Hotel Assa Maris 3* | Agios Nikolaos

Hotel Assa Maris 3* | Agios Nikolaos

LOKACIJA: 4,5 km od Pirgadikia, 9 km od Agios Nikolaos, 17 km od Neos Marmarasa, 11 km od Nikitija, 84 km od aerodroma „Makedonija“ Solun, 100 km od Soluna. Sofisticirani hotel sa ogromnom površinom. SADRŽAJ U HOTELU: Privatna peščana plaža, lepa šetališta sa palmama, smešten je u zelenilu,pored čistog mora. Prostrane, udobne sobe, restoran, barovi, sport, usluge za decu, veče zabave za odrasle. Idealno mesto za nezaboravan porodični odmor.

HOTELSKI KAPACITET: ukupno 66 soba: dvokrevetna (~ 25 kvm), Double Deluxe (~ 25 kvm), porodične sobe (~ 35 kvm), Junior apartman (~ 35 kvadratnih metara), klima-uređaj (jul-avgust), frižider, direktnu telefonsku liniju, satelitsku televiziju (Medjunarodni kanali), kupatilo (tuš kabina), fen za kosu, balkon / terasa. Dvokrevetna soba ima dva krveta i jedan ležaj. Double Deluxe izuzetnog dizajna i luksuznog enterijera. Bračni krevet i jedan krevet. Porodična Soba ima2 sobe, jedna sa francuskim ležajem, druga – dva odvojena ležaja. Prilagođeno do 4 odrasle osobe. Junior apartman ima spavaću sobu i dnevni boravak, bračni krevet i dva odvojena ležaja. Izuzetan dizajn, luksuzan nameštaj. Vrsta dodatnog kreveta – preklop.

Sobe: Hotel raspolaža sa 66 smeštajnih jedinica. Sve sobe sadrže kupatilo, fen, klima-uređaj, frižider, direktna telefonska linija, SAT TV, Wi-Fi internet, balkon ili terasu.

→Standard sobe sa pogledom na baštu površine oko 25m², namenjene za smeštaj 2-3 osobe i to dvoje odraslih i 1 deteta ili troje odraslih. Ove sobe su po strukturi dvokrevetne i sadrže francuski ili dva standard ležaja i pomoćni ležaj. Imaju pogled na baštu.

→Standard sobe sa pogledom na more površine oko 25m², namenjene za smeštaj 2-3 osobe i to dvoje odraslih i 1 deteta ili troje odraslih. Ove sobe su po strukturi dvokrevetne i sadrže francuski ili dva standard ležaja i pomoćni ležaj. Imaju pogled na more.

→Deluxe sobe površine oko 25m², namenjene za smeštaj 2-4 osobe i sadrže francuski ili dva standardna ležaja i dodatni sofa ležaj ili pomoćni ležaj. Ove sobe imaju dva balkona ili terase i po strukturi su dvokrevetne.

→Porodične sobe sa pogledom na baštu su površine oko 35 m². Sastoje se iz odvojene spavaće sobe u kojoj je francuski ležaj ili dva sing ležaja i druge sobe u kojoj se nalaze 2 odvojena kreveta. Mogu da smeste 2-4 osobe i to dvoje odraslih i dva deteta do 12 godina ili četvoro odraslih. Ove sobe imaju pogled na baštu i mogu imati dve terase ili dva balkona, po strukturi su dvokrevetne.

→Porodične sobe sa pogledom na more su površine oko 35 m². Sastoje se iz odvojene spavaće sobe u kojoj je francuski ležaj ili dva sing ležaja i druge sobe u kojoj se nalaze 2 odvojena kreveta. Mogu da smeste 2-4 osobe i to dvoje odraslih i dva deteta do 12 godina ili četvoro odraslih. Ove sobe imaju pogled na more i mogu imati dve terase ili dva balkona, po strukturi su dvokrevetne.

→Dvokrevetne sobe sa krevetima na spart su površine oko 25 m². U njima se nalazi francuski ležaj i krevet na sprat. Namenjene su smeštaju dvoje odraslih i dvoje dece do 12 godina ili troje odraslih i jednog deteta do 12 godina.

→Junior suite sa pogledom na more su površine oko 35 m². Sastoje se iz kombinovano dnevno-spavaće sobe u kojoj se nalazi francuski ležaj ili 2 odvojena singl ležaja i pomoćni ležajevi za potrebe treće i četvrte osobe. Namenjene su smeštaju 2 do 4 osobe i po strukturi su dvokrevetne.

Usluga: polupansion. Obroci se služe po principu švedskog stola, samoposluživanje.

Napomena:  Hotel se nalazi na prelepoj peščanoj plaži Trania Amoudia koja se smatra jednom od najlepših na Sitoniji

Website: https://www.assamaris.com/

Pretraga grčkih hotela za par sekundi! Unesite destinaciju/regiju ili ime hotela, datum početka aranžmana, koliko noći ostajete, broj odraslih i broj dece. Klikom na ”search” dobijate informacije o raspoloživim kapacitetima i cenama. Cene su izražene u EUR po aranžmanu.Podatke za rezervaciju pošaljite na [email protected]

Informacije i rezervacije u Novom Sadu:

DEUS TRAVEL D.O.O. Turistička agencija

ul. Železnička br. 46

21000 Novi Sad

Telefoni:

tel: +381 (0) 21 210 10 77

fax: +381 (0) 21 210 10 78

+381 69 189 98 89 viber/mobilni

[email protected]

www.deustravel.rs

Podelite na društvenim mrežama:

Prijavite se na newsletter

Ostavite nam svoju email adresu ispod i redovno ćemo Vas obaveštavati o svim novostima i specijalnim ponudama naše agencije.

Avio karte
za ceo svet

Letovanje u Grčkoj 2024.

Rezervišite letovanje za 2024. na nekim od najlepših mesta u Grčkoj.

Tražiš posao u turizmu?

Odvaži se i postani deo uspešnog tima turističke agencije DEUS TRAVEL-a Novi Sad.

Pronađite povoljan smeštaj na Zlatiboru!

Prijatelji DEUS TRAVEL-a

Poklon vaučer

Poklonite putovanje Vašim najdražima.

Sa naše Facebook stranice

Interesuje Vas rafting?

ARGUS TOURS
Novi Sad

Ovlašćeni zastupnik
DEUS TRAVEL

Imate pitanja?

Ne ustručavajte se da nas pozovete. Stojimo na raspolaganju za sva Vaša pitanja.

Pogledajte ponudu za letovanje u Bugarskoj!

 

Sigurni polazak iz Novog Sada!