BOHINJ DEUS TRAVEL

BOHINJ SLOVENIJA

Bohinj, sa svojim prelepim ledenim jezerom i prekrasnom prirodom, jedan je od prirodnih bisera Slovenije. Nalazi se u središtu Triglavskog narodonog parka, sa koga možete videti prelepe vodopade, pašnjake i livade koji okružuju Bohinjsku dolinu. U središtu te netaknute prirode nalazimo prvi EKO hotel u Sloveniji Bohinj Park Hotel, koji je u blizini Bohinjskog jezera i nudi vam izvanredan pogled na Julijske Alpe. Bohinj je najpoznatiji po jezeru, najveće stalno i prirodno Slovenačko jezero sa kristalno jasnom vodom, koje leži na 525 m nadmorske visine, i istovremeno je najprepoznatljiviji znak Bohinja, iako Bohinj nudi mnogo više. Ako uživate u aktivnom odmoru, možete se odlučiti za biciklizam, rafting, planinarenje, a u toku leta možete priuštiti i plivanje u jezeru, a ako ste ljubitelji penjanja možete se popeti na planinu Komarča ili do doline sedam jezera.
U slučaju da svoje vreme želite da provedete umireno, možete pogledati jedno od mnogih znamenitosti, koji ovaj prelepi kraj i okolina nude – od Bledskog grada do Planšarskog muzeja ili posetite Vodeni park Bohinj, koji vam nudi nazaboravne doživljaje u jednom od prostranih bazena (kako unutrašnjih tako i spoljašnjih), adrenalinske spuste niz tobogane, a za one malo umerenije, koji pre svega žele potpunu relaksaciju, očekuje širok spektar usluga u relaksacionim centrima – od raznovrsnih masaža do saune, aromaterapije i kozmetičkih usluga. Pustite tada da vas Bohinj Park EKO Hotel razmazi. 

Kompletna ponuda Termi u Sloveniji na www.slovenija-terme.rs 
Bohinj se ponosi sa brojnim prirodnim znamenitostima, među kojima je najpoznatije Bohinjsko jezero, koje je najveće stalno jezero u Sloveniji, i upravo zbog toga je Bohinj sa okolinom pravi raj za aktivno provođenje vremena, zbog svoje jedinstvene pozicije unutar netaknute prirode Triglavskog narodnog parka, koji nudi brojne mogućnosti za najrazličitije sportske i druge aktivnosti.
Bohinj je okružen planinama. I gde su padine i grebeni planina prepleteni planinskim putevima, to je pravi raj za izletnike, planinare i alpiniste. Zadovoljstvo će takođe naći i posetioci željni penjanja, jer tokom toplih meseci u neposrednoj blizini više primernih, dobro opremljenih staza za penjanje. Dinamičan reljef i veoma slikovita pejzaž oduševiće svakog biciklistu, koji će posle biciklističke ture ohladiti noge u kristalno čistom Bohinjskom jezeru. Sledeće spada u jedno među najlepših jezera uopšte i kao takvo je više puta oduševilo pesnike, pisatelje i druge.

Kompletna ponuda Termi u Sloveniji na www.slovenija-terme.rs 

Informacije i rezervacije u Novom Sadu

DEUS TRAVEL D.O.O. Turistička agencija

ul. Železnička br. 46

21000 Novi Sad

 

Telefoni:

tel:  +381 (0) 21  210 10 77

fax: +381 (0) 21  210 10 78

office@deustravel.rs

www.deustravel.rs

Podelite na društvenim mrežama:

Prijavite se na newsletter

Ostavite nam svoju email adresu ispod i redovno ćemo Vas obaveštavati o svim novostima i specijalnim ponudama naše agencije.

Nova godina 2022.

Kompletna ponuda za doček 2022.

Avio karte
za ceo svet

Letovanje u Grčkoj

Rezervišite letovanje za 2022. na nekim od najlepših mesta u Grčkoj.

Tražiš posao u turizmu?

Odvaži se i postani deo uspešnog tima turističke agencije DEUS TRAVEL-a Novi Sad.

Pronađite povoljan smeštaj na Zlatiboru!

Prijatelji DEUS TRAVEL-a

Poklon vaučer

Poklonite putovanje Vašim najdražima.

Sa naše Facebook stranice

ARGUS TOURS
Novi Sad

Ovlašćeni zastupnik
DEUS TRAVEL

Imate pitanja?

Ne ustručavajte se da nas pozovete. Stojimo na raspolaganju za sva Vaša pitanja.