Hotel Desert Rose Resort 5* | Hurgada

Desert Rose (1)
Hotel Desert Rose Resort 5* | Hurgada

 

Hotel Desert Rose Resort 5*  nalazi se u južnom delu Hurgade na svojoj plaži, oko 10km od centra i aerodroma.

Hotelski kompleks Desert Rose Resort 5* zauzima površinu od oko 300.000m2. Hotel Desert Rose Resort je poznat po vrhunskoj usluzi, dobrom sadržaju i prelepoj plaži dugoj oko 1km u obliku lagune koja je idealna za porodice sa decom. Kompleks se sastoji od 6 blokova i u ponudi ima 912 smeštajnih jedinica. Gostima su na raspolaganju bazeni, nekoliko a la carte restorana i barova.

Za decu tu su dečiji klub (4-12 godina), igralište, bazen, mini disko i razne animacije.

Peščana plaža je lepo uređena dužine oko 1km u obliku lagune koja je idealna za porodice sa decom. Pored glavne plaže u laguni, hotel ima i dve manje plaže na otvorenom moru kao i ponton. Jedan mali deo je sa koralnim grebenom, što privlači veliki broj zaljubljenika u podvodni svet. Ima dva bara koji služe piće i užinu, a gosti hotela mogu bez doplate da koriste peškire, ležaljke i suncobrane.

Desert-Rose-11

Image 1 of 21

Smeštaj:
Kompleks raspolaže sa 912 smeštajnih jedinica i sve imaju klima uređaj, sef, SAT LCD TV, mini bar, fen za kosu.

Standardne sobe su veličine oko 32m2 i mogu imati pogled na baštu, bazen ili bočni pogled na more.

Superior sobe su renovirane i veličine su oko 32m2, u ovim sobama Wi-Fi internet je besplatan i mogu imati pogled na baštu ili bazene.

Porodične sobe sa pogledom na vrt po površini su malo veće od standardne sobe, sastoje se od jedne sobe i imaju tri ležaja.

Deluxe club sobe su veličine oko 32m2 i nalaze se na laguni sa direktnim pogledom na more.

Suite deluxe club sobe su veličine oko 64m2 i nalaze se na laguni sa direktnim pogledom na more, sastoje se od spavaće sobe i dnevnog boravka.

Plaća se: telefon, room service.

Usluga u hotelu Desert Rose Resort je All Inclusive – rani doručak, doručak, ručak, večera i kasna večera (samoposluživanje – izbor više jela, po hotelskim pravilima). Pored glavnog restorana hotel ima 4 a la carte restorana (gosti mogu više puta u toku boravka da koriste ručak ili večeru uz prethodnu rezervaciju bez doplate) – Il Delfino – riblji restoran, Fattoosh – libanski restoran i El Ranchero-meksički restoran. Gostima su na raspolaganju i barovi – Tropicana, Club Soda, Sunset Bar, Blue Lagoon, Sand Bar, Sea Breeze, Rose Bar, Harry’s Bar, The Dance Club, Bella Vista i Ali Baba. U konceptu su i užine, sladoled, lokalna alkoholna i bezalkoholna pića.

Plaća se: La Dolce Vita-italijanski restoran, uvozna alkoholna i bezalkoholna pića, Ali Baba bar, doručak u restoranu IL Delfino, sve ostalo van koncepta.

Hotel Desert Rose Resort ima pravo da promeni detalje usluge u zavisnosti od sezone (vreme, sadržaj…).

Frizerski salon, lekar, šatl bus prevoz do centra Hurgade, dve konferencijske sale, bankomat.

Hotel Desert Rose Resort ima tri velika bazena (bazen bez aktivnosti, olimpijski bazen i otvoren bazen sa animacijama), deo u bazenu predviđen za mlađu decu sa dva tobogana, aqua park sa 6 tobogana. Bazen sa animacijama i aqua park se greju tokom zimske sezone (što je promenljivo u zavisnosti od vremenskih uslova i popunjenosti hotelskih kapaciteta).

Od ostalih aktivnosti u hotelu Desert Rose Resort tu su: stoni tenis, tereni za razne sportove: fudbal, boćanje, košarku, tenis i odbojku, odbojka na plaži, gimnastika u vodi, zumba, step aerobik, karaoke, časovi trbušnog i latino plesa, kao i mnoge dnevne i večernje animacije, besplatan internet u superior sobama i javnim prostorijama hotela.

Plaća se: osvetljenje teniskih terena i oprema za tenis, sportovi na vodi i ostalo van koncepta.

Za najmlađe:

Dok će oni uživati u svom odmoru sa All Inclusive uslugom, vi ćete uživati da ih vidite širokog osmeha.

Dečiji klub Ružica će vam omogućiti savršen porodični odmor i učiniće sve članove porodice srećnim.

Igra, zabava i učenje. U specifičnom prostoru i sa programima koji su prilagođeni svakom uzrastu, Klub Ružica nastao je inspirisan onom fazom detinjstva u kom na odmoru nastaju najsnažniji utisci, živopisnih boja. Sport, istraživanje, umetnost, večernja mini zabava, predstave… po jedan nezaboravan trenutak za svakoga.

Kroz brojne aktivnosti koje nudimo, mališani imaju mogućnost da izgrade ispravne vrednosti koje će im biti dobri saputnici kroz čitav život: prihvatanje i tolerancija, hrabrost i vera u sebe, jednakost, široka shvatanja, timski rad, kreativnost, saradnja.

Aktivnosti i zabava:

-svakodnevno plivanje u moru i časovi plivanja u moru

-mini fudbal, odbojka na plaži

-različite vrste plesa

-umetničke radionice, pozorište, društvene igre

-takmičenja u pevanju, plesu, kuvanju, izradi frizura, takmičenje talentovanih, maskenbal

-večera na plaži uz muziku i ples, igra potrage za izgubljenim blagom, igra pirata, grupne igre u pesku…

Tematski dani prepuni različitih iznenađenja.

Gostima hotela Desert Rose Resort je na raspolaganju korišćenje teretane besplatno.

Plaća se: sauna, parno kupatilo, masaže i ostali tretmani.

Website: https://desertrose.com/

Egipat: putovanje koje će vas napuniti impresijama!
Egipat. Putovanje, all inclusive? Oboje je dobar izbor. Putovanje u Egipat naime uvek je puno avantura i upoznavanja nove kulture. Egipat putovanje  će vas u različite delove ove baš posebne afričke države. A Egipat all inclusive je najbolji izbor za vas, ako želite samo uživati u resortima, kupati se u toplom i čistom moru i zabavljati se uz hotelsku animaciju.

Ako se odlučite za Egipat putovanja all inclusive, onda izaberite Hurgadu.. A klasično putovanje u Egipat povešće vas po manje ili više celoj državi.

Egipat: putovanje za avanturiste!
Ako želite doživeti puno lepih stvari, susresti se sa novom kulturom i istraživati bogatu istoriju Egipta, onda je za vas najbolji izbor putovanje u Egipat. Možete ga kombinovati i sa odmorom uz Crveno more. Isto tako zanimljiv izbor je krstarenje po reci Nil.

Takvo putovanje biće prava mala avantura, sa koje ćete se vratiti puni impresija i lepih uspomena. Egipat naime nudi mnogo toga šta jednostavno morate videti i doživeti. Ali gde god išli, budite spremni na drugačiju kulturu i na puno iznenađenja.

Putovanje u Egipat: šta vredi videti?
Egipat putovanje može vas odvesti na puno različitih mesta. Ali neke između njih zaista ne smete ispustiti. To su sigurno:
→piramide u Gizi,

→Luksor,
→reka Nil,
→predivno Crveno more i
→pustinja.

Putovanje u Egipat bez obilaska piramida prava je mala tragedija:
Obiđite veličanstvene piramide u Gizi. One su naime jedno između retkih antičkih čudesa koja su sačuvana do danas.

Najveća je sigurno Keopsova piramida, a u Gizi naići čete i na Kefrenovu i Mikerinovu piramidu. One su zaista dobro očuvane i pogled na njih uzeće vam dah. Ali verovatno bićete i iznenađeni kada budete saznali, da u stvari nisu bile nikad korišćene kao grobnice i u njima nisu nikad našli mumije. Za šta su ih koristili, još uvek ne znamo ali sigurno su predivne i posebne.

Piramide u Gizi možete obići i ako se odlučite za Egipat letovanje, jer u agencijama – kao i naši partneri organizuju posebne izlete sa obilaskom piramida.

U Egiptu se inače nalazi čak oko 140 različitih piramida, a ove u Gizi, zanimljivo,  nisu najstarije. Najstarija je Džozerova piramida u Sakari, koja je stara 4600 godina.

Ne zaboravite na Luksor!
Osim piramida u Gizi, Egipat putovanje mora vas voditi i do kompleksa hramova u Karnaku u gradu Luksor. Ime hrama na srpskom značilo bi „utvrđeno selo“, a napravljen je bio oko 2055. godine pre nove ere. Gradili su ga neverovatnih 2.000 godina. Hram je bio posvećen bogovima Amunu, Mut i Khonsu. Amun, kojeg zovemo i Amon, bio je Egipatski bog sunca i sa time najvažnije božanstvo u starom Egiptu. Mut (Majka) bila je veoma voljena boginja starog Egipta. Kao boginja bila je majka svemu što postoji na svetu. A Khonsu (putnik) bio je Bog meseca.

Pored hrama u Karnaku, u Luksoru čeka vas i hram čuvene i kontraverzne kraljice Hatšepsut, koja je bila jedan od najuspešnijih faraona svih vremena. Jer u to vreme žene nisu smele biti kraljice, Hatšeput oblačila se kao muškarac i nosila je veštačku bradu.

U Luksoru čeka vas još više zanimljivosti. Tamo vas čekaju i dva velika kamena kipa faraona Amenofisa. Izgrađena su u 14. veku p.n.e., a teški su preko 2.000 tona. Nekada su čuvali ulaz u hram Tebi. Baš to je nekad bio i najveći kompleks hramova u Egiptu, a danas ga na žalost više nema, jer je srušen. I Luksor možete obići putem Egipat all inclusive letovanja, jer agencije obično – i naši partneri – organiziraju i taj izlet.

EGIPAT 2 Turistička agencija Deus Travel

Dolina kraljeva sa grobnicom Tutankamona!
Putovanje u Egipat mora vas povesti i u Dolinu kraljeva, gde se nalaze impozantne grobnice. Ima ih čak 62 ali su sve bile opljačkane i uništene, osim grobnice faraona Tutankamona. Grobnica je bila sakrivena, zato je ostala i sačuvana. Arheolozi su je našli tek 2005. godine.

Abu Simbel: hram koji će vas začarati!
Kratko putovanje u  Egipat ne može vas povesti baš svuda,  ali ako ga kombinujete sa letovanjem u Sharm el Sheiku ili Hurghadi, hram Abu Simbel stvarno bi vredelo videti.

Tokom svoje vladavine izgradio ga Ramsez II. Gradili su ga oko 20 godina. Na ulazu nalaze se ogromne statue, koje su stvarno fascinantne. A sam hram je prepoznatljiv i po svom specifičnom stilu arhitekture. Naime, napravljen je u jednom komadu, kojeg su u jednom trenu i premestili iz prvobitne lokacije, da bi ga sačuvali od poplave.

EGIPAT 5 Turistička agencija Deus Travel
Egipat letovanje na Nilu? Pa možda može i to!
Pored obilaska piramida i hrama, na putovanju u Egiptu pođite i na krstarenje po Nilu. To će biti sigurno prava avantura. Stari Egipćani verovali su, da je reka Nil prolaz između života i smrti, a zvali su je Itru, što znači – jednostavno – reka. Nil meri 6.650 kilometara, a reka prolazi kroz 11 država.

Ako ne želite ići na celo krstarenje, barem na kratko zaplovite malim brodićem u Kairu. Neće vas puno koštati ali doživećete nešto baš posebno.

Egipat: putovanje all inclusive je idealno za otkrivanje Crvenog mora!
Pored reke Nil, sigurno je najvažniji deo Egipta predivno more. U tome ćete najviše uživati ako se odlučite za Egipat all inclusive u jednom od predivnih hotela

EGIPAT 3 Turistička agencija Deus Travel

Zaronite u to toplo, lijepo i jedinstveno more, te uživajte u podvodnom svetu. Tamo naime živi čak više od 1.200 vrsta riba, od toga 44 vrsta morskih pasa. Predivno more skriva i 250 vrsta korala, a njegova boja je čarobna. I još jedna zanimljivost. Crveno more je za oko 35% slanije od drugih mora, zato nudi još više benefita za zdravlje. Jedna od onih je sigurno unapređenje cirkulacije kože.

Putovanje u Egipat mora vas povesti i u pustinju!
Isto tako putovanje u Egipat mora uključivati i obilazak pustinje. Najbolje, da ju istražite kvadovima, a možete isprobati i jahanje kamila. Sigurno je pustinja predivna i posebna, iako veoma vruća. A u pustinji sakrivena je i predivna oaza. Sa svih strana oko nje nalazi se pustinja, a jedinstvena peščana kupka u vrućem pesku dokazano je lekovita. Na žalost ova čudesna oaza nalazi se u srcu pustinje, čak 830 kilometara od Kaira, zato nije jednostavno dostupna.

Ako želite obići ovu oazu, odgovor na pitanje: kada je najbolje putovati u Egipat, biće od aprila do oktobra.

EGIPAT 4 Turistička agencija Deus Travel
Kada je najbolje putovati u Egipat?
Ako želite u Egipat na turističko putovanje, odgovor na pitanje: kada je najbolje putovati u Egipat, sigurno biti će od oktobra do aprila . Jul i avgust nisu najbolji meseci za nešto takvo, pre svega zbog velike vrućine.

Ali ako odlazite u Egipat na letovanje, onda je odgovor na pitanje: kada je najbolje putovati u Egipat, kad god preko leta. Letovanje će biti super sve od juna do oktobra.

Znači: kad je najbolje putovati u Egipat? Odgovor isključivo zavisi od vaših želja.

EGIPAT 1 Turistička agencija Deus Travel

Informacije i rezervacije u Novom Sadu:

DEUS TRAVEL  D.O.O. Turistička agencija

ul. Železnička br. 46

21000 Novi Sad

Telefoni:

tel:  +381 (0) 21 210 10 77
fax: +381 (0) 21 210 10 78
mob: +381 69 189 98 89 viber / mob

[email protected]

www.deustravel.rs

Podelite na društvenim mrežama:

Prijavite se na newsletter

Ostavite nam svoju email adresu ispod i redovno ćemo Vas obaveštavati o svim novostima i specijalnim ponudama naše agencije.

Avio karte
za ceo svet

Letovanje u Grčkoj 2024.

Rezervišite letovanje za 2024. na nekim od najlepših mesta u Grčkoj.

Tražiš posao u turizmu?

Odvaži se i postani deo uspešnog tima turističke agencije DEUS TRAVEL-a Novi Sad.

Pronađite povoljan smeštaj na Zlatiboru!

Prijatelji DEUS TRAVEL-a

Poklon vaučer

Poklonite putovanje Vašim najdražima.

Sa naše Facebook stranice

Interesuje Vas rafting?

ARGUS TOURS
Novi Sad

Ovlašćeni zastupnik
DEUS TRAVEL

Imate pitanja?

Ne ustručavajte se da nas pozovete. Stojimo na raspolaganju za sva Vaša pitanja.

Pogledajte ponudu za letovanje u Bugarskoj!

 

Sigurni polazak iz Novog Sada!