DASSIA OSTRVO KRF GRCKA DEUS TRAVEL

DASIA – OSTRVO KRF

Nekada malo ribarsko selo Dassia na sunčanim plažama, udaljeno je od glavnog grada Krfa 12 km. Danas jedno od omiljenih letovališta na ostrvu pruža mnoge mogućnosti i zabave. Uživajte u tradicionalnoj Grčkoj kuhinji u mnogim tavernama, lepoti dugih peščanih plaža, mogućnošću bavljenja sportovima na vodi, gostoljubivosti domaćina i drugim mogućnostima za zabavu i opuštanje koji će sigurno zadovoljiti i one najizbirljivije.

Dassia ima dugačku ali usku plažu sa šljunkom uz šumski pojas borova i maslina. Čitav ambijent je mediteranski i čaroban. Najveći broj agencija sa našeg tržišta turiste vodi baš u Dassiju a ako samo jednom odete tamo shvatićete i zašto.

Glavna Dasia plaža je u delovima peščana u delovima šljunkovita, kao i skoro sve plaže na istočnoj obali Krfa, sa prelepo uređenim šetalištem dugim 3 km. Dasia plaža ima Plavu zastavicu – što znači da zadovoljava najviše evropske standarde kvaliteta i čistoće. Sama plaža nalazi se u podnožju šumovitih, zelenih brda pa je klima umereno-kontinentalna i nema vlage.

Duž šetališta, naići ćete na veliki broj barova, taverna, kafea i prodavnica. Dasia je pravo mediteransko mesto, koje ljudi uvek iznova posećuju zahvaljujući predivnom moru, plaži i suncu.

Kako je plaža u Dasiji prilično velika i duga, na plaži je najčešće umerena gužva, a možete naći i neko izolovano mesto, uglavnom van sezone. U samom jeku sezone može da se desi da se pojača priliv turista ali i njihovog lokalnog stanovništa, ali ni to nije toliko alarmantno kao na pretrpanim plažama Halkidikija. Dasia plaže su odlično turistički organizovane. Opremljene su ležaljkama i suncobranima, ali ne i toaletima – toaleti su isključivo u tavernama i barovima.

Ako ste ljubitelji malo aktivnijeg odmora, ovde ima sadržaja i za vas. Na Dasia plaži zastupljeni su razni oblici zabave na vodi, poput skutera, wind surfing-a, sandoline, paraglajdinga, skijanja na vodi – uživaćete u svojim omiljenim ‘’akrobacijama’’ na vodi.

 

Informacije i rezervacije u Novom Sadu:

DEUS TRAVEL D.O.O. Turistička agencija

ul. Železnička br. 46

21000 Novi Sad

Telefoni:

tel:  +381 (0) 21 210 10 77

fax: +381 (0) 21 210 10 78

office@deustravel.rs

www.deustravel.rs

Podelite na društvenim mrežama:

Prijavite se na newsletter

Ostavite nam svoju email adresu ispod i redovno ćemo Vas obaveštavati o svim novostima i specijalnim ponudama naše agencije.

Avio karte
za ceo svet

Letovanje u Grčkoj 2023.

Rezervišite letovanje za 2023. na nekim od najlepših mesta u Grčkoj.

Tražiš posao u turizmu?

Odvaži se i postani deo uspešnog tima turističke agencije DEUS TRAVEL-a Novi Sad.

Pronađite povoljan smeštaj na Zlatiboru!

Prijatelji DEUS TRAVEL-a

Poklon vaučer

Poklonite putovanje Vašim najdražima.

Sa naše Facebook stranice

Interesuje Vas rafting?

ARGUS TOURS
Novi Sad

Ovlašćeni zastupnik
DEUS TRAVEL

Imate pitanja?

Ne ustručavajte se da nas pozovete. Stojimo na raspolaganju za sva Vaša pitanja.

Prelepa Srbija

Upoznaj se sa lepotama Srbije!