Spa putovanje-Banje Mađarske 2024. | 2 noćenja

MAKO BANJA DEUS TRAVEL
Spa putovanje-Banje Mađarske 2024. | 2 noćenja/u pripremi!

BANJE MAĐARSKE 2024.

Romantično Spa putovanje -Banje Mađarske!
→sa posetom BUDIMPEŠTI
Segedin– Mako Banja – Banja Kiškunmajša – Budimpešta
3 dana / 2 noćenja / autobusom od 119 €
Termin: u pripremi!
CENA ARANŽMANA:
FIRST MINUTE CENA DO  €

PROGRAM PUTOVANJA:

1. dan BEOGRAD – MAKO BANJA: Polazak sa Novog Beograda pored Brankovog mosta, preko puta TC Ušće (bivša okretnica autobusa 43, a sadašnje stajalište autobusa br 60, skejt park) u 05:00h ujutru (tačno vreme biće poznato najkasnije dan pred putovanje – organizator šalje SMS obaveštenje svim putnicima sa svim detaljima polaska). Polazak iz Novog Sada oko 06:15h. Vožnja kroz Srbiju i Mađarsku do Mako Banje. Slobodno vreme za uživanje i kupanje u banji. Odlazak u Segedin. Smeštaj u hotel. Slobodno vreme. Noćenje.
2. dan SEGEDIN – BUDIMPEŠTA (fakultativno) : Doručak. Slobodno vreme ili mogućnost fakultativnog odlaska u Budimpeštu. Dolazak u Budimpeštu. Po dolasku, pešačko razgledanje grada sa vodičem…Slobodno vreme u Budimpešti. Polazak za Segedin u dogovoreno vreme. U povratku odlazak do hipermarketa Auchan, Metro, Praktiker… Povratak u hotel. Noćenje.
3. dan SEGEDIN – BANJA KIŠKUNMAJŠA – BEOGRAD:Doručak. Napuštanje hotela. Odlazak u banju Kiškunmajša. Slobodno vreme za uživanje u sadržajima banje.
Polazak za Beograd u posle podnevnim časovima. Dolazak u Beograd na mesto polaska u kasnim večernjim časovima – zavisno od uslova na putu i zadržavanja na graničnim prelazima. Kraj programa.

    TERMIN  

ARANŽMAN OBUHVATA:
– Prevoz autobusom turističke klase na navedenoj relaciji / (mesta se određuju prema datumu uplate tj sklapanja Ugovora o putovanju),
– Smeštaj u hotelu 3* u 1/2 i 1/2+1 sobama (treći krevet je pomoćni ležaj manjih dimenzija – isključivo na upit) na bazi 2 noćenja sa doručkom (doručak – kontinentalni),
– Usluge turističkog vodiča / pratioca tokom putovanja,
– Troškove ogranizacije putovanja.

ARANŽMAN NE OBUHVATA:
– Međunarodno putno zdravstveno osiguranje – 380 rsd (doplata 50% od cene osiguranja za osiguranje COVID-19) PUTNO ZDRAVSTVENO OSIGURANJE SE PREPORUČUJE ZA PUTOVANJE U INOSTRANSTVO RADI VAŠE SIGURNOSTI ) ,
– Individualne troškove,
– Fakultativne izlete,
– Boravišnu taksu – 2 € po osobi po noći,
– Ulaznice za banje ( Mako Banja – 4900 forinti / oko 12 €; Kiškunmajša – 3000 forinti / oko 7 €)
SVE CENE SU UZETE SA ZVANIČNIH WEB SAJTOVA BANJA U TRENUTKU OBJAVLJIVANJA PROGRAMA. AGENCIJA NE SNOSI ODGOVORNOST ZA EVENTUALNE PROMENE CENA ULAZNICA OD STRANE BANJE.
– Doplata za jednokrevetnu sobu – 70 € (isključivo na upit),

FAKULTATIVNI IZLETI:
– Budimpešta – 15 €.

NAPOMENE U VEZI FAKLUTATIVNIH IZLETA: Fakultativni izleti nisu obavezni deo programa i zavise od broja prijavljenih putnika. Cene fakultativnih izleta su po osobi, minimum za realizaciju izleta je 30 putnika. Cena izleta se uglavnom sastoji od troškova rezervacije, prevoza, vodiča, ulaznica i organizacije. Cene izleta podložne su promenama u slučaju nedovoljnog broja prijavljenih putnika ili u slučaju promena cena ulaznica za muzeje i lokalitete, goriva, putarina, parkinga, tunela, trajekta…Termini i program fakultativnih izleta su promenljivi i zavise od slobodnih termina po lokalitetima, vremenskih uslova, rasporeda plovidbe brodova i objektivnih okolnosti. Fakultativni izleti su organizovani od strane lokalne agencije, ino-partnera. Svu odgovornost prilikom izvođenja fakultativnih izleta snosi ino-partner. Fakultativni izleti se plaćaju na licu mesta, isključivo u evrima, ino partneru ili pratiocu grupe.

NAČIN PLAĆANJA: Plaćanje je isključivo u dinarskoj protivvrednosti po srednjem kursu NBS, na dan uplate.
– Gotovinsko plaćanje: 30% prilikom rezervacije, ostatak najkasnije 10 dana pre početka putovanja.
– Odloženo plaćanje na rate: 40% prilikom rezervacija, ostatak (60%) na 3 jednake mesečne rate, čekovima gradjana, realizacija svakog 10. ili 20. u mesecu.
– Plaćanje karticama: Visa, Master, Maestro, Dina
– Preko računa: uz profakturu izdatu od strane agencije Mayak Tours.

OPIS HOTELA: SMEŠTAJ JE U NEKOM OD NAVEDENIH HOTELA DO POPUNE KAPACITETA, ILI SLIČNOM:
Hotel Tizsa 3* http://www.tiszahotel.hu/

NAPOMENE O SMEŠTAJU: Potpisivanjem Ugovora o putovanju putnik prihvata svaki hotel odgovarajuće kategorizacije i opisa navedenog u programu putovanja. Smeštaj je u nekom od navedenih hotela do popune kapaciteta, ili sličnom. Zvanična potvrda hotela u kom će biti obezbeđen smeštaj za grupu, na bazi navedene usluge, u skladu sa najavljenom kategorijom i lokacijom, dobija se najranije 5 dana pred polazak na putovanje. U smeštajne objekte se ulazi prvog dana boravka od 14:00 časova (postoji mogućnost ranijeg ulaska), a napuštaju se poslednjeg dana boravka do 09:00 časova. U pojedinim smeštajnim objektima treći i četvrti ležaj mogu biti pomoćni. Dimenzija i izlged pomoćnog ležaja zavise od smeštajnih objekata, može biti sofa na razvlačenje, ali je uglavnom kao klasičan krevet...Pogledajte film o Banji Mako:

U našoj ponud imamo i program u nastavku:

Informacije i rezervacije u Novom Sadu:

DEUS TRAVEL  D.O.O. Turistička agencija

ul. Železnička br. 46

21000 Novi Sad

Telefoni:

tel:  +381 (0) 21 210 10 77

fax: +381 (0) 21 210 10 78

+381 69 189 98 89 viber/mob

[email protected]

www.deustravel.rs

 

Podelite na društvenim mrežama:

Prijavite se na newsletter

Ostavite nam svoju email adresu ispod i redovno ćemo Vas obaveštavati o svim novostima i specijalnim ponudama naše agencije.

Avio karte
za ceo svet

Letovanje u Grčkoj 2024.

Rezervišite letovanje za 2024. na nekim od najlepših mesta u Grčkoj.

Tražiš posao u turizmu?

Odvaži se i postani deo uspešnog tima turističke agencije DEUS TRAVEL-a Novi Sad.

Pronađite povoljan smeštaj na Zlatiboru!

Prijatelji DEUS TRAVEL-a

Poklon vaučer

Poklonite putovanje Vašim najdražima.

Sa naše Facebook stranice

Interesuje Vas rafting?

ARGUS TOURS
Novi Sad

Ovlašćeni zastupnik
DEUS TRAVEL

Imate pitanja?

Ne ustručavajte se da nas pozovete. Stojimo na raspolaganju za sva Vaša pitanja.

Pogledajte ponudu za letovanje u Bugarskoj!

 

Sigurni polazak iz Novog Sada!