CRNA GORA DEUS TRAVEL

CRNA GORA

Crna Gora je biser Mediterana, po mnogo čemu je posebna, smeštena je na jugu Jadranskog mora. Nigde nećete naći, na tako malom prostoru, toliko prirodnog bogatstva, lepote, pitomih plaža, bistrih jezera, brzih reka i predivnih planina – osim u Crnoj Gori. Ujutru se možete probuditi na prekrasnoj obali Jadranskog mora, ručati na jezeru, a uveče uživati šetajuci planinama Crne Gore. Crna Gora je mesto koje vas neće ostaviti ravnodušnim.
Na samom jugu velikog plavetnila Jadranskog mora, u nedrima balkanskih planina, smeštena je Crna Gora. Ova lepotica divlje prirode obasuta je superlativima kakve bi svi poželeli. Na malom prostoru, okupili su se : more sa predivnim plažama, reke sa jedinstvenim kanjonima, bistra jezera i gorostasne planine. Takva lepota oduzima dah i pri prvom susretu svaki putnik večno ostaje zaljubljen u Crnu Goru…

Crna Gora – lepota od koje zastaje dah…
Crna Gora je zasigurno jedna od najzanimljivijih turističkih tačaka na svetu. Iako pokriva svega oko 14.000 km2 i ima tek oko 670.000 stanovnika, njen doprinos svetskoj kulturnoj baštini utoliko je i veći. Tokom vekova svoje bogate istorije Crna Gora je opstala i ostala jedan od najsvjetlijih primera borbe za slobodu i za sopstveno postojanje i mesto kome se uvek govorilo sa poštovanjem. Hrišćanska, muslimanska, ilirska, vizantijska, turska i slovenska civilizacija ovde su se stopile čineći Crnu Goru doveka raskrsnicom kulture i istorije.

Crna Gora menjala je svoje ime mnogo puta. Od latinske oblasti pod nazivom Prevalis, preko srednjevekovne države Zete, do savremenog Crna Gora, kako se menjalo ime, tako se i prostor, zahvaljujući svim civilizacijama koje su na njemu kraće ili duže boravile, pretvarao u mozaik civilizacijskih tekovina. Ovaj kvalitet Crne Gore i danas je, u svetu njen najcenjeniji aspekt … Deus travel iz Novog Sada Vam u Crnoj Gori nudi kada je morska obala u pitanju, sve poznatije hotele od Ulcinja na jugu pa sve do Herceg Novog i Igala na severu jadrana. Najbolju i najobimniju ponudu hotela, apartmana i privatnog smeštaja imamo u Rafailovićima, Bečićima i Budvi. Takođe sa Deus travelom možete ići na neku od planina u Crnoj Gori, kao i adrenalinski Rafting rekom Tarom što svakako predstavlja nezaboravno iskustvo…

Pogledajte sajt posvećen Rafailovićima Crna Gora ovde..

 

Pogledajte galeriju fotografija…iz Crne Gore

 

Informacije i rezervacije u Novom Sadu:

DEUS TRAVEL D.O.O. Turistička agencija

ul. Železnička br. 46

21000 Novi Sad

Telefoni:

tel: +381 (0) 21 210 10 77

fax: +381 (0) 21 210 10 78

office@deustravel.rs

www.deustravel.rs

Podelite na društvenim mrežama:

Prijavite se na newsletter

Ostavite nam svoju email adresu ispod i redovno ćemo Vas obaveštavati o svim novostima i specijalnim ponudama naše agencije.

USKRS I 1. MAJ 2022.

Kompletna ponuda za Uskrs i 1. Maj 2022.

Avio karte
za ceo svet

Letovanje u Grčkoj

Rezervišite letovanje za 2022. na nekim od najlepših mesta u Grčkoj.

Tražiš posao u turizmu?

Odvaži se i postani deo uspešnog tima turističke agencije DEUS TRAVEL-a Novi Sad.

Pronađite povoljan smeštaj na Zlatiboru!

Prijatelji DEUS TRAVEL-a

Poklon vaučer

Poklonite putovanje Vašim najdražima.

Sa naše Facebook stranice

ARGUS TOURS
Novi Sad

Ovlašćeni zastupnik
DEUS TRAVEL

Imate pitanja?

Ne ustručavajte se da nas pozovete. Stojimo na raspolaganju za sva Vaša pitanja.

Prelepa Srbija

Upoznaj se sa lepotama Srbije!