Advent u Zagrebu 2023/2024

Advent u Zagrebu 2023. | 1 noćenje

ADVENT 2023.  u terminu 23-24.12.2023.
*sa obilaskom Zagreba i Samobora
Fakultativno: Terme Čatež
1 noćenje/2 dana/ 109 €

HOTEL CENTRAL 3*   RASPRODATO!

HOTEL ANTUNOVIĆ 4

 

Grad Zagreb, smešten na geografskom, kulturnom, istorijskom i političkom spoju istoka i zapada Evrope, glavni grad Hrvatske, spaja kontinentalni i mediteranski duh u specifičnu celinu. Zagreb je kulturno, naučno, ekonomsko, političko i administrativno središte Republike Hrvatske sa sedištem Sabora, Predsednika i Vlade. Povoljan geografski položaj između Panonske nizije, ruba Alpa i Dinarida omogućio je spontani nastanak mesta slobodne komunikacije. Advent u Zagrebu jedan je od najpoznatijih evropskih adventa! Godinama unazad, Zagreb dobija nagrade za najbolje organizovan doček Božića u Evropi!

PROGRAM PUTOVANJA ADVENT U ZAGREBU:

U terminu 23-24.12.2023.

1. DAN: Beograd – Samobor – Zagreb (putovanje Advent u Zagrebu)

Polazak sa Novog Beograda (kod Skejt parka, pored Brankovog mosta, preko puta TC Ušće) u 06:00 h (tačno vreme biće poznato najkasnije dan pred putovanje – organizator šalje obaveštenje svim putnicima sa svim detaljima polaska). Dnevna vožnja kroz Srbiju i Hrvatsku sa kraćim usputnim zadržavanjima radi odmora.

Dolazak časovima dolazak u Samobor, srednjovekovni grad barokne arhitekture… Šarmantan grad koji se nalazi nedaleko od Zagreba, poznat je po svojim živopisnim ulicama, bogatoj istoriji i ukusnoj kuhinji. Među najpoznatijim kulinarskim delicijama u gradu je kremšnita, slatki desert koji već generacijama privlači nepce. Kremšnita ima bogatu istoriju koja datira još od ranih 1800-ih kada je prvi put predstavljen u Hrvatskoj. U Samoboru, prva pekara koja je uvela Kremšnit bila je čuvena pekara “U prolazu”, koja desert služi više od jednog veka… A tek arhitektura Samobora…

Slobodno vreme za kremšnite i šetnju. Nastavak putovanja ka Zagrebu. Dolazak u Zagreb i razledanje centra grada u pratnji vodiča – Zagrebačka katerdrala, crkva Sv. Marka, Kamena vrata, Grčki top, trg bana Josipa Jelačića, crkva Sv. Katarine… Smeštaj u hotel. Nakon toga, slobodno vreme za individualan obilazak grada i odlazak na Božićni market. Noćenje.

2.DAN: Zagreb – Terme Čatež (Slovenija) – Beograd (putovanje Advent u Zagrebu)

Doručak U prepodnevnim časovima fakultativan izlet – Terme Čatež, dom brojnih prirodnih čuda koja ih čine zaista jedinstvenom destinacijom. Bazeni sa termalnom vodom su među najznačajnijim karakteristikama odmarališta, sa svojim lekovitim svojstvima privlače posetioce iz celog sveta. Pored bazena, Terme Čatež se mogu pohvaliti bujnim zelenilom i netaknutim okruženjem. Odmaralište se nalazi u prelepoj dolini, okruženo valovitim brdima i zelenim šumama.

Slobodno vreme za kupanje i opuštanje u termama. Nakon toga, povratak u Zagreb i slobodno vreme do večernjih časova kada je planiran polazak za Beograd. Dolazak u Beograd u kasnim večernjim/ponoćnim satima. Kraj programa.

 

ADVENT U ZAGREBU u terminu 23-24.12.2023.

Redovna cena aranžmana  129 €

FIRST MINUTE CENA ARANŽMANA 109€

HOTEL CENTRAL 3*   RASPRODATO!

HOTEL ANTUNOVIĆ 4*

 

Plaćanje je isključivo u dinarskoj protivvrednosti po srednjem kursu NBS, na dan uplate.

Aranžman Advent u Zagrebu obuhvata:
– Vanlinijski prevoz autobusom (visokopodni ili dabldeker, audio, video opremljenosti, prosečne udobnosti, bez obuhvaćenih usluga pića, hrane i dr. tokom putovanja) na relaciji prema programu putovanja;
– Obilazak Samobora i Zagreba
– 1 noćenje sa doručkom u ½ i 1/3 sobama u hotelu Central 3*, u strogom centru Zagreba (rasprodat). Hotel Antunovic 4* Zagreb– Usluge vodiča u autobusu,
– Troškove organizacije putovanja.

Aranžman Advent u Zagrebu ne obuhvata:
– Fakultativni izlet – Terme Čatež – 30€ sa uključenom ulazniom za Termalnu rivijeru
– Međunarodno zdravstveno putno osiguranje (izdaje se u agenciji)
– Doplata za jednokrevetnu sobu – isključivo na upit;
– Doplata za transfer iz Kragujevca, Užica, Trstenika i Vrnjačke Banje 1500 RSD, iz Požege 1000 RSD ( minimalan broj za realizaciju transfera je 4), iz Valjeva 1 500 RSD (minimalan broj za realizaciju je 2), za polaske iz Niša 25€ i Novog Sada 25€ (bez ograničenja u broju putnika),
– Individualne troškove putnika.

 
Opis i lokacija hotela:

HOTEL CENTRAL 3* – Lokacija i okolina hotela Central Zagreb su glavna atrakcija za turiste koji posećuju grad. Hotel se nalazi u samom centru Zagreba, što ga čini lako dostupnim za javni prevoz i druge sadržaje. Blizina hotela glavnim atrakcijama kao što su Zagrebačka katedrala, Hrvatsko narodno kazalište i tržnica Dolac čini ga idealnim izborom za turiste koji žele istražiti bogatu kulturnu baštinu grada. Pored toga, hotel je okružen brojnim prodavnicama, restoranima i kafićima, pružajući gostima razne mogućnosti za ručavanje i zabavu.

Potpisivanjem Ugovora o putovanju putnik prihvata svaki smeštaj odgovarajuće kategorizacije i opisa navedenog u programu putovanja. Smeštaj je  u nekom od navedenih hotela/apartmana do popune kapaciteta, ili sličnom.

ADVENT U ZAGREBU u terminu 23-24.12.2023.

Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja – Jungman Travel, licenca Ministarstva turizma OTP 187/2021.
Uz ovaj program važi cenovnik br.1 od 12.10.2023.

ADVENT PUTOVANJA 2023.| EVROPSKI GRADOVI

 

Informacije i rezervacije u Novom Sadu:

DEUS TRAVEL  D.O.O. Turistička agencija

ul. Železnička br. 46

21000 Novi Sad

Telefoni:

tel:  +381 (0) 21 210 10 77

fax: +381 (0) 21 210 10 78

+381 69 189 98 89 viber/mob

[email protected]

www.deustravel.rs

Podelite na društvenim mrežama:

Prijavite se na newsletter

Ostavite nam svoju email adresu ispod i redovno ćemo Vas obaveštavati o svim novostima i specijalnim ponudama naše agencije.

Avio karte
za ceo svet

Letovanje u Grčkoj 2024.

Rezervišite letovanje za 2024. na nekim od najlepših mesta u Grčkoj.

Tražiš posao u turizmu?

Odvaži se i postani deo uspešnog tima turističke agencije DEUS TRAVEL-a Novi Sad.

Pronađite povoljan smeštaj na Zlatiboru!

Prijatelji DEUS TRAVEL-a

Poklon vaučer

Poklonite putovanje Vašim najdražima.

Sa naše Facebook stranice

Interesuje Vas rafting?

ARGUS TOURS
Novi Sad

Ovlašćeni zastupnik
DEUS TRAVEL

Imate pitanja?

Ne ustručavajte se da nas pozovete. Stojimo na raspolaganju za sva Vaša pitanja.

Pogledajte ponudu za krstarenja!

 

        Grupni li individualni polasci na                    krstarenja!