WIEN SHOPPING

 

NOVA GODINA 2017.!!!

B E Č od  149€ U PRIPREMI!!!
Paket aranžman – prevoz, smeštaj i razgledanja
5 DANA – 3 NOĆI AUTOBUSOM
1.DAN putovanja (sreda 30.12.2016.) BEOGRAD-NOVI SAD – BEČ.Sastanak grupe u 20.30 časova na parkingu preko puta »Buvlje pijace« na Novom Beogradu, ugao ulica Jurija Gagarina i Antifašističke Borbe. Predviđeno vreme polaska u 21.00 čas. Vožnja preko Novog Sada gde putnici ulaze kod na z.stanici kod stare lokomotive oko 21.55, Subotice i Mađarske sa kraćim usputnim zadržavanjima radi carinskih formalnosti i odmora. Noćna vožnja…

2.DAN (četvrtak 31.12.2016. ) BEČ – DONAUTURM.Dolazak u Beč u jutarnjim satima. Po dolasku, panoramsko razgledanje grada: Trg Marije Terezije – raskošni dvorac dinastije Habsburg, Parlament, Opera, Univerzitet, katedrala Sv. Stefana, zgrada Ujedinjenih nacija, Meksički trg… Nakon razgledanja, smeštaj u hotel (оko 15.00h), a mi vam preporučujemo fakultativnu posetu Donauturmu (bečki toranj) odakle možete uživati u jedinstvenom pogledu na panoramu grada i u kafe-restoranu probati pravu bečku kafu i originalnu Sacher tortu sa šlagom. Ostatak dana slobodan za šetnju okićenim ulicama u duhu »christkindlmarkta« i u večernjim satima individualni doček na ulicama i trgovima uz zabavno-muzički program različitih žanrova (od klasike do rok-popa), kuvano vino, lokalne specijalitete i ponoćni vatromet iznad Pratera. Srećna Nova godina! Individualni povratak u hotel. NOĆENJE.
3.DAN (petak 01.01.2017.) BEČ – SCHӦNBRUNN – »SRPSKI BEČ« -BRATISLAVA – BEČ
DORUČAK. Slobodan dan u Beču za individualna razgledanja, a mi vam preporučujemo (fakultativno) posetu dvorcu Schönbrunn – veličanstvenoj letnjoj rezidenciji austrijskih vladara (obavezna rezervacija prilikom prijave) i » Srpski Beč « – pešačku turu u pratnji bečkog domaćina koji će vam ispričati interesantne priče o ispreplitanim sudbinama Srbije, srpskih velikana i ovog posebnog grada. Prvo veče Nove godine proslavite (fakultativno) u Bratislavi – slovačkoj prestonici koja je svedok krunisanja mnogih kraljeva, a posebnost mu daje mešavina germanskih, mađarskih, čeških i jevrejskih uticaja. Povratak u Beč u hotel. NOĆENJE.
4. DAN (subota 02.01.2017.) BEČ –PARNDORF – BEČ.DORUČAK. Slobodan dan za individualna razgledanja ili fakultativna poseta Parndorfu, poznatom outletu sa preko 170 radnji najpoznatijih brendova i šoping. NOĆENJE.
5. DAN (nedelja 03.01.2017.) BEČ – SUBOTICA/NOVI SAD/ BEOGRAD.DORUČAK. Odjava iz hotela i organizovan odlazak do centra Beča. Slobodan dan u Beču do polaska za Srbiju oko 16.00h. Noćnja vožnja preko Mađarske, Subotice i Novog Sada sa kraćim usputnim zadržavanjima radi osveženja i carinskih formalnosti… Očekivani dolazak u Beograd na mesto polaska u jutarnjim satima (u zavisnosti od uslova na putu i graničnim prelazima). Kraj programa.

CENA PAKET ARANŽMANA IZRAŽENA U € PO OSOBI

30. decembar 2016.

Eventhotel PYRAMIDE 4****

149

Star Inn Wien Schönbrunn 3***

189 €

USLOVI PLAĆANJA: Plaćanje je isključivo u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu poslovne banke BANKE INTESA za efektivu, na dan uplate.
NAČIN PLAĆANJA: Celokupan iznos aranžmana do 9 mesečnih rata za korisnike VISA, AMERICAN EXPRESS i MASTER kartica INTESA BANKE; VISA, MASTER i DINA kartica Komercijalne banke – isključivo u agenciji Argus Tours ili 75 € po osobi prilikom rezervacije, a preostali iznos do pune cene aranžmana gotovinski, platnim karticama najkasnije 21 dan pre početka aranžmana ili u 4 jednake mesečne rate prilikom rezervacije – čekovima građana, bez kamate ili kompletan iznos kreditima kod poslovnih banaka, a na osnovu profakture koja mora biti realizovana u roku od 7 dana od dana izdavanja, a najkasnije 21 dan pre početka aranžmana. U slučaju značajnih poremećaja na monetarnom tržištu, cena aražmana podleže promeni.
ARANŽMAN OBUHVATA: Vanlinijski prevoz autobusom (visokopodni ili dabldeker, audio, video opremljenosti, prosečne udobnosti, bez obuhvaćenih usluga pića, hrane i dr. tokom putovanja) na relaciji prema programu, 3 noćenja sa doručkom (samoposlužni tzv. švedski sto – samoposluživanje) u odabranom hotelu u dvokrevetnim i dvokrevetnim sobama sa pomoćnim ležajem, usluge vodiča za vreme trajanja aranžmana.
ARANŽMAN NE OBUHVATA: Međunarodno putno osiguranje (putno osiguranje se preporučuje za ulazak na teritoriju zemalja EU, te putnici sami snose odgovornost da u slučaju  neobezbedjenog putnog osiguranja ili na osnovu slobodne procene graničnih vlasti, budu sprečeni da uđu na teritoriju istih), troškove fakultative koji nisu sastavni deo programa putovanja i predstavljaju zaseban ugovor zaključen sa organizatorom-ino agencijom , individualne troškove koje putnici naprave u toku putovanja, sve druge nepomenute troškove.
OSIGURANJE: Mogucnost pribavljanja međunarodnog putnog osiguranja u agenciji u iznosu 500 dinara sa osiguranom sumom do 25.000 EUR, za sve putnike bez ograničenja starosnih granica, u vidu medicinske asistencije po uslovima Uniqa osiguranja – osnovno osiguravajuće pokriće (obaveštenja i uputstva u vezi sa osiguranjem sadržana su u uslovima Uniqa osiguranja, koji su Vam na raspolaganju već prilikom uplate aranžmana). U slučaju zdravstvene intervencije (pozvati broj 011/36 36 955 centra za pomoć Uniqa osiguranja)
POPUSTI ZA DECU u sobi sa dve punoplatežne osobe: Pyramide: dete do 5.99 g. u zajedničkom ležaju ostvaruje popust od 100 € , dete od 6 do 11.99 g. u pomoćnom ležaju ostvaruje popust od 50€ Star Inn dete od 0 do 10.99 g ostvaruje popust od 130 €. Sobe sa pomoćnim ležajem u hotelu Star Inn se rade ISKLJUČIVO NA UPIT zbog ograničenog broja. DOPLATA ZA JEDNOKREVETNU SOBU IZNOSI 70% od cene aranžmana.
FAKULTATIVNI IZLETI: Donauturm 10 € (deca do 6 g. starosti GRATIS) obuhvata organizovan prevoz u pratnji vodiča i obaveznu ulaznicu za lift kojim se stiže do vrha tornja, dvorac Schönbrunn 25 € po osobi – u cenu uključen grand obilazak dvorca u pratnji stručnog lokalnog vodiča i ulaznica – OBAVEZNA REZERVACIJA i plaćanje prilikom prijave za aranžman zbog ograničenog broja mesta, »Srpski Beč« 15 € po osobi (deca do 14 godina GRATIS)- u cenu uključen prevoz i panoramsko razgledanje grada u pratnji vodiča Parndorf 10 €, Bratislava 15 € po osobi. Minimalan broj prijavljenih za izvođenje fakultative po objavljenim cenama je: Schönbrunn 30, Donauturm 20, Parndorf 20 putnika, Bratislava 20 putnika (u slučaju nedovoljnog broja putnika organizator izleta zadržava pravo ponuditi korigovane, više cene u odnosu na zainteresovani broj putnika koje isti nisu u obavezi da prihvate); Izvršilac usluga i pomoć turistima u mestu odredišta je inopartner KOMPAS- Siebensterngasse 21, Wien. Organizator izleta zadržava pravo izmene termina i uslova izvođenja fakultativnih izleta predviđenih ovim programom zbog specifičnosti termina.
Austria Trend Eventhotel PYRAMIDE 4**** se nalazi južno od Beča u Vösendorfu na 5 minuta hoda od najvećeg srednjeevropskog tržnog centra SCS (www.scs.at), tramvajska stanica se nalazi ispred samog hotela odakle se za oko 30 minuta stiže do samog centra Beča i zgrade Opere. Sve sobe sa TWC i fenom, klimom, mini barom, sefom, SAT TV. Gostima hotela su na raspolaganju 3 restorana, bazen, wellness sa saunom, parnim kupatilom, solarijumom. www.austria-trend.at/eventhotel-pyramide
Hotel STARR INN 3*** se nalazi u 15. becirku u blizini palate Šenbrun. Do srca grada I poznate trgovačke ulice Mariahilferstrasse voze metro linije U4 I U6, stanica Lengefeld se nalazi na oko 100m udaljenosti od hotela. Standard sobe su sve sa TWC I fenom, LED TV, bežičnim internetom (WLAN). Gostima hotela je na raspolaganju restoran gde se služi doručak, privatna garaža koja se naplaćuje. www.starinnhotels.com
Važno obaveštenje – Pasoši državljana Republike Srbije koji putuju u zemlje EU moraju imati rok važenja minimum 180 dana (6 meseci)od dana ulaska na teritoriju EU. Molimo putnike da 48 sati pred put pozovu agenciju radi potvrde mesta i vremena polaska.
ARANŽMAN JE RAĐEN NA BAZI 50 PUTNIKA. U slučaju nedovoljnog broja prijavljenih putnika, krajnji rok za obaveštavanje o otkazu aranžmana je najkasnije 5 dana pre datuma polaska. Molimo Vas da se pre zaključenja ugovora o putovanju upoznate sa programom putovanja i Opštim uslovima putovanja, agencije Argus Tours

Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja Agencije ARGUS TOURS

Informacije i rezervacije u Novom Sadu:

DEUS TRAVEL D.O.O. Turistička agencija

ul. Železnička br. 46

21000 Novi Sad

Telefoni:

tel:  +381 (0) 21 210 10 77

fax: +381 (0) 21 210 10 78

office@deustravel.rs

www.deustravel.rs

 

Podelite na društvenim mrežama:

Prijavite se na newsletter

Ostavite nam svoju email adresu ispod i redovno ćemo Vas obaveštavati o svim novostima i specijalnim ponudama naše agencije.

Nova godina 2022.

Kompletna ponuda za doček 2022.

Avio karte
za ceo svet

Letovanje u Grčkoj

Rezervišite letovanje za 2022. na nekim od najlepših mesta u Grčkoj.

Tražiš posao u turizmu?

Odvaži se i postani deo uspešnog tima turističke agencije DEUS TRAVEL-a Novi Sad.

Pronađite povoljan smeštaj na Zlatiboru!

Prijatelji DEUS TRAVEL-a

Poklon vaučer

Poklonite putovanje Vašim najdražima.

Sa naše Facebook stranice

ARGUS TOURS
Novi Sad

Ovlašćeni zastupnik
DEUS TRAVEL

Imate pitanja?

Ne ustručavajte se da nas pozovete. Stojimo na raspolaganju za sva Vaša pitanja.