APARTAMI KOPAONIK BRZECE DEUS TARVEL (9)

APARTMANI KOPAONIK – BRZEĆE

Turistički centar Brzeće je stekao reputaciju idealnog mesta za sportske pripreme zahvaljujući optimalnim uslovima u kojima imperativnu ulogu igra nadmorska visina od 1.100 m. Tokom godina naš objekat je ugostio mnoge poznate sportske ekipe ali i individualce koji se rekreativno bave sportom.
U našoj neposrednoj blizini se nalaze tereni za fudbal, košarku, tenis, odbojku, rukomet, sportska hala, bazen olimpijskih razmera . . .
Kao poseban kuriozitet treba izdvojiti ski stazu Junior koja se nalazi na svega 50 m od našeg objekta kao i 300 m udaljenu žičaru Bela Reka i koja Turistički centar Brzeće spaja sa celokupnim skijalištem Kopaonika . . .
APARTMANI „KOPAONIK“
BISER PLANINSKOG TURIZMA
Iznad sela Brzeće, na istočnim obroncima Kopaonika na 1.100 metara nadmorske visine, okruženi sportskim terenima očekuju Vas APARTMANI KOPAONIK. U toplom i intimnom ambijentu smešteni su restoran, staklena bašta, kafe bar, noćni klub, TV sala, sala za sastanke, prodavnica, prostorije za stoni tenis i bilijar, ski servis i ski ostava. U samom objektu prisutna je wireless Internet konekcija koja je za goste besplatna. Objekat je apartmanskog tipa pete kategorije (57 simpleksa, 4 dupleksa i 1 de luxe apartman). U sastavu svakog apartmana nalazi se kompletno opremljena mini kuhinja, frižider, TV sa mogućnošcu prijema satelitskog i internog programa, telefon i kupatilo. Pored mogućnosti da sami spremite hranu u apartmanu, u našem hotelu se možete hraniti a la carte (internacionalna i domaća kuhinja) ili pretplatom na pansionski doručak, ručak i večeru. Naš personal čine izuzetno predusretljivi i gostoljubivi ljudi ovog kraja, a kvalitet usluga po svetskim modelima i principima garantuje vam Ugostiteljsko preduzeće „Brzeće“


Standard apartman
Koncept Standard apartmana je orijentisan ka funkcionalnosti koja je podržana zadovoljavajučim komforom čime ovi apartmani nude izuzetno povoljan boravak u planinskim uslovima.
Ovi apartmani se sastoje od kompletno opremljene kuhinje, kupatila sa kadom i dnevnog boravka u kome se nalaze jedan f krevet i trosed na razvlacenje, tv sa satelitskim prijemom i telefon
Delux apartman se sastoji od kompletno opremljene kuhinje, dnevnog boravka sa ugaonom garniturom, TV-a sa satelitskim prijemom, telefonom. U sastavu apartmana se nalaze dve spavaće sobe (u jednoj se nalazi francuski krevet a u drugoj dva kreveta) kao i dva kupatila sa kadom.
Duplex apartman je idealan za smeštaj ćitave porodice u planinskim uslovima.
Ovi apartmani se sastoje od kompletno opremljene kuhinje, kupatila sa kadom i dnevnog boravka u kome se nalaze jedan f krevet i trosed na razvlacenje, tv sa satelitskim prijemom i telefon i spavaće sobe sa francuskim krevetom.
Renomirani restoran Kopaonik apartmana se sastoji iz kuhinje, nadaleko poznate po velikom broju specijaliteta u kojima dominantno mesto zauzimaju domaća jela potkopaoničkog kraja, i impozantne sale za ručavanje koja po potrebi ima funkciju sale za proslave . . .
Savremena diskoteka poseduje visokokvalitetno ozvučenje i rasvetu kao i podršku profesionalnih animatora . . .
Turistički centar Brzeće je stekao reputaciju idealnog mesta za sportske pripreme zahvaljujući optimalnim uslovima u kojima imperativnu ulogu igra nadmorska visina od 1.100 m.
Tokom godina naš objekat je ugostio mnoge poznate sportske ekipe ali i individualce koji se rekreativno bave sportom.
U našoj neposrednoj blizini se nalaze tereni za fudbal, košarku, tenis, odbojku, rukomet, sportska hala, bazen olimpijskih razmera . . .
Kao poseban kuriozitet treba izdvojiti ski stazu Junior koja se nalazi na svega 50 m od našeg objekta kao i 300 m udaljenu žičaru Bela Reka I koja Turistički centar Brzeće spaja sa celokupnim skijalištem Kopaonika . . .

Informacije i rezervacije u Novom Sadu:

DEUS TRAVEL  D.O.O. Turistička agencija

ul. Železnička br. 46

21000 Novi Sad

Telefoni:

tel:  +381 (0) 21 210 10 77

fax: +381 (0) 21 210 10 78

[email protected]

www.deustravel.rs

Podelite na društvenim mrežama:

Prijavite se na newsletter

Ostavite nam svoju email adresu ispod i redovno ćemo Vas obaveštavati o svim novostima i specijalnim ponudama naše agencije.

Avio karte
za ceo svet

Letovanje u Grčkoj 2024.

Rezervišite letovanje za 2024. na nekim od najlepših mesta u Grčkoj.

Tražiš posao u turizmu?

Odvaži se i postani deo uspešnog tima turističke agencije DEUS TRAVEL-a Novi Sad.

Pronađite povoljan smeštaj na Zlatiboru!

Prijatelji DEUS TRAVEL-a

Poklon vaučer

Poklonite putovanje Vašim najdražima.

Sa naše Facebook stranice

Interesuje Vas rafting?

ARGUS TOURS
Novi Sad

Ovlašćeni zastupnik
DEUS TRAVEL

Imate pitanja?

Ne ustručavajte se da nas pozovete. Stojimo na raspolaganju za sva Vaša pitanja.

Pogledajte ponudu za letovanje u Bugarskoj!

 

Sigurni polazak iz Novog Sada!