fbpx
costa brava

Costa Brava | Španija

Lloret De Mar – Malgart De Mar – Santa Susanna 
Costa Brava (Divlja obala), se prostire na 200 km, severno od Barselone prema francuskoj granici. Njena priroda, klima i istorijsko nasleđe, uz prelepu obalu koju zapljuskuje moćni Mediteran, čine je jednom od najatraktivnijih letovališta u Evropi. Letovalište Ljoret de Mar, „Cvet na moru“ ili „grad lovora“ (od latinskog lauretum), jedno je od najposećenijih u Španiji. U ovom delu Kosta Brave svoj odmor provodi više od 200.000 turista iz celog sveta, Britanci, Francuzi, Nemci… Vikendom se broj turista udvostručuje jer je Ljoret de Mar poznat, kao grad u kom vrvi od noćnog života. Dnevna letnja temperatura je 30-35 C, noći su oko 20 C, što je razlog da vrlo malo hotela ima klima uređaje. Kategorije španskih hotela nije uporediva sa objektima unutar centralne Evrope. Španci više ulažu u prateće sadržaje nego u smeštaj. Plaže su javne, zakup ležaljki i suncobrana nije obavezan i dodatno se naplaćuje…

Moderna turistička infrastruktura, učinila je Kosta Bravu najpoznatijom španskom destinacijom, koja je poznata po izuzetno burnom noćnom životu. Tamo vam nikad neće biti dosadno, jer za svakoga ima ponešto. Mnoštvo prodavnica, restorana, kafića, klubova, diskoteka, galame, gužve i zabave, (gde ništa nije skandal) vam omogućavaju dobar provod. Ljoret de Mar ima nekoliko velikih peščanih plaža, odakle polaze brodovi na izlete u obližnja mesta. Ulice su žive i pune turista tokom 24 sata, pa ako želite veći mir, bolje se opredelite za hotele koje su van centralne zone mesta. Saživite se sa Evropom, vidite kako se evropljani predaju uživanjima u svoje slobodno vreme. Mnogi se na Kosta Bravu vraćaju godinu za godinom. Svima, koji ste se ovu destinaciju prvi put odlučili posetiti dobrodošlica u mesto zabave, peščanih plaža i nezaboravnih doživljaja! Lloret de Mar se nalazi na južnom delu Kosta Brave, 70 km severno od Barselone. Njenih ukupno pet plaža čini 7 km obale. Kosta Brava se može pohvaliti sa »plavom zastavom« za čistoću mora i uređenost obale. Turistička ponuda je u svim pogledima vrhunska i celovita. Lloret de Mar poziva na odmor i uživanje. Na glasu je kao turističko središte s najboljim noćnim životom, najvećim izborom brojnih sportskih aktivnosti i ukusnom kuhinjom. Tu uživaju baš sve generacije. Ujutro ćete na plaži prvo ugledati one koji noću spavaju, a u poslepodnevnim satima stižu »noćne ptice« i ostaju dok ih opet ne počnu mamiti temperamentne ulice, puni barovi i odlične diskoteke.

SANTA SUSANNA i MALGRAT DE MAR

Južno od Kosta Brave, uz obalu Costa Maresme, nalazi se dvokilometarska promenada s peščanom plažom i kristalno čistim morem. U ugodnim i mirnijim mestašcima Santa Susanna i Malgrat de Mar, vlada ugodna i opuštajuća atmosfera. Tu ćete naći prvorazredne restorane, kafane, barove i zanimljivo shopping središte. Raj za porodični odmor. Peščana plaža nudi obilje zabave i vodenih sportova. Santa Susanna će vas očarati starim gradom te dahom mondenosti u brojnim hotelima. Do Barselone je 58 km , u blizini se nalaze 2 veća aqua zabavna parka MarineLand 5 km i Water World 10 km. Ako se zaželite noćne zabave, Lloret de Mar je udaljen samo 12 km. Lokalna povezanost je dobro uređena.

 

Informacije i rezervacije u Novom Sadu:

DEUS TRAVEL D.O.O. Turistička agencija
ul. Železnička br. 46
21000 Novi Sad

Telefoni:
tel: +381 (0)  21 210 10 77
fax: +381 (0) 21 210 10 78
         + 381 69 189 98 89 viber/mobilni
[email protected]
www.deustravel.rs

 

Podelite na društvenim mrežama:

Prijavite se na newsletter

Ostavite nam svoju email adresu ispod i redovno ćemo Vas obaveštavati o svim novostima i specijalnim ponudama naše agencije.

Avio karte
za ceo svet

Letovanje u Grčkoj 2024.

Rezervišite letovanje za 2024. na nekim od najlepših mesta u Grčkoj.

Tražiš posao u turizmu?

Odvaži se i postani deo uspešnog tima turističke agencije DEUS TRAVEL-a Novi Sad.

Pronađite povoljan smeštaj na Zlatiboru!

Prijatelji DEUS TRAVEL-a

Poklon vaučer

Poklonite putovanje Vašim najdražima.

Sa naše Facebook stranice

Interesuje Vas rafting?

ARGUS TOURS
Novi Sad

Ovlašćeni zastupnik
DEUS TRAVEL

Imate pitanja?

Ne ustručavajte se da nas pozovete. Stojimo na raspolaganju za sva Vaša pitanja.

Pogledajte ponudu za letovanje u Bugarskoj!

 

Sigurni polazak iz Novog Sada!