VARFURDO DJULA DEUS TRAVEL

VÁRFÜRDŐ-BAZENI

Banja Đula je sa svojim živahnim turizmom jedno od najomiljenijih odmarališta u Mađarskoj, turistički centar županije Bekeš. Šetalište centra grada sa svojim mediteranskim raspoloženjem, sa osvežavajućim fontanama, svakoj generaciji pruža idealnu mogućnost za prijatan provod. U simbolu Đule, u tvrđavi na ravnici, sagrađenoj od cigle u gotskom stilu koja je jedina u Srednjoj-Evropi ostala neoštećena, posetioce čeka renesansni tvrđavski muzej na jedno istorijsko putovanje u vremenu. Tvrđava u Đuli je domaćin leti organizovanh programa Tvrđavskog Pozorišta u Đuli. Najlepša banja u Mađarskoj, „Várfürdő” (Tvrđavska banja), pruža mogućnost za očuvanje zdravlja. 20 bazena, vredna lekovita voda, intimni wellnes centar, veseli „vodeni raj”, Castello Sauna park čekaju goste koji žele da ozdrave i da se osveže. Grad pruža bezbroj mogućnosti onima koji vole zdrav način života, tako ni oni koje privlači neuznemirena lepota prirode, sportovi, aktivan odmor, neće ostati bez provoda u Đuli i okolini. Vodoplavne šume, vode i nasipi približnih Körösa, područne šume i jezera pružaju bezbroj mogućnosti onima koji vole pešačenje, vodeni kros, pecarošima, lovcima i biciklistima. Vožnja biciklom na nasipima reka ujedno nudi priliku za bavljenje sportom, tiho posmatranje prirode i doživljaj svežeg i čistog vazduha. One koji vole otvorene plaže, čeka „Szanazug” i „Városerdő” (Gradska šuma), gde se mogu kupati u Körösima, rekama sa najčitijim vodama u Mađarskoj. Okrepite se, razmazite sebe u Đuli, gradu sa bezbrojnim mogućnostima, u gradu zdravlja!

VARFIRDE (VÁRFÜRDŐ) Usred parka starog 200 godina površine 8,5 hektara, koji obuhvata dvorac Almaši, nalazi se Varfirde, Banjski Centar Mađarskog Saveza Banja najviše kategorije, banjski centar i kupalište sa četiri zvezdice. Bazeni sa termalnom vodom, bazeni za zabavu, poseban kompleks za decu, bazeni sa penušavom kupkom i talasima, bazeni sa lekovitom vodom, koji se mogu koristiti i zimi, bazen od 50 metera za takmičenja, bazen od 25 metera za obuku plivanja, deci i odraslima, kao i dobro opremljen wellness centar bogatih sadržaja, pružaju savršenu zabavu za goste svih uzrasta. Sastojci i lekovita svojstva termalne vode: Sadrži alkalne hidrokarbonate pogodne za lečenje artroze lokomotornih organa, hroničnih neuroloških tegoba, posledica nezgoda, postoperativnu rehabilitaciju, lečenje hroničnih ginekoloških upala. Usluge posebnog centra za lečenje: Uz nadzor lekara reumatologa, fizikoterapeuta i sportskih lekara nude se poznata blatna pakovanja, magnetoterapija, četvoroćelijska i ugljenokiselinska kupka, kupka sa tegovima, lečenje tangentorom, medicinska masaža, terapijska, gimnastika i plivanje. Otvoreno: od jeseni do proleća: 8.00-18.00, a preko leta: 8.00-20.00, bazen: 6.00-20.00
Varfirde D.o.o. Ðula (Gyulai Várfürdő Kft.)
5700 Gyula, Várkert u. 2.
www.varfurdo.hu

Fotografije banje Đula…

Fotografije Banjski kompleks „Várfürdő” (Tvrđavska banja)

Informacije i rezervacije u Novom Sadu:

DEUS TRAVEL D.O.O. Turistička agencija

ul. Železnička br. 46

21000 Novi Sad

Telefoni:

tel: +381 (0) 21 210 10 77

fax: +381 (0) 21 210 10 78

[email protected]

www.deustravel.rs

Podelite na društvenim mrežama:

Prijavite se na newsletter

Ostavite nam svoju email adresu ispod i redovno ćemo Vas obaveštavati o svim novostima i specijalnim ponudama naše agencije.

Avio karte
za ceo svet

Letovanje u Grčkoj 2024.

Rezervišite letovanje za 2024. na nekim od najlepših mesta u Grčkoj.

Tražiš posao u turizmu?

Odvaži se i postani deo uspešnog tima turističke agencije DEUS TRAVEL-a Novi Sad.

Pronađite povoljan smeštaj na Zlatiboru!

Prijatelji DEUS TRAVEL-a

Poklon vaučer

Poklonite putovanje Vašim najdražima.

Sa naše Facebook stranice

Interesuje Vas rafting?

ARGUS TOURS
Novi Sad

Ovlašćeni zastupnik
DEUS TRAVEL

Imate pitanja?

Ne ustručavajte se da nas pozovete. Stojimo na raspolaganju za sva Vaša pitanja.

Pogledajte ponudu za krstarenja!

 

        Grupni li individualni polasci na                    krstarenja!