DAFNI PLUS 2** APP HOTEL – LEPTOKARIA

HIT PONUDA 2017.!!!

Apartmanski hotel “Dafni plus”, je novoizgrađeni objekat i lociran na oko 120 m od plaže u središnjem delu letovališta.Hotel raspolaže studijima sa 1/2, 1/3 i 1/4 ležajima i u pitanju su singl ležajevi. Poseduje dvorište, restoran, recepciju, lift, bežični internet,video nadzor, pristup za invalide, mogućnost parkiranja. Studio ima jednu prostoriju bez vrata, moderno su namešteni, opremljeni kuhinjom (grejno telo bez rerne, frižider, posuđe za predviđen broj osoba), kupatilom, potpuno novim nameštajem sa klimom i TV-om, i terasom sa garniturom  za sedenje.

Pogledajte cenovnik 2017.pdfARANŽMAN OBUHVATA:

  • boravak od 11 dana (10 noćenja) sa uslugom najma u studijima,
  • smene 31.05.’14.; 10.06.’14.; 08.09.’ 18.09.2017. date su u paketu sa prevozom;
  • usluge predstavnika agencije,
  • organizaciju aranžmana.

ARANŽMAN NE OBUHVATA:
prevoz, korišćenja klime u iznosu od 5€ dnevno po smeštajnoj jedinici (plaća se na licu mesta); troškove međunarodnog putnog osiguranja, fakultativne izlete i ostale nepomenute troškove. Moguće je organizovati ishranu u restoranu hotela “Dafni plus” na bazi polupansiona (doručak, večera) po ceni od 10 € dnevno po osobi. Cena polupansiona za decu do 6 godina je 5 € dnevno, a za decu od 6 do 12 godina je 8 € dnevno. Doplata za ručak 7 € po osobi dnevno za odrasle a za decu do 6 g. 3.5 € a za uzrast o 6-12 godina je 5,5 €. Popusti za decu u AP: Dete do 3 godine u zajedničkom ležaju je besplatno. Dvoje dece do 10 godina mogu da koriste jedan zajednički ležaj.
USLOVI PLAĆANJA: Prilikom prijave putnik je u obavezi da odabere način plaćanja koji se ne može naknadno menjati.
30 % prilikom rezervacije aranžmana a ostatak najkasnije 14 dana pre početka putovanja;
30 % cene aranžmana prilikom rezervacije, ostatak u jednakim mesečnim ratama do 10.12.2016.;
a) čekovima građana uz uvećanje od 1% mesečno za rate koje dospevaju od dana deponovanja čekova. Čekovi se deponuju najkasnije 14 dana pre započinjanja aranžmana;
b) administrativnom zabranom uz uvećanje cene od 1% mesečno za rate koje dospevaju od dana izdavanja predračuna

PROGRAM PUTOVANJA:
Polazak dan ranije u odnosu na dan u tabeli; Putovanje: Valjevo–Beograd–Požarevac–Leptokaria; Sastanak putnika pola sata pre predviđenog vremena polaska.  1.dan – 11.dan Leptokaria – dolazak u mesto odredišta, smeštaj, boravak u objektu na bazi izabrane usluge, noćenje; 11.dan Leptokaria – napuštanje objekta, putovanje. Polazak iz Leptokarije je u 17:00 h (po lokalnom vremenu) odnosno po informaciji našeg predstavnika. 12.dan Valjevo – Dolazak u Valjevo, na mesto polaska. (zavisi od  uslova i vanrednih dešavanja  na putu i graničnim prelazima).
PUTNA ISPRAVA:
Svaki putnik je u obavezi da poseduje ispravnu putnu ispravu. Prilikom prijave na prodajnom mestu dostaviti broj pasoša. Putnici, državljani Srbije, moraju posedovati crveni, biometrijski pasoš za koji nije potrebna viza za Republiku Grčku. Putnici koji nisu državljani Srbije, u obavezi su da se sami upoznaju sa viznim režimom zemlje u koju putuju.
OSIGURANJE:
Međunarodno zdravstveno osiguranje (grupno) iznosi: za uzrast od 6 meseci do 18 g. starosti – 0,50 € dnevno, od 18 do 70 g. starosti – 1,00 € dnevno i preko 70 g. starosti – 2,00 € dnevno. Porodično osiguranje je povoljnije i zavisi od broja članova porodice i preporučuje se  putnicima u sopstvenim prevozu.
 PREVOZ:
Organizovan je autobusima visoke turističke klase (visokopodni, sa klimom, audio-video opremom,  aparatom za kafu). Polazak  autobusa za Grčku je dan ranije od datuma iz tabele, a dolazak u Leptokariju je dana iz tabele. Polazak iz Leptokarije je u 17:00 h (po  lokalnom vremenu) posledenjeg dana iz tabele i dolazak u mesto polaska je dan kasnije od dana iz tabele u jutarnjim satima (između 05:00 h i 07:00 h) Polasci iz Valjeva, Beograda i Požarevca.
 CENA PREVOZA IZNOSI:  
60,00 € po osobi. Deca do 10 godina plaćaju prevoz 50,00 €.  Deca do 3 godine ne plaćaju prevoz i nemaju sedište u autobusu. Cena prevoza u jednom pravcu za odrasle je 40 € a za decu do 10 godina je 30 €. Prevoz je neophodno uplatiti do polaska.
 SMEŠTAJ:
Korišćenje studija počinje od 14:00h prvog dana, studio se mora napustiti najkasnije do 09:00h poslednjeg dana aranžmana. Putnici ulaze u očišćenu i spremljenu smeštajnu jedinicu, ali su u obavezi da tokom svog boravka sami vode računa o higijeni iste. Eventualne neispravnosti i nedostatke u studijima prijaviti odmah predstavniku agencije. Korišćenje studija obuhvata: posteljinu  koja se  menja jednom u smeni, peškiri koji se menjaju na 5 dana,  korišćenje električne energije, tople/hladne vode.  Objekti je kategorisan po važećim grčkim propisima.
 NAPOMENA:
Za spojene smene u korišćenju odobravamo popust od 10% na prvu smenu. Cene su iskazane u evrima. Plaćanje je u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu za Banca Intesa Beograd na dan uplate.

CENOVNIK LEPTOKARIA 2017. PDF ovde

Uz ovaj program važe opšti uslovi putovanja Agencije Balkanik Valjevo usaglašeni sa YUTA standardom.

 

Informacije i rezervacije u Novom Sadu:

DEUS TRAVEL D.O.O. Turistička agencija

ul. Železnička br. 46

21000 Novi Sad

 

Telefoni:

tel:  +381 (0) 21 210 10 77

fax: +381 (0) 21 210 10 78

[email protected]

www.deustravel.rs

 

Podelite na društvenim mrežama:

Prijavite se na newsletter

Ostavite nam svoju email adresu ispod i redovno ćemo Vas obaveštavati o svim novostima i specijalnim ponudama naše agencije.

Avio karte
za ceo svet

Letovanje u Grčkoj 2024.

Rezervišite letovanje za 2024. na nekim od najlepših mesta u Grčkoj.

Tražiš posao u turizmu?

Odvaži se i postani deo uspešnog tima turističke agencije DEUS TRAVEL-a Novi Sad.

Pronađite povoljan smeštaj na Zlatiboru!

Prijatelji DEUS TRAVEL-a

Poklon vaučer

Poklonite putovanje Vašim najdražima.

Sa naše Facebook stranice

Interesuje Vas rafting?

ARGUS TOURS
Novi Sad

Ovlašćeni zastupnik
DEUS TRAVEL

Imate pitanja?

Ne ustručavajte se da nas pozovete. Stojimo na raspolaganju za sva Vaša pitanja.

Pogledajte ponudu za krstarenja!

 

        Grupni li individualni polasci na                    krstarenja!