Central Hotel (1)
Hotel Central 3* | Lutraki

 

Hotel Central se nalazi u glavnoj ulici u Lutrakiju, odmah pored svih gradskih prodavnica, taverni i kafeterija. Savršen je izbor za sve one koji žele da su u centru grada. Na samo 15 m od hotela nalazi se autobuska stanica, a do plaže je udaljen 130 m. Korintski kanal je udaljen 4 km. Atina je udaljena 80 km. Hotel je renoviran 2015.

Hotel Centra je deo je lanca Mantas (hotel Mantas 4* i hotel Mantas Sea Side 3*). Ima recepciju sa lobbyjem i barom, salu za doručak, lift, sef na recepciji. Sve sobe imaju dva standardna ili jedan francuski ležaj a za potrebe treće i četvrte osobe može se dodati ležaj koji može biti pomoćni. Drugo dete deli ležaj sa roditeljima.

Poseduju wifi internet, klimu, mini frižider, TV, balkon/terasu. U svakoj sobi postoji sopstveno kupatilo sa fenom za kosu.

Usluga u hotelu je noćenje sa doručkom – buffet servis (samposluživanje) ili polupansion / doručak i večera – buffet servis (samposluživanje). Večera se služi u hotelu Mantas 4*.

Glavno letovalište – Lutraki:
Udaljenost Beograda od Lutrakija autom iznosi oko 1100 km i potrebno je oko 11 sati vožnje, dok avionom udaljenost Beograda od Lutrakija iznosi 780 km.

Lutraki je udaljen 4 km od Korintskog kanala, a oko 80 km od Atine. U krugu od 70 km od grada nalaze se lokaliteti kao što su: Mikena, Epidaurus, Nafpilion, malo dalje Sparta, zatim Olimpija Tirins, kao i Atina čiji jednodnevni obilazak sa posetom Akropolju toplo preporučujemo.

Korintski zaliv – opšte informacije:
Korintski zaliv je deo istočnog Jonskog mora i pripada Grčkoj. Predstavlja spojnicu između Atine i Peloponeza. Dobio je ime po najvećoj luci u zalivu, gradu Korintu. Značajni gradovi Korinskog zaliva su: grad i luka Korinta, Itea, Nafpakos, kao i najpoznatije letovalište Lutraki o kome ćemo malo detaljnije pisati u daljem tekstu.

Zaliv je dugačak 130 km, a širok 8-32km. Severnu obalu zaliva čini teško pristupačna obala središnje Grčke, a južnu pristupačniju obala Peloponeza. Danas su obe obale spojene novoizgrađenim mostom, koji predstavlja jedan od najvećih mostova u Evropi. Stene su prirodne i krečnjačkog porekla, dostižu visinu do 75 metara, a sa vrha se organizuju bandži skokovi. Kanal se danas koristi najvećim delom za turitičke brodove i jahte.Korintski kanal je kanal koji povezuje Korintski zaliv sa Egejskim morem. Izgrađen je 1893. godine i to ručno – lopatama, jer je kompanija koja je započela posao doživela bankrot.

Website: https://mantashotels.gr/central-hotel/

Informacije i rezervacije u Novom Sadu:

DEUS TRAVEL  D.O.O. Turistička agencija

ul. Železnička br. 46

21000 Novi Sad

Telefoni:

tel:  +381 (0) 21 210 10 77
fax: +381 (0) 21 210 10 78
mob: +381 69 189 98 89 viber / mob

[email protected]

www.deustravel.rs

 

Podelite na društvenim mrežama:

Prijavite se na newsletter

Ostavite nam svoju email adresu ispod i redovno ćemo Vas obaveštavati o svim novostima i specijalnim ponudama naše agencije.

Avio karte
za ceo svet

Letovanje u Grčkoj 2024.

Rezervišite letovanje za 2024. na nekim od najlepših mesta u Grčkoj.

Tražiš posao u turizmu?

Odvaži se i postani deo uspešnog tima turističke agencije DEUS TRAVEL-a Novi Sad.

Pronađite povoljan smeštaj na Zlatiboru!

Prijatelji DEUS TRAVEL-a

Poklon vaučer

Poklonite putovanje Vašim najdražima.

Sa naše Facebook stranice

Interesuje Vas rafting?

ARGUS TOURS
Novi Sad

Ovlašćeni zastupnik
DEUS TRAVEL

Imate pitanja?

Ne ustručavajte se da nas pozovete. Stojimo na raspolaganju za sva Vaša pitanja.

Pogledajte ponudu za letovanje u Bugarskoj!

 

Sigurni polazak iz Novog Sada!