti, prosečne udobnosti, bez obuhvaćenih usluga pića, hrane i dr. tokom putovanja- na relaciji prema programu putovanja)
– Smeštaj na bazi 3 noćenja sa doručkom (švedski sto) u Minhenu u hotelu 3* u 1/2 sobama
– Razgledanja i obilaske prema programu ( Minhen)
– Usluge pratioca grupe,
– Agencijske usluge.

ARANŽMAN NE OBUHVATA:
– Putno zdravstveno osiguranje
– Individualne troškove putnika.
– Boravišnu taksu : u trenutku objavljivanja ovog programa nije uvedena
– Doplata za 1/1 sobu 90€
– Fakultativne izlete:
Dvorci Linderhof i Nojšvanštajn- 65€ (u cenu izleta uključeno: prevoz autobusom, ulaznice za oba dvorca, usluga vodiča pratioca i lokalnog vodiča)
– Salzburg 25€ ( u cenu izleta uključeno: prevoz autobusom, razgledanje grada sa vodičem)

OPIS I LOKACIJA HOTELA:
Putnici će biti smešteni u navedenim ili sličnim hotelima na osnovu raspoloživosti. Potpisivanjem Ugovora o putovanju stranka prihvata svaki hotel odgovarajuće kategorizacije i opisa navedenog u Programu putovanja. Organizator odmah po zvaničnoj potvrdi rezervacije od strane partnera, obaveštava putnike o nazivu hotela putem sajta www.etaturs.rs.

Das Bento Inn München Messe 3*  bento-inn-munchen.com  Objekat Bento Inn Munich raspolaže fitness centrom, privatnim parkingom, zajedničkim salonom i terasom. Smešten je u Minhenu, na 2,7 km od Kongresnog centra ICM-Internationales. Nalazi se na 8 km od Bavarskog nacionalnog muzeja i 9 km od Bavarske državne opere i Minhenske kraljevske pivnice. Nudi  zajedničku kuhinju i recepciju koja radi non-stop. Besplatan WiFi je dostupan u celom objektu. Sobe su 1/2 i 1/2+1 opremljene flat-screen TV-om.
Svaka soba ima sopstveno kupatilo, fen za kosu i posteljinu. U objektu Bento Inn Munich se svakog jutra služe doručak na bazi švedskog stola i kontinentalni doručak.

NAPOMENE U VEZI SMEŠTAJA:
• U smeštajne objekte se ulazi prvog dana boravka od 15:00 časova (postoji mogućnost ranijeg ulaska), a napuštaju se poslednjeg dana boravka do 09:00 časova.
• Opisi smeštajnih objekata su informativnog karaktera. Za eventualna odstupanja i kvalitet usluge u okviru smeštajnih objekata, organizator putovanja ne snosi odgovornost, jer to isključivo zavisi od smeštajnih objekata.
• U pojedinim smeštajnim objektima treći i četvrti ležaj mogu biti pomoćni. Dimenzija i izlged pomoćnog ležaja zavise od smeštajnih objekata, može biti sofa na razvlačenje, ali je uglavnom manjih dimenzija u odnosu na standardni ležaj.
• Organizator putovanja ne može da utiče na razmeštaj po sobama, jer to isključivo zavisi od recepcije smeštajnog objekta.
• Putnik je dužan da poštuje pravila smeštajnog objekta i sam snosi odgovornost usled sankcionisanja od strane osoblja.
• Organizator putovanja, zadržava pravo rasporeda po sobama, u skladu sa strukturom soba smeštajnog objekta. Ukoliko postoji mogućnost u datom momentu u smeštajnom objektu, putnici će dobiti vrstu kreveta (bračni, razdvojeni) po želji, sobe jednu do druge, na istom spratu itd. Agencija se trudi da izađe u susret željama putnika, no često ovakve stvari nisu izvodljive – te ih ne možemo garantovati.
• Organizator zadržava pravo promene hotela za drugi iste ili više kategorije na sličnoj lokaciji, kao i avio kompanije

UZ OVAJ PROGRAM VAZE OPSTI USLOVI ORGANIZOVANJA PUTOVANJA AGENCIJE
ETA TOURS OTP 119/2021 kat A od 13.10.2021.

Cenovnik br. 1 od 20.11.2023
EG-66/2023

Informacije i rezervacije u Novom Sadu:

DEUS TRAVEL D.O.O. Turistička agencija

ul. Železnička br. 46

21000 Novi Sad

Telefoni:

tel:  +381 (0) 21 210 10 77

fax: +381 (0) 21 210 10 78

+381 69 189 98 89 viber/mobilni

[email protected]

www.deustravel.rs

 

Podelite na društvenim mrežama:

Prijavite se na newsletter

Ostavite nam svoju email adresu ispod i redovno ćemo Vas obaveštavati o svim novostima i specijalnim ponudama naše agencije.

Avio karte
za ceo svet

Letovanje u Grčkoj 2024.

Rezervišite letovanje za 2024. na nekim od najlepših mesta u Grčkoj.

Tražiš posao u turizmu?

Odvaži se i postani deo uspešnog tima turističke agencije DEUS TRAVEL-a Novi Sad.

Pronađite povoljan smeštaj na Zlatiboru!

Prijatelji DEUS TRAVEL-a

Poklon vaučer

Poklonite putovanje Vašim najdražima.

Sa naše Facebook stranice

Interesuje Vas rafting?

ARGUS TOURS
Novi Sad

Ovlašćeni zastupnik
DEUS TRAVEL

Imate pitanja?

Ne ustručavajte se da nas pozovete. Stojimo na raspolaganju za sva Vaša pitanja.

Pogledajte ponudu za letovanje u Bugarskoj!

 

Sigurni polazak iz Novog Sada!