AMWAJ BLUE BEACH ABU SOMA RESORT 5***** HURGADA

Amwaj Blue Beach Abu Soma Resort DEUS TRAVEL

AMWAJ BLUE  BEACH ABU SOMA RESORT 5***** HURGADA

Amwaj Blue Beach Abu Soma Resort 5  je otvoren 2010. godine i ima 384 smeštajne jedinice (177 standardnih soba, 89 family soba, 51 sa pogledom na more, 59 deluxe soba, 7 apartmana), sve su orijentisane ka unutrašnjosti hotela i imaju delimični pogled na bazen, baštu ili more (deluxe sobe). Peskovita plaža je lepo uređena i gosti hotela mogu bez doplate da koriste ležaljke i suncobrane. Jedan manji deo preko pontona (dužine oko 300m) je sa koralnim grebenom i dubokom vodom za plivanje što privlači veliki broj zaljubljenika u podvodni svet, a veći deo je zona sa plitkom vodom gde je obavezno korišćenje obuće za kupanje. Usluga:All inclusive-doručak, ručak, večera (uz obroke je uračunato i piće po principu samoposluživanja- po hotelskim pravilima)…

Doručak od 07:00 do 10:30 (za vreme doručka se ne služe alkoholna pića), ručak od 13:00 do 15:00, večera od 19:00 do 22:00, kasna večera od 22:00 do 24:00. Pored glavnog restorana-The Palace, hotel ima i više restorana a la carte restorana (Paparazzi-Italian, Sun Set-beach, Le Bistro a uz doplatu Turkish, Sea Food i BBQ) nekoliko barova (Bridge bar pored bazena, Refresh bar blizu plaže, Rendezvous Bar na plaži a uz doplatu Aquarius bar-disco, Fusion i Diving bar), dečiji klub a uz doplatu ceđeni sokovi, sladoled, kokice…
Snack (užina) na Bistro Bar-u, domaća bezalkoholna i alkoholna pića (uvozna pića i flaširana pića, ceđeni-sveži sokovi nisu uključeni u uslugu i naknadno se naplaćuju). Mini bar – sadržaj u mini baru se naknadno naplaćuje. Jedna flašica vode se dobija prilikom dolaska u hotel. Bistro bar: otvoren je 24h, a all inclusive pića se služe od 10:00-24:00. Piće – napomena: služe se određena domaća pića po principu samoposluživanja, u plastičnim čašama na baru pored bazena a u staklenim čašama u restoranima i nekim hotelskim barovima. Hotel ima pravo da promeni detalje usluge u zavisnosti od sezone (vreme, sadržaj…). Sve nepomenuto se naknadno naplaćuje.

Standard soba (maksimum dvoje odraslih i jedno dete, klima uređaj, sef, fen za kosu, radio, LCD-TV-SAT, telefon, balkon/terasa, mini bar, TWC). Mogućnost dodavanja sofa kreveta. Doplata za pogled na more-Deluxe soba.

Family soba (1 veća soba za 2 adl+2 chd, klima uređaj, sef, fen za kosu, radio SAT, TV-SAT, telefon, balkon/terasa).

Hotel ima nekoliko bazena od kojih se jedan deo i greje, 2 mala tobogana za decu, fudbal, boćanje, odbojka. a uz dopatu: bilijar, shisha, tenis noću, room service, pranje veša, telefoniranje, wi-fi, internet kafe, banka, lekar, frizerski salon, jacuzzi, spa centar i masaža.

Deataljnije o hotelu pogledajte na
www.amwajhotelsint.com

Informacije i rezervacije u Novom Sadu:
DEUS TRAVEL D.O.O. Turistička agencija
ul. Železnička br. 46
21000 Novi Sad

Telefoni:
tel: +381 (0) 21 210 10 77
fax: +381 (0) 21 210 10 78
office@deustravel.rs
www.deustravel.rs

Podelite na društvenim mrežama:

Prijavite se na newsletter

Ostavite nam svoju email adresu ispod i redovno ćemo Vas obaveštavati o svim novostima i specijalnim ponudama naše agencije.

Avio karte
za ceo svet

Letovanje u Grčkoj 2023.

Rezervišite letovanje za 2023. na nekim od najlepših mesta u Grčkoj.

Tražiš posao u turizmu?

Odvaži se i postani deo uspešnog tima turističke agencije DEUS TRAVEL-a Novi Sad.

Pronađite povoljan smeštaj na Zlatiboru!

Prijatelji DEUS TRAVEL-a

Poklon vaučer

Poklonite putovanje Vašim najdražima.

Sa naše Facebook stranice

Interesuje Vas rafting?

ARGUS TOURS
Novi Sad

Ovlašćeni zastupnik
DEUS TRAVEL

Imate pitanja?

Ne ustručavajte se da nas pozovete. Stojimo na raspolaganju za sva Vaša pitanja.

Prelepa Srbija

Upoznaj se sa lepotama Srbije!